|
|
|
Witam mam pytanie czy warto isc na ten film do kina Ballada??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Słyszałam od znajomych, że warto
|
|
|
|
|
nie warto . Bilet nie jest tani , a sekwencji 3d jest doslownie kilka , mozna ogladac film bez okularow ;)
Co do fabuly filmu to czuc ,ze filmowcom zalezalo na $ a nie na czyms ciekawym . Naturalnie to jest moja subiektywna opinia dotyczaca filmu , moze Tobie sie bedzie podobac |
|
|
|
|
No bez okularów to jednak ciężko by się oglądało, ale faktycznie tych sekwencji 3D, które wyglądałyby efektownie za wiele nie ma. Inna sprawa to jakość tych okularów i obrazu, ale o tym już pisałem w innym temacie, więc nie będę już marudził tutaj, ja następnym razem wybiorę się na film w 2D.
|
|
|
|
|
Moim zdaniem warto fakt ze efekty są nie przez cały film ale jest dobrzei bez okularów nie da się filmu dobrze oglądnąć P.S pisze jako osoba która pierwszy raz była właśnie na pile 3d w stalowej , nie wiem jak to jest w innych miastach . Pozdrawiam i Polecam
|
|
|
|
|
do dupy film nie idz na niego sa lepsze
|
|
|
|
|
ja byłam 1 raz w stw na 3 d na pile7 i powiem tak podobało mi sie bardzo fajne są efekty i szczerze bałam się strasznie polecam tych 18 zł
bzzzzzz |
|
|
|
|
film nie jest wart18 zł, efekty 3d można policzyć na palcach( oprócz napisów, które cały czas wyłaniają się z ekranu), jeśli chcesz obejrzeć dobre efekty 3d polecam imax
|
|