|
|
|
Hej . Mam zamiar w najlbizszym czasie sprawic sobie kolczyka w jezyku . Gdzie w stalowej mozna go nabyc? ile kosztuje w salonie? Boli ? Możżna mowic i jesć?
Dzień bez ćwiczeń to dzień stracony! |
|
|
|
|
|
|
|
|
spoko ja robiłam w salonie kosmetycznym u Agnieszki POdrucznej (budynek CEHU na Hali od strony wiaduktu ) pełna profeska ja nie mogłąm jesc 2 dni ale dałam rade a wszystko goiło sie tydzień polecam
|
|
|
|
|
Poli88 , ile zapłaciłas?
|
|
|
|
Kowalstwo artystyczne, metaloplastyka
Kasztanowa 6 Stalowa Wola 77 413 17 85 Polecam Muzułmanie nie są zacofanymi fundamentalistami, po prostu taką mają tradycję, ty niepoprawna politycznie świnio! (c) nonsensopedia |
|
|
|
|
Na krzywej 60zł w czym jest już ten dłuższy kolczyk. Zamrażają Ci i przebijają. Sam fakt nie boli ale dziwne jest uczucie. Parę dni je się trudno. Mi się goiło długo bo wtedy nie stroniłam od imprez i alkohol powodował puchnięcie języka. Myślę że gojenie zależy od organizmu. Przy kolczyku tak jak i tatuażu 50%to robota a drugie 50% to dbanie i higiena. Nie wolno zapomnieć o płukaniu szałwią po jedzeniu.
Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
|
|
|
CYTAT Poli88 , ile zapłaciłas? 100 zł w tym są dwa kolczyki noi oczywiście dezynfekcja ( aco do znieczulenia przyrobieniu kolczyka w języku nie wolno go podawać bo jak nie masz czucia to można jakiś nerw uszkodzić ...) powodzenia |
|
|
|
|
Nie słyszałam jeszcze by komuś uszkodzono nerw. Wiele forum odwiedziłam i na każdym pisało że takie zdarzenie to bujda. Tak samo słyszałam że złe przebicie nosa spowoduje stratę węchu. Bujda jakich mało. Gdzie nie zaczniesz szukać tyle będzie opinii na ten temat.
Szifo chcesz na jajkach zgłoś się do mnie, takiego Ci kolczyka zrobię że nie zapomnisz tego do końca życia!Gwoździa największego znajdę ;p;p Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
|
|
|
e tam zaraz gwozdzia zacznijmy na początek od czegoś mniejszego zielony groszku :]
|
|
|
|
|
CYTAT e tam zaraz gwozdzia zacznijmy na początek od czegoś mniejszego zielony groszku :] Oj no dobrze zaczniemy od pinezki nawet znajdę taką ozdobną-różowe serduszko Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
|
|
|
A ja Ci osobiście odradzam, nie dość, że rzuca się w oczy (szkoła, praca) - to do niczego nie służy (przetestowane!), tylko może zęby popsuć. Fakt, że szybko się goi - ale to już chyba pase.
Dorii |
|
Dołączył: 5 Sty 2009r. Skąd: Aluminiowy Padół Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
... a fałdki na mózgu ? bardziej racjonalne i w przyszłości przydatne, wtedy kolczyk w języku nie chodziłby Ci po głowie, niezależnie od tego, o który język chodzi, czy ten w paszczy czy ten w p...
pukając się w czoło, pokazujesz najsłabiej funkcjonujący element Twojego organizmu! |
|
|
|
|
CYTAT A ...... to do niczego nie służy (przetestowane!), Oj chlop ma chyba inne zdanie na ten temat LOL |
|
|
|
|
CYTAT Oj chlop ma chyba inne zdanie na ten temat LOL sugerujesz ze to jak z papierem toaletowym najwazniejsze by nie rysowal ? ;] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Monis - nawet sie nie zastanawiaj - moj narzeczony bardzo lubi jak zakladam kolczyk na noc, tylko pamietaj: kup sobie kolczyk o owalnym ksztalcie.
|
|
|
|
|
Kolczyk w języku kobiety, to cudowna a wręcz nawet rozkoszna rzecz. Oj tak, tak, tak...
|
|
|
|
|
u faceta nie gorsza sprawa
Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
|
|
|
Odważni nie żyją wiecznie ale ostrożni nie żyją wcale ! |
|
|
|
|
CYTAT Monis - nawet sie nie zastanawiaj - moj narzeczony bardzo lubi jak zakladam kolczyk na noc, tylko pamietaj: kup sobie kolczyk o owalnym ksztalcie. To tylko po to masz kolczyk ?????? Dorii |
|
|
|
|
Czy ta Pani Agnieszka jeszcze ma ten zakład na rynku ? i o co chodzi z tymi 2 kolczykami, ona daje czy moge sobie kupić swój ?
|
|
|
|
|
Z dwoma kolczykami historia jest następująca: na początek zakłada się dłuższy kolczyk - bo opuchlizna. A po wygojeniu zmienia na krótszy (czyli po 2-3 tygodniach, krótsze okresy gojenia to bujda ;p).
Ot, cała historyja. Btw, przebić to można dętkę w rowerze ;) My tu mówimy o przekłuwaniu ;p Tylko kanibal nie gardzi drugim człowiekiem. // Dixisse me aliquando placuit, tacuisse numquam czyli Bywało niekiedy, że żałowałem tego, co powiedziałem, nigdy jednak tego, że milczałem - no i fajna płyta. |
|