| ~~h..j | |

| 
    |
| 

Co w na to jak by admin wywalił Virusa z tego portalu ciekawe jak by miał nastepny nik pewnie pierd..niety INACZEJ 
        Zmieniam nazwę tematu. //qwerty  | 
    |
| 

| 

| 

Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:   0% | 
    |

| 
    |
| 

| 
    |
| 

|

| 
    |
| 

Zaraz zniknie ten temat, na bank  
        ![]()  
       | 
    |
| ~~LWIE SERCE | |

| 
    |
| 

JEZELI ZNIKNIE TO BEDZIE WIELKA PODŁOSĆ ZE STRONY ADMINA .TO TRZEBA BYŁO NAPISAĆ !!!

| 
    |
| 

| 

| 

|

| 
    |
| 

ale w sposób trochę bardziej "łagodniejszy"  
         za ostro ktoś to napisał ... Edit: Swoją drogą moderator też przecież może usunąć temat ![]() Edit(2): Właśnie o to chodziło qwerty  
       | 
    |
| 

Dołączył: 3 Wrz 2006r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:   0% | 
    |

| 
    |
| 

co do virusa to macie racje , ja rozumie moderowanie jako modyfikacja a nie likwidacja jako likwidator, mialem z nim ostatnio sprzeczke co do zasad "moderowania" 
         . musi jako moderator miec swoje prawa ale takze obowiazki , to nie jest prywany folwark,ani gazetka niedzielna gdzie nic za duzo nie  wolno mowic .Precz z oprawcami!!!!!!!!!!!![]()  
       | 
    |
| ~~styldowanyVirek | |

| 
    |
| 

tee jacek ty z tą z gazetka niedzielna niezle masz naje**ne  
          caly czas o niej piszesz. Fajnie ze jestem tematem waszych rozmow   Jak widzicie pisze z tyldy bo zakladam kolejne kilka nickow zeby wam zatruwac zycie   Juz mam takie ORMO, Adminek2, Virus, Viruslaw, V ![]() ![]()   Strzezcie sie pajace... a temat i tak poleci   bo od tego sa skargi na moderatorow   Czyli niepotrzebny ten topic
       | 
    |
| 

| 

| 

|

| 
    |
| 

bo nie nawidze obludy i zaklamania 
          , trzeba miec swoj rozum, a nie wczytywac sie w brednie ojca dyrektora![]() ![]()  
       | 
    |
| 

Dołączył: 8 Sie 2006r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:   0% | 
    |

| 
    |
| 

Virus dostał upomnienie od zarządu.

| 
    |
| 

|

| 
    |
| 

i bardzo dobrze bo naprawde gosc sobie za duzo pozwala 
          dzieki 
       | 
    |
| ~~VirekStyldowany | |

| 
    |
| 

za duzo pozwala ?? oj oj bede mial lanie... ale sie boje  

| 
    |
| 

| 

| 

Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia:   20% | 
    |

| 
    |

po pierwsze - ten kto zalozyl temat nie mial odwagi sie zalogowac? i dlaczego odrazu wyrzucic? moze juz do niego dotarlo ze zle robi i postara sie lepiej wykonywac swoja funkcje? czy nie nalezy sie szansa idioto?  po drugie - takie sprawy powinno sie rozwiazywac indywidualnie tj pw do admina czy cos a nie na forum, bo jak dla mnie jest to chore..... juz za duzo na ten temat tego samego w kolko...  po trzecie - z tego co mi sie wydaje to jest swietny temat "narzekalnia" i tam se ponarzekac mozna na wszystkich i wszystko  a po czwarte to moze napiszmy w koncu cos milego co? moze teraz kogo lubimy,kto ma fajne spojrzenie na swiat,kto jest slodziutki itd itd....![]() a nie cholercia tylko skargi i zazalenia .....rzygac sie chce " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... "  | 
    |
| 

Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia:   40% | 
    |

| 
    |
| 

ooo tak publiczny lincz to jest to o czym marzylem  
          Ok a wiec specjalnie dla was Virus zniknie   bo po co ma wam zycie truć a tymbardziej idiotyczne wpisy nie ktorych uzytkownikow. A kyszzz. heheh
      Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami.  | 
    |
| 

Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia:   40% | 
    |

| 
    |
| 

CYTAT Virus dostał upomnienie od zarządu. Invx szanuję Cię, ale nie osmieszaj sie prosze. Upomnienie ?? W d*** mam upomnienia zreszta sam wiesz ze takiego nie bylo. Napisalem do ZOMA ze niechce moderatora to olał to dopiero ty po kilku dniach sie objawiasz budzisz sie ze snu i zauwazasz ze cos jest nie halo. Dziekuje Ci za sciagniecie moda   jak cos bedzie trzeba to pomoge... Ale z ta banda idiotow (nie tyczy sie kazdego) nie mam zamiaru sie uzerac. I oswiadczam wszem i wobec ze juz nie bede uwazal co pisze... Bede jednym z was...   "Jeśli wszedłeś między wrony, musisz krakać tak jak one" See Yaaa  
      Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami.  | 
    |
| ~~super temat swi | |

| 
    |
| 

[ 
          po trzecie - z tego co mi sie wydaje to jest swietny temat \"narzekalnia\" i tam se ponarzekac mozna na wszystkich i wszystkoa nie cholercia tylko skargi i zazalenia .....rzygac sie chce[/cytat] Ty jednak twoje zdjecie osobiste madra taka jak na zdjeciu i po trzecie ma tyle do powiedzenie co swinia przy korycie.Dobry temat.......... jak mozna było tak napisac w ryju sie nie miesci o przepraszam zapomniałem jak ty naprawde wygladasz.  | 
    |
| 

| 

| 

Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia:   20% | 
    |

| 
    |
| 

nie dyskutuj z debilem,bo sprowadzi cie do swojego poziomu i pokona doswiadczeniem 

" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... "  | 
    |
| ~~leśny ludek | |

| 
    |
| 

CYTAT nie dyskutuj z debilem,bo sprowadzi cie do swojego poziomu i pokona doswiadczeniem ![]() Dobrze, nikt już z tobą nie będzie dyskutował  | 
    |
| 

|