|
|
|
Z anteny TVP znikną programy "Misja specjalna" Anity Gargas i "Bronisław Wildstein przedstawia" - dowiedział się portal Niezależna.pl. Decyzji tej nie przekazano twórcom programu osobiście, tylko za pośrednictwem producentów.
"Misja specjalna" to magazyn śledczy pod redakcją Anity Gargas. Ostatnio w programie ukazały się m.in. szokujące zdjęcia ze Smoleńska, pokazujące, jak Rosjanie dzień po katastrofie niszczyli wrak Tu-154, który jest jednym z najważniejszym dowodów w śledztwie ws. katastrofy 10 kwietnia 2010 r. Dziś twórcy "Misji" dowiedzieli się od producenta, że dalsze odcinki nie powstaną. W przyszłym tygodniu, prawdopodobnie w pół do pierwszej w nocy, zostanie wyświetlony ostatni odcinek, nakręcony i zrealizowany jeszcze przed przekazaniem autorom "Misji" decyzji o likwidacji programu. Z anteny zniknie też autorski program Bronisława Wildsteina. Ostatni odcinek wyemitowany zostanie w przyszłym tygodniu. Skontaktowaliśmy się z biurem rzecznika TVP. - Nie mogę potwierdzić tych informacji w tej sprawie - usłyszeliśmy. http://niezalezna.pl/artykul/_misja_specjalna_zdjeta_z_anteny/40212/1 A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
|
|
A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
TVN z miłą chęcią przejmie program
|
|
|
|
|
CYTAT TVN z miłą chęcią przejmie program O proszę, mamy tutaj przedstawiciela handlowego tej stacji. Ty w pracy czy już po, i dla rozrywki się tu udzielasz? ;-) A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
|
|
[cytat]Z anteny TVP znikną programy \"Misja specjalna\" Anity Gargas i \"Bronisław Wildstein przedstawia\"
Przecież ten Wildstein jest porypany... Chwała Bogu, że zmądrzeli i go zdjeli.... |
|
|
|
|
najbliższa emisja: 19.10.2010, godz. 22:20, TVP1
http://www.tvp.pl/publicystyka/magazyny-reporterskie/misja-specjalna W przyszłym tygodniu, prawdopodobnie w pół do pierwszej w nocy, zostanie wyświetlony ostatni odcinek, nakręcony i zrealizowany jeszcze przed przekazaniem autorom "Misji" decyzji o likwidacji programu. http://niezalezna.pl/artykul/_misja_specjalna_zdjeta_z_anteny/40212/1 "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
niezależna to jeden z moich ulubionych portali ... niestety nie dla mnie jest komentowanie na tym znamienitym portalu cenzura jak za komuny ... no cóż :( ... a nie brakuje tam idiotów z których bez wysiłku można byłoby się ponabijać
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT W przyszłym tygodniu, prawdopodobnie w pół do pierwszej w nocy http://niezalezna.pl/artykul/_misja_specjalna_zdjeta_z_anteny/40212/1 Nie dość, że prawdopodobnie to jeszcze w czasie największej oglądalności... w nocy kiedy wszyscy śpią. El.Banan przyznaj się odezwałeś się tam i cię zajebali śmiechem ;-) A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
|
|
Tak poczytałem trochę to forum niezależnej. Dość dużo osób narzeka na cenzurę i usuwanie postów. To trochę dziwne forum jak nie można pisać wszystkiego w temacie "Hyde Park".
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
A to jest dobre:
http://niezalezna.pl/artykul/_gp_czciciele_nienawisci/40247/1 Przeczytajcie artykuł. Chodzi o sprawę Borowika, który zginął w katastrofie smoleńskiej. Ci idioci z GP i ND napisali głupoty i kłamstwa. Żona tego funkcjonariusza w TV zaprzeczyła, że podane w artykule "fakty" miały miejsce. A teraz najlepsze, poczytajcie komentarze:-))) Ja dałem rade chyba z 10 pierwszych :-)))) "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
bokser...
CYTAT El.Banan przyznaj się odezwałeś się tam i cię zajebali śmiechem ;-) na niezależnej coś takiego jak komentarz osoby myślącej nie jest publikowany/dodawany (jak i w PiS-ie myśleć inaczej niż Jarek) czyli tak jak pisałem powyżej cenzura jak za komuny co do śmiania się to ubaw mają raczej ci co czytają te komentarze więc o zabijaniu mnie śmiechem raczej niema mowy ... ale uwierz próbowałem ze 3 razy dodać tam komentarz i ponabijać się z idiotów no i może choć z jednego "nawrócić" ale niestety :( "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Bronisław Wildstein właśnie pożegnał się z widzami.
Anita Gargas podziękowała widzom „Misji specjalnej”, bo nie miała takiej okazji jak Wildstein. To nie jest przykre a podłe. Tak właśnie uważam. Anita Gargas zadała na końcu programu (jako gość u B. Wildsteina) retoryczne pytanie dlaczego dziennikarze w Polsce nie zajmują się wątkiem zamachu w Smoleńsku, skoro nawet nasza prokuratura takiego wątku nie wykluczyła. Czego się tak boimy? B. Wildstein zwrócił uwagę na to, że nawet ci, którzy zajmują się sprawą rozgrywki Tuska z Putinem w sprawie wykluczenia śp. Lecha Kaczyńskiego z obchodów w Katyniu, mimo, że nie mówią o żadnym zamachu, są również deprecjonowani i ich głos jest zagłuszany. Zniknęły właśnie z telewizji publicznej dwa z trzech programów, które oglądałam. Został jeszcze „Antysalon” R. Ziemkiewicza. „Rzeczpospolitą” przestałam już kupować, została „Gazeta Polska” – również atakowana i szykanowana. Po lasach nie będzie się można kryć, bo zamach na lasy państwowe już jest przygotowywany i jak się zrobi poważna dziura w kasie „zielonej wyspy miłości”, to się za jakieś 15 miliardów sprzeda – o czym się pewnie nie dowiemy, bo niby skąd? http://niepoprawni.pl/blogs/ossala A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|