NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
Ja pie.... ciąg dalszy,
ff
Wysłany: 29 Paź 2010r. 09:03  
Dlaczego Jacek85 zamknąłeś temat? używając słów: starczy wam.. Bardzo niegrzecznie. mam do el.Banana jeszcze słowo. Dzieci często w tv widzą twarz Jarka Kaczyńskiego i jakoś nie ma zgonów z tego powodu. Więc jedna jego fotka na tym portalu, gdzie Jacek85 zamyka temat mówiąc: starczy wam, też nikogo nie przestraszyłaby śmiertelnie (chyba, że ciebie i niejakiego Jacka85).Wstaw swoją prawdziwą twarz to pośmiejemy. Naprawdę nic ci nie grozi, bo w tym kraju giną, ale członkowie PiS. Tylu ile ich zginęło w tym roku w kraju wolnym, niezależnym, państwie prawa pod rządami ludzi wybieranych przez el.Banana nie zginęło nawet na Białorusi (opozycjonistów Łukaszenki).
"oglądałem to w oryginale i powiedział dokładnie "pierdziele" ale jaka opozycja takie czepianie się"
To twoje słowa el.Banan, ale za chwilę inny forumowicz poprawia cię:
el banan nie wiem czy nie jesteś w błędzie bo ten chłopczyna najprawdopodobniej powiedział "ja pieprzę"
i teraz twoja odpowiedź:
"może i masz rację nie będę się sprzeczał o detale"
No to jak oglądałeś w oryginale, czy nie? i wiesz dokładnie co ta niedojda z PO POwiedziała? Prawda jest taka, że gostek nie miał nic do powiedzenia, a bicia piany i lansowania się jeszcze nie nauczył. Oj gdyby to był gostek z PiS to byś sobie gościu poużywał, a Jacek85 trzymałby temat na forum do dnia wyborów. Wstyd dla POpierających bezkrytycznie PO to temat się zdjęło. Natomiast twoje komentarze el.Bananie należy traktować jak już to ktoś tutaj określił jako zwykły folklor. Obawiam się, że może to być odmiana onanizmu w twoim wydaniu. Acha, walnij sobie fotkę Chucka Norrisa- on nie takich rzeczy dokonywał...

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 29 Paź 2010r. 09:03  

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 20%
ff
Wysłany: 29 Paź 2010r. 12:46  
Jurek masz dowody na to że rząd lub PO jest odpowiedzialna za katastrofę w Smoleńsku, za morderstwo w Łodzi?
Jak na razie to takowych nie ma są tylko teorie spiskowe. I twój chory Jarek który jątrzy i oskarża wszystkich w koło. Od wszystkich żąda przeprosin. Ja nie słyszałem żeby ten psychopata przeprosił Wałęsę za palenie jego kukły pod Belwederem. To był chyba początek polityki nienawiści, a nie moherowe berety.
Ten młodzian z PO mógł jak dla mnie powiedzieć nawet: "Kurwa jebana mać" co to zmienia? Przynajmniej jest prawdziwy a nie tak jak te stare wygi, że wystarczy im postawić kamerę pod ryj, a Ci jak z odtwarzacza naparzają byle co, byle gadać, byle ryj pokazali, byle było w TVN'ie. A potem na antenie RM nadają na TVN jaka to zła stacja, a lecą tam jak muchy do gówna. Be z TV, każdej gości po prostu nie ma. A TVN ma najwyższą oglądalność dlatego tak do niej lgną. Ja się zajebiście cieszyłem jak się Jareczek obraził na TVN24. Było dużo spokojniej i wreszcie można było posłuchać rozmów a nie pierdolenia i włażenia w zdanie tych pisiorów. No ale niestety. TVN ma za dużą oglądalność by długo się na nią gniewać.

"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 29 Paź 2010r. 13:50  
Andrzejek-Popieram!!!
Napisałes to co wiekszość myśli i jest to odzwierciedleniem w wyborach i sondarzach wyborczych.To co się działo ST w związku z krzyżem to tylko wierzchołek góry lodowej.Sam głosowałem za PIS-em ,ale teraz widze jak bardzo się pomyliłem!Co prawda PO też nie jest moją idealną partią,ale wybiera się lepsze zło.Najbardziej mi odpowiada Palikot z mieszanką SLD.
Za co ma przepraszać PO????
Kto mieczem wojuje od miecza ginie!

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 29 Paź 2010r. 14:33  
CYTAT
Co prawda PO też nie jest moją idealną partią,ale wybiera się lepsze zło.

Lepsze zło ?

Zło jest złem nie ma gorszego lub lepszego.

Dziwie sie tym, którzy w wyborach widzieli tylko dwie partie.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 29 Paź 2010r. 14:38  
Ktosik to się nie dziw. Ludzie boją się tego wariata i zostaje wybór przeciwko a nie za. Niestety nie ma wyraźnej alternatywy, która miała by szanse na większość.
Sam chętnie zagłosował bym na Korwina bo najbardziej mi odpowiada. Ale jak miałby dostać tylko 10% a ci psychopaci większość to wolę głosować przeciw niż za.
To właśnie wybór mniejszego zła.

