|
|
|
"Jestem posłem. Pocałujcie mnie w d...."
Posłanka Sikora zwymyślała policjantów Posłanka PiS Anna Sikora - zatrzymana do kontroli przez policjantów - od razu zaczęła się awanturować, wymachując parlamentarną legitymacją. - Jestem posłem. Pocałujcie mnie w d..." - wykrzykiwała. Groziła też funkcjonariuszom, że jeszcze ich załatwi. O sprawie została powiadomiona prokuratura - pisze "Super Express". Policjanci zatrzymali posłankę do kontroli na ul. Mickiewicza, niedaleko domu Jarosława Kaczyńskiego. Chcieli jej wlepić 200 złotych mandatu za to, że rozmawiała przez telefon komórkowy podczas jazdy. Ta jednak od razu zwymyślała funkcjonariuszy. - Zanim otworzyli usta, zaczęła wymachiwać legitymacją poselską. Krzyczała, że jest posłem i zwolni ich z pracy. "Możecie mnie w d... pocałować" warknęła. A na koniec dodała jeszcze, że ich załatwi - relacjonuje jeden z policjantów. "Badamy sprawę" Funkcjonariusze: sierż. szt. Tomasz Popielarski i st. sierż. Marcin Rekus poinformowali o incydencie przełożonych. Zawiadomili też o tej sprawie prokuraturę - Mogę potwierdzić, że wpłynęła do nas notatka służbowa sporządzona przez funkcjonariuszy policji na temat incydentu z posłanką Sikorą - mówi Katarzyna Szyfer, szefowa Prokuratury Rejonowej Warszawa-Żoliborz. I dodaje: - Będziemy wyjaśniać tę sprawę. Posłanka nie skomentowała sprawy, była nieuchwytna, milczał także jej telefon. "Wy gnoje..." To nie pierwsze takie odzywki posłanki PiS pod adresem stróżów prawa. Kiedy w lipcu wybuchł spór o halę KDT w Warszawie, Sikora przyjechała pod halę, by bronić kupców (sama była w zarządzie KDT). - Wstydźcie się, że jesteście Polakami. Pojedziecie na szparagi do Niemczech. Wy gnoje, buraki! - krzyczała do straży miejskiej i ochroniarzy. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rostowski przyjmując córkę do pracy w ministerstwie też sobie pomyślał: " Możecie mnie w d... pocałować..."
Pytam się rudy gdzie te cuda? |
|
|
|
|
Za to to akurat Tusk powinien go wywalić z roboty.
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Tyle są warci nasi politycy i to bez względu na opcję polityczną
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją." Józef Piłsudski |
|
|
|
|
niech cię złapią w pracy na piciu to lecisz dyscyplinarnie...
a w sejmie jeszcze knajpę mają, pokazał jeden ostatnio jak nasi wybrańcy ciężżżżko pracują za nasze pieniądze!!! |
|
|
|
|
Ci posłowie jeszcze walczyli jak im marszałek, nie pamiętam już który, chciał ten alkohol wycofać z restauracji sejmowej.
Kto z was w pracy ma stołówkę, a w niej choćby piwko? "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
polecam temat o pis.
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|