Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Platforma Obywatelska naprawdę wierzy w siłę młodzieży. Już nieraz pisaliśmy o młodych, zaledwie dwudziestotrzyletnich doradcach zatrudnionych w gabinetach ministrów w rządzie Donalda Tuska (53 l.). Ten trend nie mija.
Ostatnio do grona młodych konsultantów najważniejszych osób w państwie dołączyła Maya Rostowska (23 l.), świeżutka absolwentka Uniwersytetu w Londynie. Uwaga, zbieżność nazwisk nieprzypadkowa! Pani Maya jest córką ministra finansów Jacka Rostowskiego (59 l.). http://www.se.pl(...)425.html" TARGET="_blank"> http://www.se.pl(...)425.html "Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
"Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
widocznie chodzi ci o dokładne zaśmiecenie tego forum (masz temat wszystko o PO) ... odgrzewasz tematy z przed tygodnia ... no chyba że masz taki refleks
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
tak bylo , jest i bedzie w Polsce , nie ma co sie oburzac
|
|
Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
CYTAT widocznie chodzi ci o dokładne zaśmiecenie tego forum (masz temat wszystko o PO) ... odgrzewasz tematy z przed tygodnia ... no chyba że masz taki refleks Pajacu ty masz spózniony refleks jak były tematy na pis to czemu wtedy nie miałczałes że jest wspólny temat wszystko o pis dla przykladu podaje tytuły tematów jak by ci globus nie trybił; -Pocałujcie mnie w d... (PiS)-Anna Sikora -cały naród przeprasza Pana Prezesa Jarosława -Uważaj co piszesz na PiS, -Kaczyński to głupol! Powinien się leczyć. i wiele innych nie widziałes? czy rżniesz przygłupa trzeba było wtedy sapać że jest wspólny temat. "Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
Wiktor Baranie, chodzi o powielanie tematów. Temat o córce rostowskiego już był poruszany, tak samo jak z tym politykiem PO co sobie zaklął na żywo. Kto Ci kazał o tym znów przypomnieć?
Co z pytaniem które Ci zadałem? http://stalowemiasto.pl/forum/forum.php?mode=pokaz_posty&id=604078 Potrafisz odpowiedzieć własnymi słowami? Czy czekasz na oficjalne stanowisko w PiS?? "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
wow Wiktor jaki ty jesteś agresywny "pajacu" nie słuchasz wodza że język agresji jest zły ?? czy ja zakładałem tamte tematy ?? zwróciłem Ci uwagę i wyraziłem swój pogląd idąc dalej to na temat PiS i ich popleczników można zakładać dziennie po dwa-trzy tematy (podobnie na temat PO/SLD i innych) i zrobi się syf (tu znowu moje skromne zdanie)
ps. o mój refleks się nie martw ;) "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
masz temat o PO o tym, Widze że wybory się zbliżają.
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|