|
|
|
Witam. Mam takie nietypowe pytanie. Czy ktoś z was wie czy w Stalowej jest miejsce gdzie można naszyć sobie jakiś napis na ubranie?? Np na bluzę / kurtkę?? Jeżeli ktoś wie proszę o pomoc.Potrzebne wszystkie informacje takie jak miejsce , kwota i czy jest możliwość na 1 rzecz wyszyć czy trzeba hurtowo. Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
http://www.upominki.osa.net.pl/
ewentualnie llegro.pl Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
|
|
|
Własnie tam jest chyba nadruk tylko , a mi chodzi o naszywany napis :/
|
|
|
|
|
Popytaj jakieś krawcowej
Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
|
|
|
Wyszyła by mi napis na plecach kurtki? Na pewno jest jakaś firma co się tym zajmuje... Poczekam na inne odpowiedzi , ale dzięki za pomoc.
|
|
|
|
|
Szczerze mówiąc nie słyszałam o firmie która wyszywa napisy, ale powodzenia życzę.
Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
|
|
|
http://stalowawola.olx.pl/koszulki-napis-obrazek-logo-haftowane-wedlug-twojego-projektu-iid-85946186
a jak kurtka skorzana to ino jakas hafciarka :] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
ja mysle ze powinas zapytas jakiejs krawcowej napewno ktos by Ci wyszył....
bzzzzzz |
|
|
|
|
na pysznicy jest zakład krawiecki marysieńka tam spytaj
beza |
|
|
|
|
Jesli chcesz naprawde profi to przy jednej sztuce ci sie nie oplaci bo za sam program czyli stworzenie w kompie tego co hafciarka ma zrobic krzycza sobie nawet do 100 + cena za robote.
W zaleznosci od wielkosci napisu czy tam obrazka. Napisz dokladnie o co ci chodzi i na czym to ma byc zrobione i czy takie koszty nie przerazaja. To o czym ja mowie to jest haft komputerowy czyli dziergane niciami. |
|
|
|
|
podbne zamowienie kiedys robilem u chlopakow z PROARS, Nisko na osiedlu tysiaclecia , pod koniec osiedla od str stw, kolo skrzyzowania maja siedzibe, lecz jak kolega wyzej napisal przy 1 szt to wyjdzie ciut drogawo ;)
|
|