| ~~asd | |

| 
    |
| 

Skladam serdeczne zyczenia z okazji cotygodniowego srodowego swieta w straostwie powiatowym w stalowej woli, zycze aby panie w tym wolnym od przyjmowania interesantow dniu zaparzyly sobie dobra kawe zjadly pyszne ciasteczko, jednym slwoem wszytskiego najlepszego!!! 
        Podatnik klient interesant  | 
    |
| 

| 

| 

Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:   0% | 
    |

| 
    |
| 

| 
    |
| 

Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia:   20% | 
    |

| 
    |

popieram asd   .......tez bym w pracy chciala miec jeden taki dzien w tygodniu i juz pal licho ciastko wystarczy posiadowka przy kawie![]() Szkoda ze w Stalowej malo tak ma...wiec trzeba by bylo ![]() ![]()   tym paniom ktore do reszty spoleczenstwa dostosowac sie bidulki nie moga 
      " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... "  | 
    |
| 

Dołączył: 19 Cze 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:   20% | 
    |

| 
    |
| 

Z tego co wiem to Starostwo Powiatowe jest czynne codziennie od poniedziałku do piątku 7.30-15.30. "~asd" pisze o wydziale Komunikacji i Transportu ten faktycznie jest w środy nieczynny.  
        Pozdrawiam  | 
    |
| ~~PACJENT | |

| 
    |
| 

w tym naszym ****** staroscie nic nie idzie załatwić po 15, wszystkie urzędasy biorą **** w kroki i idą do domu. Po co komu taki urząd gdzie normalnie pracujący obywatel nic nie może załatwić po pracy/ Cz naszemu Wiesiowi tak pilno do domu, czy musi doglądą interesy firmy żony sprzątającej starostwo, czy wziąść pod swą opieke firme przewozową syna , która świadczy usługii na rzecz starostwa  zatrudniając kierowców emerytów. Wiesiu to wszystko pachnie korupcją przez duże "K" 

| 
    |
| 

| 

| ~~Fredek | |

| 
    |
| 

Co do urzędasów to mam swoje zdanie na ten temat, jednak komunikacja to chyba robi w środy, bo ostatnio rejestrowałem tam mojego "nowego" opla.

| 
    |
| 

| 

| ~~pijak | |

| 
    |
| 

a ja tam załatwiłem wszystko w komunikacji w środe !!! nawet mnie szybko obłyżyła taka pani ...  
        ja urzędasom to wpółvczuje tak siedzieć i z tymi ludżmi sie urzerac !!!  | 
    |
| 

| 

| 

Dołączył: 28 Lis 2007r. Skąd: Miasto-Widmo Ostrzeżenia:   0% | 
    |

| 
    |
| 

To wyżej to chyba Wiesiek pisał  
        ![]() BTW - Anulka, myśmy myśleli, że kolejne zdjęcie będzie bardziej ponętne od poprzedniego (pytałem już czy znasz tą laskę z Twojego poprzedniego awatarka?) a Ty tutaj jakieś protesty odprawiasz...  | 
    |