|
|
|
Coraz blizej Listopada co radzicie na imprezę andrzejkową?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
No właśnie?
Czy są jakieś oferty lokali co do andrzejek ? Sam zastanawiam się z moją lubą gdzie by tu pójść :) |
|
|
|
|
Jak dla mnie..
Hm, musi być najlepiej zespół grający stare dobre kawałki tymi nowszymi też nie pogardzę byle dało się potańczyć z dziewczyną, bo można też oczyiwiscie pójsc na dyskoteke ale to juz nie to.. Dj itd ble :) |
|
|
|
|
Temat umarł czy nikt niema propozycji ?
:) |
|
Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
umarł umarł bo pytanie wydaje sie tendencyjne !
kazdy idzie gdzie chce a i tak najlepszy jest spontan jakeis piwko w knajpce, w domku :0 a potem co do glowy trafi nie ma co planowac wejsciowki pewnie znowu zedra po 20 od leba minimum, spęd jak na skupie żywca, ogolnie to zero zabawy jak ma sie 20cm kwadratowych dla siebie |
|
|
|
|
A ja już wiem ide do Ulanowa na taneczną potańcówkę.
|
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
CYTAT umarł umarł bo pytanie wydaje sie tendencyjne ! kazdy idzie gdzie chce a i tak najlepszy jest spontan jakeis piwko w knajpce, w domku :0 a potem co do glowy trafi nie ma co planowac wejsciowki pewnie znowu zedra po 20 od leba minimum, spęd jak na skupie żywca, ogolnie to zero zabawy jak ma sie 20cm kwadratowych dla siebie A ty jak zwykle marudzisz. Kup sobie krajowa w biedronce i idz do piwnicy z kumplami sie bawic PITUCH niewiem czy pasuje to tobie czy nie ale nie chce mi sie czytac Twojego marudzenia przy kazdym poscie. Moze tak stryczek ??? A wracajac do tematu... W wielu pubach pewnie BEDZIE MIEJSCE i dobra zabawa to zalezy kto jaki klimat lubi Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
virus
czasami lepsza impreza w piwnicy z kumplami przy krajowym niz isc gdzies i za darmo po ryju wylapac od jakiegos najebanego menela ! a takich pelno bedzie ! |
|
|
|
|
A nie lepiej pójść sobie do jakiejś knajpy typu Lasowiak czy Przytulna gdzie jest fajna muzyka (do tanca) zapłacić te powiedzmy 100zl od pary, pobawić, wypić, zjeść cos.. ??
:) |
|
|
|
|
StefanS51
nie zla opcja ale z paczką |
|
|
|
|
CYTAT StefanS51 nie zla opcja ale z paczką No to wiadomo że nie pójdziesz sam z dziewczyną, ja chodzę po takich imprezach i jest nas 3-4 pary :) |
|
|
|
|
Rok temu byliśmy w De Gusto i powiem że było dobrze teraz również się chyba wybierzemy mają super jedzenie i niezły poziom
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jak na andrzejki, to tylko plaaaneta