NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Zdrowie i uroda »
Szybki sposób na przeziębienie,
Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 3 Paź 2010r. 10:06  
Może już był taki temat, ale nie mogłam znaleźć przekopując forum. Może ma ktoś swoje sposoby na szybkie pozbycie się kataru, kaszlu itp.

Dorii
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Paź 2010r. 10:06  

Dorii
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Paź 2010r. 10:10  
kula w łeb..
ale są minusy tego rozwiązania.. jezyk

a na poważnie Najlepiej wyleczyć u lekarza, a szybkim rozwiązaniem jest leżenie w łóżku i popijanie herbatki i czosnku z mleczkiem

Grabież legalna może przejawiać się na tysiąc sposobów, stąd nieskończona liczba jej przejawów: cła, ochrona rynku, dotacje, subwencje, preferencje, progresywny podatek dochodowy, bezpłatna oświata, prawo do pracy, prawo do zysków, prawo do płacy, prawo do opieki społecznej, prawo do środków produkcji, bezpłatny kredyt itd., itd. Wszystkie te przejawy – połączone tym, co dla nich wspólne, czyli usankcjonowaną grabieżą – noszą nazwę socjalizmu.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Paź 2010r. 10:12  
ja zawsze jak jestem przeziębiona nie robie nic i zawsze szybko przechodzi samo ;D

Niestety, przyszłość nigdy nie przychodzi - zawsze jest teraźniejszość.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Paź 2010r. 10:18  
Chodzi o to że miesiąc temu byłam chora na zapalenie oskrzeli, byłam u lekarza i brałam antybiotyki. Jakoś mi przeszło, niestety wszyscy otaczający mnie ludzie są przeziębieni i znowu mnie "bierze". A kolejna wizyta u lekarza to pewnie kolejne antybiotyki. Dlatego moje pytanie, bo do pracy trzeba chodzić...

Dorii
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Paź 2010r. 10:21  
Szybki sposób na przeziebienie - umyć sobie głowe i stać w przeciągu umiech

A tak na powaznie - syrop z cebuli, kuracja z czosnkiem, na wieczór rozgrzać nóżki w wodzie z solą i pod kołderke. Gorąca herbatka z cytryną.

Rutinoscorbin.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Paź 2010r. 14:01  
dori1980 wiem że zawiewa to autoreklamą ale po prostu potrzebny Ci taki wygrzewacz jak jaumiech

A na poważnie to ostatnio mnie też dopadło . Pomógł "Gripex" moczenie nóg w wodzie z solą, mleczko z miodzikiem. Piwko ciepłe też pomaga ...ale jego smak pozostawia wiele do życzenia:/ więc ja odkładam picie tego specyfiku na sam koniec jak nic innego nie pomagaumiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Paź 2010r. 14:38  
szybki sposób na przeziebienie-Lataj na golasa w zimie,w ten sposob szybko sie przeziebiszumiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Paź 2010r. 21:28  
ja w tamtym roku żeby się nie przeziębiać i nie mieć opryszczki brałam taki lek homeopatyczny/bez recepty Engystol koszt ok 20zl na jakiś czas pomógł, chyba niebawem będę musiała znowu zakupić bo też co miesiąc choruje ...
zdrowia życzę umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Paź 2010r. 21:31  
Ja polecam moją gorącą pierś umiech wygrzeję Cię dorii umiech

Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Zdrowie i uroda »