|
|
|
13 listopada w City Clubie ma być Peja i promować płytę Na Serio. Kto wybiera się na koncert? Czy nie uważacie że 30 zł to troche dużo?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
to co ma za darmo grać? To nie jest dużo
|
|
|
|
|
duzo za duzo jak na takiego artyste...
|
|
|
|
|
za te 30 zeta,to lepiej zrobicie jezeli kupicie jakies znicze i kwiaty.udekorujcie nimi groby osób poleglych za ojczyzne lub wybitnych mieszkancow stalowej woli.
|
|
|
|
|
Ja się osobiście nie wybieram na ten koncert jakos nie przemawiaja do mnie slowa typu reprezentuje biede a poza tym w ustach kolesia ktorego jeszcze niedawno widzialam w najnowszej beemce brzmia raczej malo realistycznie sorry.
I\'d rather be hated for who I am, than loved for who I am not. |
|
|
|
|
Też za nim nie przepadam bo o niczym wybitnie madrym nie nawija ale że jeździ jakąs tam beemką to chyba normalne skoro zajmuje sie tym czym sie zajmuje i ma z tego hajs to co, ma chodzic wszędzie z buta ubrany w nylonowy wór? Mówi o tym że reprezentuje biede bo z niej sie wywodzi,tak sie wychował i nie zapomniał o tym mimo ze teraz biedy nie klepie. Kiedy ciemnota zrozumie...
|
|
|
|
|
Peja? Piątak to byłoby za dużo
*Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem |
|
|
|
|
hmmm..... nieno sorry 3 dyszki to owiele za duzo na takiego "artyste", wole isc do kina na co kolwiek
|
|