|
|
|
siembida - SIĘ MA dla siebie i swojej rodziny , bida dla reszty. Ta małpa bez wykształcenia z kpionym dyplomem WSE dba tylko o własną dpe z swoich kolesiów a reszta się nie liczy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie popieram Pana Siembidy ale to nie daje podstawy do rzucania takich tekstów, taka jest moja ocena, sprzedawałeś mu kolego dyplom WSE ???, trochę odpowiedzialności za słowa by się przydało każdemu, co innego opinia , co innego pomówienie ...
Wystarczy swoja frustrację przekuć na ruszenie się do głosowania i oddać głos na swojego kandydata. |
|
|
|
|
dziś dostałem ulotkę PiS, pani Trajer, gdzie pracuje ? w Starostwie Powiatowym, a kandyduje do rady miasta. prosze bardzo kolesie i koleżanki z PiS w Powiecie teraz do miasta !!Sibiga, Kozielewicz ....
|
|
|
|
|
siembida i pisuary won ze stalowej woli!!!
|
|
|
|
|
CYTAT Siembida wIiesi ty idioto z kupionym dyplomem i bez znajoności języka polskiego, gości ty nie potrafisz się nawet wysłowić pajac jeden. nie jest to mój kandydat , po co taka agresja ? Oddaj głos na swojego kandydata i już W ten sposób bardziej go wqrwimy ! Ataki rasistowskie są częścią życia w wielkim mieście. |
|
|
|
|
CYTAT siembida - SIĘ MA dla siebie i swojej rodziny , bida dla reszty. Ta małpa bez wykształcenia z kpionym dyplomem WSE dba tylko o własną dpe z swoich kolesiów a reszta się nie liczy CYTAT Siembida wIiesi ty idioto z kupionym dyplomem i bez znajoności języka polskiego, gości ty nie potrafisz się nawet wysłowić pajac jeden. nie pluj do góry kolego, bo sobie na twarz naplujesz A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|