Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
" border="0" style="max-width:690px" alt="Obrazek" />
"Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
"Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
jaka partia tacy kandydaci
Errare humanum est. |
|
|
|
|
zastanawiam się dlaczego "wypipkali" to co mówi ten pan ?? nie użył słowa powszechnie uznanego za przekleństwo :/ oglądałem to w oryginale i powiedział dokładnie "pierdziele" ale jaka opozycja takie czepianie się
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Jaki el.Banan taki kandydat... nawet fotkę sobie strzeliłeś podobną do tego barana
|
|
|
|
|
Miałem dać Jarka ale uznałem że czytają to forum dzieci i nie chcę ich od maleńkości straszyć i zniechęcać do tego portalu/forum
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Wiktor co z pytaniem które Ci zadałem?
http://stalo(...)d=604078 Potrafisz odpowiedzieć własnymi słowami? Czy czekasz na oficjalne stanowisko w PiS?? Czy dalej będziesz się zajmował tylko wklejkami? "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
el banan nie wiem czy nie jesteś w błędzie bo ten chłopczyna najprawdopodobniej powiedział "ja pieprzę"
edit: nie wiem czy nie jesteś w błedzie bo ten człopaczyna powiedział najprawdopodobniej "ja pieprzę" a wypikowali co by było goręcej Errare humanum est. |
|
|
|
|
CYTAT el banan nie wiem czy nie jesteś w błędzie bo ten chłopczyna najprawdopodobniej powiedział \"ja pieprzę\" może i masz rację nie będę się sprzeczał o detale na pewno nie przeklął jak sugeruje tytuł " Ja pierd..., nie wiem! kandydat z PO " i wypipkanie ps.po twoim "edicie" zasugeruje że to czysto PiS-owska manipulacja "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
STARCZY WAM
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|