"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 29 Paź 2010r. 14:54  
CYTAT
Ktosik to się nie dziw. Ludzie boją się tego wariata i zostaje wybór przeciwko a nie za. Niestety nie ma wyraźnej alternatywy, która miała by szanse na większość.
Sam chętnie zagłosował bym na Korwina bo najbardziej mi odpowiada. Ale jak miałby dostać tylko 10% a ci psychopaci większość to wolę głosować przeciw niż za.
To właśnie wybór mniejszego zła.

Właśnie to mnie dziwi, zagłosował bym na tego ale pewnie ma małe szanse, 40 % społeczenstwa pomyśli w ten sposób to napewno nigdy nie wygra.

Ja własnie głosowałem na niego (KM), w drugiej turze nie głosowałem na nikogo bo nie widziałem tam swojego kandydata.

Wydaje mi się ze niektórzy widzą to co chcą widzieć, większym problemem dla nich jest to ze Kaczynski jest niskiego wzrostu niż "ucichniecie" afery hazardowej.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 29 Paź 2010r. 15:13  
Ja w pierwszej turze tez głosowałem na Korwina. W wyborach parlamentarnych nie ma dwóch tur.

Co do kaczyńskiego, myślę że nie chodzi o niski wzrost tylko jego zachowanie. Kreowanie się na ciągłą ofiarę, oskarżanie i obrażanie wszystkich w koło nie przynosi mu sukcesów i nowych zwolenników.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 29 Paź 2010r. 15:29  
Korwina już kiedyś pisałem, że bardzo cenię ale jak się człowiek wczyta w jego program jaki głosi od kilkunastu lat to trochę może zniechęcić i szans przecież on żadnych nie ma.
To samo taki Palikot czyli lewica w 110% jak dla mnie zbyt radykalna.
Samo SLD jakby wyrzucić kilka ich najważniejszych dla nich postulatów może przekonałbym się ale to jest ich główny program więc odpadają.
PSL dla mnie nic nie znaczą więc odhaczam.
Teraz PiS a tu przy tych strukturach i przy tej dyktaturze Jarka bałbym się o nasz los aż mnie do tego stopnia zrazili, że muszą poczuć, że tą drogą nie wygrają i zabrać się za porządki we własnym gronie!
Zostaje PO czyli partia rządząca czyli Ci którzy na tą chwilę mają mój głos i niech pociągną ten wózek bo w tym naszym piekiełku przyda się trochę więcej spokoju przez następne lata i tak to widzę.
Jest jak jest i lepszej alternatywy po prostu na tą chwilę nie ma oczywiście wg mnie więc proszę się nie obrażaćumiech

Odważni nie żyją wiecznie ale ostrożni nie żyją wcale !
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 29 Paź 2010r. 18:31  
hudy TS a nie uwazasz ze ten spokój powinien być przez PO inaczej wprowadzany. Począwszy od masy obietnic z których znikoma część tylko została zrealizowana poprzez afery które spokojnie były zamiatane pod dywan , nie wyciagali zadnych konsekwencji ze swoich błędów. Szykujące się podwyżki raczej nie są na korzyść "Kowalskiego".

Mało kto dostaje wynagrodzenie za niedotrzymanie umowy lub spartoloną robote.

Ja nie jestem za PiSem ale przebieg śledztwa odnosnie katastrofy lotniczej był przeprowadzany w taki sposób ze mozemy się wstydzić za rzadzących.Nasz rząd widocznie tuli ogon przed Rosją i pewnie nie chce zadnych niewygodnych pytan zadawać.

Mam na uwadze ze zgineła przedewszystkim duza liczba ludzi, prezydent kraju, wojskowi , politycy oraz personel samolotu ( o którym najmniej się mówiło).

Było by dobrze jakby większość tych partii poszło w odstawke bez możliwośći udzielania się w polityce a ich miejsce zajął ktoś komu bardziej zalezy na dobru kraju i jego obywateli.

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 29 Paź 2010r. 18:33  
jurekII tak żeby coś sobie wytłumaczyć i żeby było dokładnie ...

