|
![]() |
|
Zachodzę w pałę!- czy kierownik danej placówki jest ślepy i nie operatywny i nie widzi że ludziska tłoczą się do jednej kasy i marnują swój czas?? a obok 5 kas wolnych bez obsługi??Wkońcu czy STOKROTKA jest dla klientów czy klienci dla STOKROTKI??-Przy takiej obsłudze długiego żywota jej nie wróże
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 17 Paź 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Dlaczego jego się o to nie zapytałeś, tylko teraz żalisz się na forum podrzędnego portalu...
|
|
|
![]() |
|
Jesteś ąłosny i lepiej trzymaj fayere
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Zachodzę w pałę!- czy kierownik danej placówki jest ślepy i nie operatywny i nie widzi że ludziska tłoczą się do jednej kasy i marnują swój czas?? a obok 5 kas wolnych bez obsługi??Wkońcu czy STOKROTKA jest dla klientów czy klienci dla STOKROTKI??-Przy takiej obsłudze długiego żywota jej nie wróże To jest na tej zasadzie ze stojąc w kolejce ( kilka osób) do jednej kasy, poświęcisz swój czas na rozglądanie sie po towarze i tu jest szansa ze skusisz się na coś dodatkowego. |
|
|
![]() |
|
jedyna czynna kasa to monopol -faktycznie mozna zawiesic oko!! AA!
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Historia lubi się powtarzać i tym razem będzie zapewne podobnie. Naprzeciwko Stokrotki był kiedyś Społem *dyskont*. Tam także funkcjonowała 1 kasa a obsługa miała daleko klientów. I widać jak to poskutkowało.
PS: Postawienie kolejnej osoby na kasie wiąże się z zabraniem osoby ze sklepu, osoby która układała towar. Więc musieliby zatrudnić więcej osób aby to wszystko trzymało się kupy ![]() ![]() |
|
Dołączył: 29 Paź 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Byłem tam tylko raz i podoba mi się tylko że jest trochę drogo
|
|