|
|
|
Nie będzie darmowego internetu dla Stalowej Woli??
Projekt nie przeszedł. Odpowiedzialna obecna władza, obaj prezydenci Szlęzak i Zaborowski?? Marszałek Cholewiński mówił na konwencji Platformy obywatelskiej !! oglądnij film !! czas 6:49 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Czy darmowy Internet w całym mieście jest naprawdę potrzebny? Wolę zapłacić za łącze szerokopasmowe ze stałą prędkością niż korzystać cały czas z przeciążonej publicznej sieci WiFi. Darmowe hotspoty są w wielu miejscach, np. w szkole LO KEN, pod Urzędem Miasta, w restauracjach... i tam nie ma spowolnień co chwilę. Lepiej stworzyć dobrą infrastrukturę pod łącza szerokopasmowe lub światłowodowe.
|
|
|
|
|
To dotyczy się też monitoringu miasta nie tylko internetu??!!
|
|
|
|
|
"Darmowo to można dostać w ryj, i to nie zawsze."
Internet za darmo? Ograniczony transfer i usługi. Bez sensu. Wolę płacić (niewiele jak każdy zauważył internet jest tańszy niż np. 5 lat temu, za swój płacę około 30 zł) i wymagać ile się da od providera - moje łącze ma śmigać a nie wlec się jak ten ślimak. takie gadanie pełowskich cwaniaczków to dla mnie zwykłe pierdolenie A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
|
|
ale to dotyczy projektu na które miasto wyłozyło już bardzo dużo naszych pieniędzy !
|
|
|
|
|
CYTAT ale to dotyczy projektu na które miasto wyłozyło już bardzo dużo naszych pieniędzy ! To ile dokładnie jest to bardzo dużo ? Ataki rasistowskie są częścią życia w wielkim mieście. |
|