|
|
|
mam pytanko, czy ktos moze sie orientuje albo zna pewnie dwie laseczki ktore czesto bywaja w MC2 jedna ruda kręcona druga tez kręcona wysoka ale czarna,one zawsze we dwie tak sie cudownie bawia,interesuje mnie to czy one sa wolne czy zajęte juz raz podeszlem do nich no ale mnie splawily i nie wiem bo jezeli ktoras jest wolna to nie dam za wygraną,pomimo wszystko widze ze z nimi latwo nie ma,lecz prosze jak ktos je zna to moze jakies namiary
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 26 Kwie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT mam pytanko, czy ktos moze sie orientuje albo zna pewnie dwie laseczki ktore czesto bywaja w MC2 jedna ruda kręcona druga tez kręcona wysoka ale czarna,one zawsze we dwie tak sie cudownie bawia,interesuje mnie to czy one sa wolne czy zajęte juz raz podeszlem do nich no ale mnie splawily i nie wiem bo jezeli ktoras jest wolna to nie dam za wygraną,pomimo wszystko widze ze z nimi latwo nie ma,lecz prosze jak ktos je zna to moze jakies namiary spławiły cię bo "podeszłeś" gdybyś podszedł to z pewnością jedna z nich a może nawet i obie byłyby twoje |
|
|
|
|
@up - się Don Juan znalazł
Po prostu podszedł i go spławiły - jak by za samo podejście dało się wyrywać, to nie było by bur matrymonialnych Po prostu nie spodobał się z pierwszego wrażenia i cześć, dał za wygraną i tyle. Znam tego typu sztuki - bardzo pewne siebie, myślą że mogą mieć każdego.. hmm bo chyba mogą |
|
|
|
|
CYTAT @up - się Don Juan znalazł czarna jest wolna!!!!!!! musze zaczac dzialac
Po prostu podszedł i go spławiły - jak by za samo podejście dało się wyrywać, to nie było by bur matrymonialnych Po prostu nie spodobał się z pierwszego wrażenia i cześć, dał za wygraną i tyle. Znam tego typu sztuki - bardzo pewne siebie, myślą że mogą mieć każdego.. hmm bo chyba mogą |
|
|
|
|
No jak działał nie będziesz to Ci przecież sama do łóżka nie wskoczy
|
|
|
|
|
CYTAT No jak działał nie będziesz to Ci przecież sama do łóżka nie wskoczy nie chodzi mi o łóżko poprostu poznac wystarczylo by i moze by cos wyszlo
|
|
|
|
|
Czlowieku!!!!!!te laski sa do tylu.Jesli tak dalej beda myslaly to staropanienstwo pewne hahah.To nie te czasy.Teraz zdobywa sie facetow.Leniwe panienki juz dawno przegraly.I nie obawiaj sie...same wskocza do lozka jesli bedziesz facetem a nie zebrzacym dupkiem
|
|
|
|
|
karolina i............
|
|
|
|
|
kojarzę je z widzenia, są z mojego osiedla. ruda już długo ma gościa, a czarna nie zauważyłem żeby miała kogoś.
|
|
|
|
|
CYTAT kojarzę je z widzenia, są z mojego osiedla. ruda już długo ma gościa, a czarna nie zauważyłem żeby miała kogoś. no to jdna odpada zostala czarna, jak myslisz skoro je widujesz czy da sie ja usidlic?
|
|
|
|
|
nie sądzę, że ją "usidlisz". myślę że jakby chciała gościa to już by go miała.
|
|
|
|
|
CYTAT nie sądzę, że ją \"usidlisz\". myślę że jakby chciała gościa to już by go miała. a moze ona jest bi? calkiem mozliwe z ta kolezanka takie psiapsioly widze
|
|
|
|
|
dlaczego odrazu zakladasz ze jest bi, moze nie ma ochoty na zadne romanse dziewczyna
|
|
|
|
|
CYTAT dlaczego odrazu zakladasz ze jest bi, moze nie ma ochoty na zadne romanse dziewczyna poniwaz jest to dziwne ze tylu facetow one odrzucaja, ale ja tu pomysle i zadzaialam
|
|
|
|
|
a to powiem ci tak jak ci sie tak spodobaly to moze jakis trojkat sprobowac mozesz moze akurat no któż to wie
|
|
|
|
|
CYTAT a to powiem ci tak jak ci sie tak spodobaly to moze jakis trojkat sprobowac mozesz moze akurat no któż to wie o tym to moge tylko pomarzyc,interesuje mnie adres aczkolwiek nawet imie i nazwisko
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT a to powiem ci tak jak ci sie tak spodobaly to moze jakis trojkat sprobowac mozesz moze akurat no któż to wie o tym to moge tylko pomarzyc,interesuje mnie adres aczkolwiek nawet imie i nazwiskoKolego czy mówi Ci coś Ustawa o ochronie danych osobowych |
|
|
|
|
no dobrze rozumiem wiem ze ma na imie karolina a ta ruda jak dalej nie wiem, wiem ze jest zajeta ale przynajmniej imie jak bym znal
|
|
|
|
|
ahahahah a ja wiem jak te pojebane sie nazywaja nazwisko i imie znam ale nie podam bo nie chce dostac od nich jak moja kumpela i nie to ze sie ich boje ale nie chce miec zadnych niemilych sytuacji z nimi hahha
|
|
|
|
|
CYTAT ahahahah a ja wiem jak te pojebane sie nazywaja nazwisko i imie znam ale nie podam bo nie chce dostac od nich jak moja kumpela i nie to ze sie ich boje ale nie chce miec zadnych niemilych sytuacji z nimi hahha uuu nie wiedzialem ze one takie bojowe, no ale kobiet bal sie nie bede i nie zrezygnuje nawet jak bym miala od nich dostac ;)
|
|
|
|
|
no gościu teraz to na pewno będzie chciała z tobą pogadać.
daj sobie już spokój najlepiej to usuń i działaj inaczej. |
|
|
|
|
Tak właśnie zachowują się samce pewnych gatunków kiedy wyczują samicę w okresie rui.Za wszelką cenę,aby mieć tę jedną kiedy wokoło stada innych.
SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT Tak właśnie zachowują się samce pewnych gatunków kiedy wyczują samicę w okresie rui.Za wszelką cenę,aby mieć tę jedną kiedy wokoło stada innych. widze samych obroncow przeczekam i usune moze ktos madry sie trafi ktory mi napisze co o tych dziewczynach
|
|
|
|
|
Ta ruda co tu mruga to twarda feministka,
niedoświadczonym kity wciska, obiecuje Eden, przejechał się na niej już niejeden, jest wścibska, bardzo nie lubię tego ci... |
|
|
|
|
CYTAT Ta ruda co tu mruga to twarda feministka, niedoświadczonym kity wciska, obiecuje Eden, przejechał się na niej już niejeden, jest wścibska, bardzo nie lubię tego ci... Kopiuj, Wklej.. |
|