|
|
|
czy będzie ????
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Będzie w Radiu Leliwa 30 listopada, we wtorek. Chyba po 11.00
PZPR przy obecnej PO to jak uniwersytet obok przedszkola. A miało być tak pięknie..... |
|
|
|
|
CYTAT Będzie w Radiu Leliwa 30 listopada, we wtorek. Chyba po 11.00 a będzie można później gdzieś odsłuchać? |
|
|
|
|
Tego nie wiem, ale postaram się, żeby była taka możliwość
Zobaczymy, co da się zrobić. PZPR przy obecnej PO to jak uniwersytet obok przedszkola. A miało być tak pięknie..... |
|
|
|
|
CYTAT Tego nie wiem, ale postaram się, żeby była taka możliwość Zobaczymy, co da się zrobić. Fajnie by było. Dzięki. |
|
|
|
|
Debata jak debata byle nie prowadziła jej Marta Górecka...
|
|
|
|
|
CYTAT Fajnie by było. Dzięki. Wszystko zależy od mojej przyjaciółki Bo to wymaga troszkę dodatkowej pracy. PZPR przy obecnej PO to jak uniwersytet obok przedszkola. A miało być tak pięknie..... |
|
|
|
|
Polarny Stefku, kogo widziałbyś w roli prowadzącego taką debatę?
PZPR przy obecnej PO to jak uniwersytet obok przedszkola. A miało być tak pięknie..... |
|
|
|
|
A co Ty Wyborca masz taki wpływ na Leliwę?
|
|
|
|
|
CYTAT A co Ty Wyborca masz taki wpływ na Leliwę? Mam dobrą przyjaciółkę, która tam pracuje. PZPR przy obecnej PO to jak uniwersytet obok przedszkola. A miało być tak pięknie..... |
|
|
|
|
:-))
|
|
|
|
|
Nie znam za bardzo nikogo w Leliwie bo mi Leliwa nie odbiera. Ale wystarczy, ze sluchalem ostatniego wywiadu ze Shrekiem laska jest wrecz tragiczna zreszta to zdanie nie tylko moje. Także na pytanie kogo bym widział odpowiedź jest KOGOS LEPSZEGO kto jest lepszy? nie mam pojecia bo nie mam rozeznania
|
|
|
|
|
CYTAT Nie znam za bardzo nikogo w Leliwie bo mi Leliwa nie odbiera. Ale wystarczy, ze sluchalem ostatniego wywiadu ze Shrekiem laska jest wrecz tragiczna zreszta to zdanie nie tylko moje. Także na pytanie kogo bym widział odpowiedź jest KOGOS LEPSZEGO kto jest lepszy? nie mam pojecia bo nie mam rozeznania To gdzie mieszkasz, że radio nie odbiera? PZPR przy obecnej PO to jak uniwersytet obok przedszkola. A miało być tak pięknie..... |
|
|
|
|
ta transmisje internetowa niech poprawia ostatnio jak sie ludzie zeszli to lipa byla :]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
CYTAT To gdzie mieszkasz, że radio nie odbiera? a jakie to ma znaczenie nie odbiera mi i koniec. Słuchalem wiec wywiadu ze shrekiem w necie pani górecka nie przypadła mi do gustu w roli prowadzącej i tyle to moje zdanie, ktore kilka osob juz nawet na łamach tego portalu potwierdziło |
|
|
|
|
Czlowieku .To gdzie mieszkasz nie ma znaczenie .MoZesz mszkac nawet na biegunie abys tylko mial net.A skoro tu piszesz to masz .A radja (nie tylko Leliwa)mozesz sluchac tu http://www.radiostacje.com/ Ogarnij sie .Jeszcze godzina ci zostala ale pytania mozesz juz wysylac
|
|
|
|
|
Czy można liczyć na jakiś link do zapisu dzisiejszej debaty?? Jak do tej pory nigdzie tego nie można znaleźć :O!! Aż dziw bierze, że jest na stronie Leliwy zapis z wywiadu z Panem Prezydentem z początku października, a dzisiejszej debaty nie ma śladu!!
- Podobnie jest z ostatnią debatą w TV Stella. - Czyżby to była zamierzona cenzura, czy tylko zbieg niedopatrzeń?? Pozdrawiam. |
|
|
|
|
podpinam sie pod zapytanie, niestety nie dane mi bylo posluchac :/
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
jest na YOU TUBE
jakoś słaba, ale ważne to co mówią wpisz na YOU TUBE w wyszukiwarce: Debata Szlęzak - Siembida zjedz na dół i już masz cztery części polecam część 2 SiemBIDA: " przyjdzie czas to powiem" - SiemBIDA manipuluje !! |
|