|
|
|
czy ktoś ma sprawdzony sposób na odchudzanie? może ktoś poleci jakiegoś dietetyka z Niska ?Tylko nie piszcie MŻ bo to akurat nie skutkuje.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dieta dr Pierre Dukana - 10 dni - 10kg pozdrawiam. Wiem, ze jest drastyczna ale efekty daje natychmiastowe ;]
MY.......................................... |
|
|
|
|
Jeżeli Chcesz Schudnąć To Nie Waż Się Stosować Diety Dr Dukana http://www.jaksc(...)od60jKHw
|
|
Dołączył: 16 Marz 2009r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
hahahaha na pewno takie diety daja ale efekt chudego portfela polecam zaczac sie ruszac, biegac i uprawiac jakis sport, nie siedziec przed komputerem itp. oczywiscie dieta jest potrzebna ale jest tego pelno na necie (obliczanie kalorii). Sama wiedza nie wystarczy potrzebna jest jeszcze praktyka pozdrawiam
|
|
|
|
|
Ja tam stosowałam dietę Dukana przez 1,5 miesiąca i jakoś nie mam problemów z nerkami ani żadnych innych.
|
|
|
|
|
Zasia 1 , wygląda mi to na promocję, zapłaciłaś czy bierzesz udział w sprzedaży "odchudzanie na zawołanie"??
Wiem na ten temat wszystko, mam ten opis, zasady, książeczkę i całą tajemnicę - po przeanalizowaniu to jest to co ogólnie wiadomo żeby nie żreć dużo tłuszczów i węglowodanów, podobnie jak w Dukanie, tyle że za Dukana się nie płaci. Jestem na Protalu - (Dukan) od 3 maja, do końca drugiej fazy diety schudłem z 95kg na 71kg (8 sierpnia, teraz jestem w 3 fazie i od sierpnia do teraz utrzymuje mi się stała waga w granicach 70 do 71kg. Nie mam żadnych problemów ze zdrowiem!! Protal trudny jest w pierwszym i drugim etapie, w trzecim jest spoko bo już możesz jeść praktycznie wszystko (tylko trzeba pilnować ilości produktów zawierających cukry, tłuszcze i węglowodany) można je jeść tylko nie po wiaderku teraz moje BMI wynosi 24 i jest mi z tym zayyyebiście!! |
|
|
|
|
Chcecie wiedzieć więcej???? odpowiem. Mam i książki Dukana i praktykę i już spore doświadczenie. Próbowałem wcześniej różnych innych diet i specyfików i to one odchudzają ale tylko portfel!!!.
A wszystkim którzy marudzą powiem że maja słabą silną wolę (niepotrzebne skreślić) i nie pomoże im nic, żadne na zawołanie ani slim caffe Tylko dyscyplina i zasady .... tak jak i w innych dziedzinach życia ... Zainteresowanym podpowiem, doradzę, marudzących.... przemilczę Pozdrawiam. |
|
|
|
|
ja mam do sprzedania nową książke Metoda doktora Dukana "nie potrafię schudnąć"
sprzedaję bo mam 2 takie same wiadomość na pw |
|
|
|
|
Wszystkie diety są do d...
- no może na krótko, ale zawsze ze skutkiem ubocznym. Tylko żywienie , podkreślam ,żywienie optymalne jest drogą do celu i pełnego sukcesu. Innej opcji nie ma! I nie trzeba wierzyć - wystarczy wiedzieć i stosować. xxl |
|