~~ciekawski | |
|
|
znacie jakiegos dobrego endokrynologa w stalowej? słyszalem o pieprznym, ale nie wiem gdzie przyjmuje. czy to ten sam, co jest dyrektorem sanepidu?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~Monia | |
|
|
ten sam
|
|
|
~~ciekawski | |
|
|
a warto do niego pójść, czy szukać innego?
|
|
|
~~pacjetka | |
|
|
tak warto skataktowac sie z Pieprznym jest bardzo dobrym endykrynologiem
|
|
|
~~ela | |
|
|
jeszcze jest pani dr Chmielewska... chodze do niej od jakichs 3 lat i zadowolona jestem
|
|
|
~~RST | |
|
|
CYTAT jeszcze jest pani dr Chmielewska... chodze do niej od jakichs 3 lat i zadowolona jestem Chmielewska niedobra, nie szanuje chorych ludzi, obcesowe podejscie. |
|
|
~~klarnet | |
|
|
Czy oprócz dr.Pieprznego i dr. Chmielewskiej jest jakiś dobry edokrynolog w Stalowej Woli?
|
|
|
|
|
|
CYTAT Czy oprócz dr.Pieprznego i dr. Chmielewskiej jest jakiś dobry edokrynolog w Stalowej Woli? ja nie słyszałam o nikim innym malinka:* |
|
~~ania | |
|
|
CYTAT CYTAT Czy oprócz dr.Pieprznego i dr. Chmielewskiej jest jakiś dobry edokrynolog w Stalowej Woli? ja nie słyszałam o nikim innym |
|
|
~~jaklin | |
|
|
Polecam dr. krawczyk zna się na rzeczy przed podjęciem jakichkolwiek badań przeprowadza wywiad na tem wszystkich dolegliwości a dopiero później bierze się za badania. Mi pomogła jestem bardzo zadowolony
|
|
|
~~alka | |
|
|
CYTAT Polecam dr. krawczyk zna się na rzeczy przed podjęciem jakichkolwiek badań przeprowadza wywiad na tem wszystkich dolegliwości a dopiero później bierze się za badania. Mi pomogła jestem bardzo zadowolony doktor Krawczyk nie jest endokrynologiem
|
|
|
~~Zosia | |
|
|
Jeśli endokrynolog to polecam panią doktor Góralczyk z przychodni na Warzywnej w Rzeszowie.Daleko i trudno się do niej dostać ale naprawde warto.
|
|
|
~~alka | |
|
|
Endokrynolog w stalowej - dr.Chmielewska i dr.Pieprzny - obydwoje są bardzo dokładni.
|
|
|
~~Ziuta | |
|
|
Nigdy Chmielewska. Błednie ocenia chorych.
|
|
|
|
|
|
pani krawczk ma dwie profesje jak sie nie dobrze nie orientujesz to nie pisz
|
|
~~disturbance | |
|
|
oprocz chmielewskiej nie ma.
ona jest hmm nie wiem czy do konca dobra, w sumie jedyne co robi to zapisuje leki. dobra jest dr gora, ktora obecnie przyjmuje w tbg. |
|
|
~~aaa | |
|
|
A ile koszuje wizyta u dr. Chmielewskiej
|
|
|
~~leczącasię | |
|
|
Chodziłam do doktor Chmielewskiej jest lepsza niż naprzykład lekarka w Tarnobrzegu której nie pamiętam nazwiska. Jednak jak ze wszystkim jak jest dobrze to i Chmkielewska wyleczy. Ja mam spory problem z tarczycą i jezdzę do Lublina do profesora Nowakowskiego. Polecam go ja będzie trzeba pewniejszej diagnozy, ewentualnie jak inni nie pomogą. Jest polecany w kręgu lekarzy, nawet Pieprzny go zna. Jak będzie potrzebny kontakt. to na meila moge podać
Profesor pomaga nie tylko w chorobie, jeżeli jest konieczny zabieg lub operacja to umawia do lekarzy na Jaczewskiego w Lublinie. Ja obecnie czekam na dogodny termin operacji. Jestem po ponad 2 letnim leczeniu i przeżyłam niejednego lekarza. |
|
|
~~leczącasię | |
|
|
A wizyta u Chmielewskiej kosztuje 40 zeta
|
|
|
~~gfdf | |
|
|
hej podajcie prosze numer let do Pieprznego
|
|
|
~~aga | |
|
|
Chmielewska przyjmuje na fundusz w przychodni na czarneckiego , ale termin ok miesiaca się czeka
|
|
|
~~darek | |
|
|
dr. pieprzny polecam-501249099 okulickiego56 b
|
|
|
~~c-r | |
|
|
a gdzie przyjmuje prywatnie dr Chmielewska- namiary prosze
|
|
|
~~smutna | |
|
|
Jeśli mam być szczera to do Chmielewskiej tylko jeśli masz mocne nerwy... byłam 2 tyg temu, po raz 2 z wynikami badań.. a najwięcej czasu poświęciła moim wałkom na brzuchu, stwierdziła że są okropne i że należy się za nie wziąć bo dawno nie widziała tak zaniedbanej młodej dziewczyny i przy wzroście 166 i wadze 63 kg kazała mi się odchudzać i była bardzo niemiła ... mam w domu lustro i wiem jak wyglądam... a nie po to tam poszłam ..
|
|
|
~~Stokrotka | |
|
|
Najlepsi endokrynolodzy są w Rzeszowie Tutaj w Stalowej chcą żeby do kontroli chodzić raz na miesiąc i wciąż im płacić a w Rzeszowie jak jest dobrze to trzeba jeździć raz na kilka miesięcy a ceny są takie jak u nas a czasami niższe...
|
|
|