~~Anka | |
|
|
Dr. Chmielewska uznała w orzeczeniu, iż osoba z zaawansowaną chorobą nowotworową w podeszłym wieku nie wymaga opieki (!)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Podbijam temat Endokrynolog prywatnie? Ktos moze kogos polecic?
Z miłością jest jak z masłem, od czasu do czasu trochę chłodu utrzymuje ją w świeżości (M. Achard) |
|
|
|
|
Jakas Mączka w Nisku w przychodni , prywatnie w Rudniku
|
|
|
|
|
Do focuss88 -
trochę szacunku dla ludzi. Nie "jakaś" Mączka, tylko lek. Ewa Mączka specjalista chorób wewnętrznych i endokrynolog. W Nisku na NFZ terminy kilkumiesięczne. Pani dr Mączka rzeczywiście przyjmuje prywatnie w Rudniku - namiary znajdziesz w necie. Ma dobre opinie. |
|
|
|
|
Od 8 lat chodzę do Pani dr Mączki i jestem zadowolona. Nie mam zastrzeżeń.
|
|
|
|
|
IKARUS nie Ewa tylko Grażyna jeśli już.
|
|
|
|
|
A w stalowej jest ktos ?
Z miłością jest jak z masłem, od czasu do czasu trochę chłodu utrzymuje ją w świeżości (M. Achard) |
|
|
|
|
lek. Pieprzny, lek. Chmielewska, lek. Kopyto, lek. Chyła-Peryt
TurboDymoMan lepszy od Chucka Norrisa! |
|
|
|
|
pog.rat.firma polecasz tych lekarzy czy wymieniasz tylko jacy są w Stalowej?
Ja osobiście nie polecam kotek lek. Chmielewskiej. Wizyta trwa razem z wypisaniem recepty lub skierowania 3 minuty. Zainteresowanie pacjentem prawie żadne. |
|
|
|
|
Polecam doktor Ewę Mączka z Niska. Jest bardzo dobra.
|
|
|
|
|
~~~!~~ Ja tylko wymieniłem lekarzy ze specjalizacją z endokrynologii. Nie polecam personalnie, jak wiadomo dla jednych dany lekarz jest Ok, dla innych będzie BE ;)
TurboDymoMan lepszy od Chucka Norrisa! |
|
|
|
|
W stalowej nie polece nikogo, ale w Tarnobrzegu przyjmuje bardzo kompetentna Pani doktor Edwarda Góra.
|
|
|
|
|
kogo polecacie z endokrynologów dla kobiety w ciąży??? zastanawiam się nad Chmielewską i Pieprznym
|
|
|
|
|
Prywatnie Malgorzata Pulter-Krawczyk przyjmuje za dużym kościołem
|
|
|
|
|
Czy doktor Małgorzata posiada u siebie w gabinecie USG? Jak z podejściem
do młodszych pacjentów i cena za wizytę z usg? Proszę o odpowiedź pacjentów pani doktor. Dziękuję. |
|
|
|
|
JA polecam Dr.Chyłę.BAda szczegółowo i naprawdę interesuje się pacjentami.
Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
|
|
CYTAT Czy doktor Małgorzata posiada u siebie w gabinecie USG? Jak z podejściem do młodszych pacjentów i cena za wizytę z usg? Proszę o odpowiedź pacjentów pani doktor. Dziękuję. Tak ma USG , nie wiem czy każdemu ale mi robi co każda wizytę , a na kontrole chodzę różnie - co miesiac lub dwa .. Wizyta razem z USG 100zl Niestety nie wiem jak z młodszymi ale Pani Małgosia jest bardzo miła i wszystko wyjaśnia w razie wątpliwości , najlepiej zadzwonić umówić sie i sprawdzić |
|
|
|
|
Tylko nie Cmielewska !!!!!!!!!!! przekreciłabym sie po "leczeniu"
W naszym rejonie dr Grazyna Mączka w Nisku przyjmuje na NFZ lub prywatnie w Rudniku. |
|
|
|
|
CYTAT W stalowej nie polece nikogo, ale w Tarnobrzegu przyjmuje bardzo kompetentna Pani doktor Edwarda Góra. bylam......polecam
|
|
|
|
|
ja polecam dr pieprzny
|
|
|
|
|
w Stalowej Woli jest nowa pani endokrynolog nazywa sie Magdalena Chyła- Peryt. Przyjmuje normalnie państwowo na Wyszyńskiego i chyba prywatnie w przychodni koło konktedry (2 razy w tygodniu)
|
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
A ja mam pytanie czy jest w okolicy endokrynolog dzieciecy?
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT w Stalowej Woli jest nowa pani endokrynolog nazywa sie Magdalena Chyła- Peryt. Przyjmuje normalnie państwowo na Wyszyńskiego i chyba prywatnie w przychodni koło konktedry (2 razy w tygodniu) Potwierdzam.Rzetelny lekarz. Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
|
|
CYTAT w Stalowej Woli jest nowa pani endokrynolog nazywa sie Magdalena Chyła- Peryt. Przyjmuje normalnie państwowo na Wyszyńskiego i chyba prywatnie w przychodni koło konktedry (2 razy w tygodniu) Potrzebuję kontakt do Pani doktor, godziny przyjęć w gabinecie prywatnym to pozostałość na tablicy informacyjnej. Na wizytę trzeba się umówić telefonicznie. |
|
|
|
|
na tej tablicy przy bazylice jest podane ze przyjmuje we wtorki od 8:00 do 10:00 i piątki od 16:00 do 19:00 i podany jest numer telefonu : 602 170 880
|
|