NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
Cały naród przeprasza Pana Prezesa Jarosława, akcja na facebooku
Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 25 Paź 2010r. 11:17  
akcja na facebooku

http://www.faceb(...)10739939

Może my też przeprośmy Pana Prezesa tu na forum ?

"Bardzo przepraszam Panie Prezesie za to, że wczoraj słuchając rozmowy z paniem europosłem Ziobro kilka razy szpetnie zakląłem. Przepraszam i obiecuję poprawę- nie będę już oglądał żadnych rozmów z panem Z..."

już 27653 feacebookowców zapisało się do akcji.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 25 Paź 2010r. 11:17  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 25 Paź 2010r. 17:27  
Frugo PiS powinien zniknąc ze sceny politycznej ale zaraz po nim powinna zniknąć twoja ukochana PO

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 25 Paź 2010r. 17:28  
do Frugo Andrzejka:
Ojej, jestem w szoku. POdwijam kiecę i lecę przepraszać bo ty tak chcesz.

A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!!
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 20%
ff
Wysłany: 25 Paź 2010r. 18:34  
bokser, mam prośbę od!@#$%^& ode mnie geju w kiecce:-)))

"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 25 Paź 2010r. 19:03  
lepiej niech referendum na Facebooku zrobia czy prezesik powinien sam zejsc ze sceny politycznej
caly narod pokarze jak go ku..a kocha !!

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 25 Paź 2010r. 19:26  
nie mam konta na Facebooku ale przede wszystkim nie mam za co przepraszać tego pana ... za to mam konto na "NK" i z niesmakiem muszę stwierdzić że zlikwidowali konta ( miałem w znajomych 2)Lech Kaczyński nie mój prezydent ... i drugie o podobnej nazwie :/ ... za to zostawili PiS-iokom takie

Imię: Prof. dr hab. LECH
Nazwisko: KACZYŃSKI
Miejscowość: CAŁA RZECZPOSPOLITA POLSKA I POLONIA ZA
Nazwisko rodowe: NAJLEPSZY PREZYDENT RZECZYPOSPOLITEJ POLSKIEJ !

no i PiS-ioki se PiS-zą

"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany"
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Lis 2010r. 11:11  
no to jest okazja, aby przeprosić Kaczyńskiego, że my to nie Polacy, że staliśmy tam gdzie ZOMO i takie tam inne sprawy ...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Lis 2010r. 16:45  
CYTAT
no to jest okazja, aby przeprosić Kaczyńskiego, że my to nie Polacy, że staliśmy tam gdzie ZOMO i takie tam inne sprawy ...

Jak czujesz taką potrzebę to jazda i zrób to, a nie w kółko pieprzysz bez sensu te same frazesy.

A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!!
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Lis 2010r. 19:31  
Dupa, za przeproszeniem, a nie cały naród przeprasza Prezeska. Ja nie mam zamiaru dziada za nic przepraszać! Ani mi się śni! Myślę, że on miałby co najmniej kilka powodów do przeproszenia Narodu Polskiego właśnie. Najpierw może... p. Szlęzaka ;)

Wstrząśnięta, niezmieszana...
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Lis 2010r. 22:21  
Pzepraszam pana J"F"K*

*objaśnienie poniżej

Ja nie-Polak,ja nie-katolik,ja inteligentny inaczej,ja wiadomo kto,ja stojący tam gdzie stało kiedyś ZOMO,ja który epitetów na swoj temat więcej nie pamięta-PRZEPRASZAM!
Przepraszam,chociaż qórwa nie wiem za co,ale przepraszam,bo tak trzeba.
Przepraszam,że wierzyłem Palikotowi iż pan osobą z problemami natury psychicznej.Przepraszam za to ,ze brał i przestał pan zażywać leki które ograniczały pana świadomość,jak też,że w tak trudnym czasie dla nas wszystkich,Rząd zdelegalizował dopalacze.
Pełen pogardy dla mych niecnych myśli,mowy ,uczynków i zaniedbań ,proszę o pokutę.Niech mi po wybaczeniu dane będzie żyć w Kraju podsłuchu i inwigilacji.Gdzie wicepremierem będzie ktoś,kto ma wykształcenie niższe niz sprzątaczka w jego biurze.Gdzie powstanie Biuro Tworzenia Afer, i gdzie dla władzy w koalicję wejdzie się z byle tępakami.

*-objaśnienia jusek

JFK o którym tu mowa nie jest nieżyjącym prezydentem USA
J-jak Jarosław
K-jak Kaczyński
"F"-tego nie powiem z uwagi na możliwość zniesławienia.Wg uznania czytającego,można wpisać dowolne słowo.

PS.O ,qórwa,zapomniałbym.Za brak kota też przepraszam.

SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI.
Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »