~~Czubaka | |
|
|
Witam!
Zatrzasnąłem sobie kluczyki w Audi 80. Zna ktoś może jakieś firmy w Stalowej, które świadczą usługi awaryjnego otwierania zamków? (tylko nie rzeźnicy z pomysłami typu - otworzymy łamakiem) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jezeli nikogo nie znajdziesz proponuje wyciagnac/wydrzec :p uszczelke z szyby, jezeli uda ci sie jej bardzo nie pogiac to ok, pozniej wsadzasz druta i szukasz kluczykow, jezeli kluczykow nie ma jak wyciagnac to zostaje zabawa z odciagnieciem klamki . troche to czasochlonne i dla zlodzieja sie nie nadaje, ale swoje auto mozna ;]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
Dołączył: 8 Lip 2007r. Skąd: się biorą dzieci ? Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Na hali targowej, w tych blaszanych budkach, równoległych do wiaduktu, koło alternatyw, jest facet, który dorabia klucze, ale na to też powinien coś poradzić
Czy piczunia, czy jelonek - dla każdego jest tu domek :) |
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Jezeli nie wyciagniesz uszczelki to zostanie Ci jedno.. szukasz jaknajtanszej szyby i sruuu rozbijasz ją Innaczej ni chu chu nie da rady.
Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
na audi 80 klub polska pisza zeby poprobowac kluczykow z innych vagow podobnego rocznika, ponoc dziala czasami ;-) chcialem dac linka ale niestety nie przepuszcza uznajac za spam
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
~~Czubaka | |
|
|
Na forum audi 80 również pytałem
Sprawa rozwiązana - dwa drewniane kliny i drut |
|
|
|
|
|
Mi udalo sie otworzyc kilka razy kilka aut (oczywiscie za zgoda ich wlascicieli) poprzez pociaganie ciegna przy klamce od wew. strony.
Sposob najprostszy o ile sie dojdzie za co ciagnac :-) |
|