~~Robol | |
|
|
Był wątek o tym co się dzieje na os. Poręby. Ludzie też pisali że policja nic nie robi.
Wątek nagle zaginął a raczej go zlikwidowano. Tak się zastanawiam co jest tematem tabu. i kogo zdaniem admina urażono:wspaniałą policję czy blokersów. To co u was wolno pisac tylko to co sie wam podoba, o oponach, ciepłej wodzie i dentystach. Nie pierwszy raz jest na tym forum że ,,gorący,, temat idzie w kosz. Regulamin regulaminem ale gdzie wolność wypowiedzi. Admin dorośnij. |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~eehh | |
|
|
moze ktorys z moderatorow usunal watek? przyznac sie
|
|
|
~~Robol | |
|
|
Dla mnie proste. Nikt z forumowiczów nie mógł usunąć.
Tylko jaki był interes żeby usunąć. Ktoś tam pisał że poda nazwiska tych panów z osiedla co mają przenośny sklepik w kieszonkach. Może to zabolało, bo z publiczną wiadomością trzeba coś zrobić. |
|
|
~~hudddd | |
|
|
CYTAT Był wątek o tym co się dzieje na os. Poręby. Ludzie też pisali że policja nic nie robi. Wątek nagle zaginął a raczej go zlikwidowano. Tak się zastanawiam co jest tematem tabu. i kogo zdaniem admina urażono:wspaniałą policję czy blokersów. To co u was wolno pisac tylko to co sie wam podoba, o oponach, ciepłej wodzie i dentystach. Nie pierwszy raz jest na tym forum że ,,gorący,, temat idzie w kosz. Regulamin regulaminem ale gdzie wolność wypowiedzi. Admin dorośnij. napisz o tym artykuł to napewno nikt go nie usunie tylko w formie artykułu a nie opowiadania do kolegi |
|
|
~~Robol | |
|
|
W ubiegłym tygodniu ktoś rozpoczął temat o huliganach z os. Poręby.
Ludzie zaczęli pisać że tam spokojnie przejść sie nie da bo banda kilkunastosobowa krąży, niszczy wszystko co popadnie i nie daje w nocy spać. Wielu pisało też że policja nic nie robi, a jak juz ktoś się odważył zgłosić to miał zniszczone okna i samochód bo zaraz na drugi dzień wiedzieli kto był na policji. ŚLEDZIŁEM TEMAT BO MNIE DOTYCZY. Zobaczyłem jak ludzie piszą i myślą to samo co ja. To palący problem a nie jakieś gówno na które nikt nie ma wpływu. ŻYJEMY NA TYM OSIEDLU JAK STADO BARANÓW nie mamy wpływu na bezpieczeństwo nasze i naszych bliskich, bo banda rządzi. Dlatego czekałem na opinie innych ludzi. Może ktoś ma sposób jak z tym skończyć. Dlatego pytam o ten zlikwidowany wątek. |
|
|
~~zarzecze | |
|
|
wpadniemy tam z chlopakami z tbg
|
|
|
~~xyz | |
|
|
CYTAT W ubiegłym tygodniu ktoś rozpoczął temat o huliganach z os. Poręby. Ludzie zaczęli pisać że tam spokojnie przejść sie nie da bo banda kilkunastosobowa krąży, niszczy wszystko co popadnie i nie daje w nocy spać. Wielu pisało też że policja nic nie robi, a jak juz ktoś się odważył zgłosić to miał zniszczone okna i samochód bo zaraz na drugi dzień wiedzieli kto był na policji. ŚLEDZIŁEM TEMAT BO MNIE DOTYCZY. Zobaczyłem jak ludzie piszą i myślą to samo co ja. To palący problem a nie jakieś gówno na które nikt nie ma wpływu. ŻYJEMY NA TYM OSIEDLU JAK STADO BARANÓW nie mamy wpływu na bezpieczeństwo nasze i naszych bliskich, bo banda rządzi. Dlatego czekałem na opinie innych ludzi. Może ktoś ma sposób jak z tym skończyć. Dlatego pytam o ten zlikwidowany wątek. dzwon na policje az do skutki, a blokersi sa na kazdym osiedlu |
|
|
~~Mary | |
|
|
CYTAT CYTAT W ubiegłym tygodniu ktoś rozpoczął temat o huliganach z os. Poręby. Ludzie zaczęli pisać że tam spokojnie przejść sie nie da bo banda kilkunastosobowa krąży, niszczy wszystko co popadnie i nie daje w nocy spać. Wielu pisało też że policja nic nie robi, a jak juz ktoś się odważył zgłosić to miał zniszczone okna i samochód bo zaraz na drugi dzień wiedzieli kto był na policji. ŚLEDZIŁEM TEMAT BO MNIE DOTYCZY. Zobaczyłem jak ludzie piszą i myślą to samo co ja. To palący problem a nie jakieś gówno na które nikt nie ma wpływu. ŻYJEMY NA TYM OSIEDLU JAK STADO BARANÓW nie mamy wpływu na bezpieczeństwo nasze i naszych bliskich, bo banda rządzi. Dlatego czekałem na opinie innych ludzi. Może ktoś ma sposób jak z tym skończyć. Dlatego pytam o ten zlikwidowany wątek. dzwon na policje az do skutki, a blokersi sa na kazdym osiedlu No takich to chyba nie ma. A policjantów dwóch na patrolu nawet nie wysiada z szmochodu. |
|
|
~~scy | |
|
|
ZARZECZE gascie sie!!!