CYTAT
el banan nie wiem czy nie jesteś w błędzie bo ten chłopczyna najprawdopodobniej powiedział \\\"ja pieprzę\\\"

może i masz rację nie będę się sprzeczał o detale umiech na pewno nie przeklął jak sugeruje tytuł \" Ja pierd..., nie wiem! kandydat z PO \" i wypipkanie umiech

ps.po twoim \"edicie\" zasugeruje że to czysto PiS-owska manipulacja umiech

======

i teraz puenta ... chodziło mi o to że jakiś jełop (najprawdopodobniej) PiSowski po raz kolejny zmanipulował fakty ... oglądałem oryginał tak jak napisałem ale pamięć już nie ta w każdym razie jednego jestem pewien tak jak i tytuł sugeruje wkładając w usta tego czego nie powiedział ów pan tak i jakiś imbecyl manipuluje ludźmi "wypipkując" część zdania ... w podobny sposób można zrobić każde przemówienie twojego guru mam nadzieję że w dość grzeczny sposób rozjaśniłem ci o co mi chodziło umiech

ps. z reguły za PO nie byłem ale przeciw PiS-owi zawsze umiech i na koniec ... " Dzieci często w tv widzą twarz Jarka Kaczyńskiego i jakoś nie ma zgonów z tego powodu" ... masz na to dowód ?? smiech2 ja tam wolę nie ryzykować ... "Wstaw swoją prawdziwą twarz to pośmiejemy. Naprawdę nic ci nie grozi, bo w tym kraju giną, ale członkowie PiS" ... ty nie wystawiłeś żadnej i jakoś żyjesz to pozwolisz że ja zostanę przy swojej a przypomnę ci że w tym kraju nie giną tylko ludzie z legitymacją PiS-u więc ja wolę nie ryzykować smiech2 ch*j wie co ci chodzi po głowie ( zasada 101 - pisiokom się nie wierzy)

"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany"
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 29 Paź 2010r. 19:30  
masz temat o po , masz temat o pis tam pisz.

"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 29 Paź 2010r. 19:33  
Drogi Andrzejku, no to trochę POpuściłeś języka i widzę, że nie tylko kochasz pedały, ale równie dobrze klniesz jak ci zwieracze POpuszczą. Jakbyś czytał POwoli to byś się kapnął, że nigdzie nie napisałem, że za katastrofę odPOwiada PO. Jeśli tak uważasz to twoja sprawa. Jeśli już miałbym się wyPOwiedzieć na ten temat, to uważam, że winnych w jakimś stopniu jest kilka osób, które upchało ich wszystkich w jeden samolot, nie zlecili wykonania rekonesansu na lotnisku sewiernyj itd. ale nie chce mi się wymieniać dalej, bo i tak obaj z el.Banankiem nie przyjmiecie tego do świadomości. POmyślcie tylko, że życie lubi oddawać to co wyrządziło się komuś złego- znam to z autopsji. Więc nie prowokuj, żeby ci kiedyś los nie zabrał rodziny i najbliższych, a potem musiałbyś POchować nie wiadomo kogo w zaspawanej trumnie, bez nadziei na to, że kiedykolwiek dowiesz się czemu zginęli. O Wałęsie też nie chce mi się dyskutować, bo miałem na POczątku lat dziewiećdziesiątych za niego sprawę- gość nadawał na niego i mu wpierdzieliłem. Za WAłęsę dałbym się POkroić, tak w niego wiezryłem. Minęło dwadzieścia lat i nie chce mi się o nim gadać. POwtórzę jezscze raz, gdyby startował taki kandydat z list PiS jak ten z PO, który naprawdę na proste pytanie nie jest w stanie nic POwiedzieć to byście się tu wyżywali, ale tak to jest w porzo. Z tobą el.banan nie będę dyskutował, bo nic nie zrozumiałeś. Piszesz, że coś wiesz dokładnie bo oglądałeś na żywca, a POtem okazuje się że nic nie wiesz i nie wiadomo co widziałeś. Dlatego zostaniesz tutaj tylko folklorem.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 29 Paź 2010r. 20:19  
CYTAT
Tylu ile ich zginęło w tym roku w kraju wolnym, niezależnym, państwie prawa pod rządami ludzi wybieranych przez el.Banana nie zginęło nawet na Białorusi (opozycjonistów Łukaszenki).

Co to sugerowanie miało oznaczać. Pojadę Jarkiem: To jakaś socjotechnika?:-)))

CYTAT
O Wałęsie też nie chce mi się dyskutować,..........

Tematy wybierasz jak chcesz. A mi się wydaje, że to istotny temat z tym paleniem kukły. Przeprosin z ust jedynego sprawiedliwego Jarkacza nie słyszałem.

Powiedz tylko po co pisałeś o tych pedałach?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 29 Paź 2010r. 21:18  
Moją znajomą przyłapałem jak rozbiera się przed telewizorem i rozkłada nogi.Jak zapytałem dlaczego tak robi,odpowiedziała,że ON będzie przemawiał ,czyli znów pie...ł,a ona lubi taką grę wstępną.Coś w tym jest,że starzy kawalerowie mają coś,co podoba się mężatkom.
Przechodząc do innego wątku,osobiście nie mam nic przeciwko Jarosławowi.Nie przejęzyczyłem się.Jestem z nim "na TY"!.Niedawno ZiZio(Z.Ziobro) powiedział,że Jarosław przechodzi po imieniu z każdym ,kto skończył 40tkę,no a ja tak mam.Do mnie też może zwracać się z pominięciem"pan"."Brudzia" jednak sobie daruję.

SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI.
Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »