|
|
|
Witam wszystkich,
mój tata dostał skierowanie na aparaty słuchowe. Czy orientujecie się może gdzie w Stalowej Woli najlepiej dobierają aparaty? Podzielcie się opinią, jeśli ktoś z Was korzystał z usług tutejszych firm oferujących aparaty słuchowe itp. Kogo byście polecili? Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 10 Maja 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Polecam i korzystam z uslug tego samego dobrodzieja co Twoj Tata
|
|
|
|
|
W Stalowej punktów z aparatami więcej ostatnio niz grzybów po deszczu
Ja ze szczerego serca polecam Centrum Korekcji Wad Słuchu Sonika , mają lokal koło hali targowej.Trafiłem tam przypadkiem bo w zasadzie skierowano mnie gdzie indziej , ale w tym samym budynku na piętrze załatwiam sprawy poligraficzne. Po pierwsze bardzo kompetentnie , po drugie możliwość negocjacji cen , co dla mnie było w sumie baaardzo ważne. |
|
|
|
|
Witam A ja polecam bardzo dobrego protetyka słuchu w firmie SŁUCHMED, lokal mają w pawilonach sklepowych na edukacji obok Spółdzielczego Domu Kultury. Sama noszę dwa aparaty i z każdym problemem mogę się udać do mojej pani Władzi. Ta pani również nosi aparaty słuchowe i rozumie ludzi z podobnym problemem. Zauważyłam , czekajac w wkolejce, ze każdemu doradzi i stara sie pomóc. Mi aparaty dobrała bardzo profesjonalnie i w miłej atmosferze, a co najwazniejsze jestem bardzo zadowolona poniewaz nie zawiodły mnie jeszcze ani razu.
|
|
|
|
|
Podbijam temat. Potrzebny jest aparat dla taty więc proszę doradzić, gdzie obecnie najlepiej się udać. Taki aparat to nie jest tania rzecz więc ważne żeby kupić dobry.
|
|
|
|
|
Polecam Panią Monikę. Podejście do klienta bardzo profesjonalne, ceny przystępne. Teraz ma swoją pracownię na ul. Popiełuszki 2,. Zawszę mogę liczyć na jej pomoc, a jestem jej klientem od 10 lat. Firma nazywa się Aparaty słuchowe Gabinet Logopedyczny Monika Trybuch. Dla mnie najlepszy protetyk w mieście
|
|