|
|
|
Dołączył: 19 Cze 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Robol, zwróć się z tym do swojego dzielnicowego. Tutaj znajdziesz numer telefonu http://www.podkarpacka.policja.gov.pl/89,190,191/191/ umówisz się na spotkanie i przedstawisz swój problem konkretnie.
Pozdrawiam |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
osiedle osiedlu nie rowne a tematy zamykane bo po co ruszac smierdzacy temat.....na Porębach palą co mogą bo chcą mieć weselsze wieczory.....na Siedlance same żule i złodzieje złomu bo muszą kraść żeby mieć za co pić ....na Zatorzu wielcy fanatycy piłki nożnej i gotowi wpieprzyć każdemu kto kibicuje innej drużynie....itd itd oczywiście chodzi mi o ten nasz margines.... ale czasami lepiej udawać że nie ma problemu...tak wygodniej... a wystarczyło by zorganizowac jakiś klub żeby młodzież zamiast włuczyć sie po klatkach mieli gdzie siąść pogadać....żeby zamiast kraść mogli zarobić pare złotych uczciwie pomagając... ale to marzenia.... no bo w rzeczywistości temat nie istnieje
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
~~zarzecze | |
|
|
bo jescze nie dostali lania i dlatego tak kozaczą
KP ZARZECZE & SIARKA TARNOBRZEG |
|
|
~~spawacz91 | |
|
|
W ten piątek koło godziny 22-23 po osiedlu poręby chodziło dwóch policjantów. I to mnie zdziwiło ze policja na piechote szok
|
|
|
~~Gucio | |
|
|
Ja też jestem zaskoczony. W piątek miałem okazję pospacerować w nocy po mieście i zaskoczyła mnie ilość policjantów poruszających się pieszo. Zabrzmi to trochę głupio ale co chwila natykałem się na jakiś patrol.
|
|
|
~~Porębany | |
|
|
CYTAT Robol, zwróć się z tym do swojego dzielnicowego. Tutaj znajdziesz numer telefonu http://www.podkarpacka.policja.gov.pl/89,190,191/191/ umówisz się na spotkanie i przedstawisz swój problem konkretnie. Pozdrawiam Tylko nie zapomnij poszukać w innych tematach adresu do dobrego protetyka.Bo jak zgłosisz do dzielnicowego i zgodzisz się świadczyć to potem będą ci potrzebne nowe zęby. /uwaga dla mało inteligentnych - to nie jest żadna grożba tylko rada człowieka który już się kiedyś na swojej naiwności przejechał/ |
|
|
~~Panna | |
|
|
Dam ci dobrą radę napisz do TVN-u.
Będą się w pierwszej kolejności interesować dlaczego nic z tym sie nie robi. I tak dojdą po nitce do kłębka. Czego tobie i sobie życzę, bo ja, choć mieszkam gdzie indziej to też jestem porębianka. |
|
|
~~dexter | |
|
|
Ja na takich kozaków mam 1,5 metrowy fi 30 kabel w rękawie!
|
|
|
~~Panna | |
|
|
Chyba nie wiesz o czym piszesz
|
|
|
~~Panna | |
|
|
Gdzieś koło 15-tej powinni się budzic po wczorajszym melanżu bo trza by coś spożyć jak kichy puste.
Ej wstawać ziomale matki wam rosół ugotowały.: |
|
|
~~mieszkaniec | |
|
|
ja tez wczoraj na okulickiego widzialem dwoch panow policjantow w kamizelkach poruszajacych sie pieszo;) dla policji
|
|
|
~~scy | |
|
|
zarzecze kazaki jestescie hahaaha i co myslicie ze ktos sie was boi?
|
|
|
~~zarzecze | |
|
|
mamy znajomosci z tbg cieciu
BZC- BARAN Z CIEBIE!!!!!!! |
|
|
~~scy | |
|
|
haha znajomosci o kurde teraz to naprawde trzeba sie bac ja mam znajomosci w bialym domu.
|
|
|
~~Panna | |
|
|
A nie mówiłam że o 15-tej zaczną sie budzić i z legowisk powyłażą, a po rosole zaczną sie odgrażać.
Matka jeść dała, teraz musi dać na szlugi i browca, można będzie wyleść na ulicę i zacząć rozrabiać. Tak robią wszyscy z bloku mojej mamy. Zawsze się z tego zbijamy, tylko że to nie jest śmieszne. |
|
|
~~bzzz | |
|
|
Goń sie Panna
|
|
|