|
|
|
Które kinio jest lepsze - wrzos czy ballada??
moderowano tytuł;) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Takie dziwne to twoje pytanie, bo nie wiadomo o co Ci dokładnie chodzi, czy o to co grają, czy komfort oglądania czy nagłośnienie? Co do kina, to idę tam gdzie grają akurat dobry film, np. ostatnio pasowała mi w balladzie Incepcja, a akurat w tym czasie tego nie wyświetlali we wrzosie. Odnośnie jakości obrazu, to ostatnio był temat na forum gdzie pisali o nowoczesnym projektorze do filmów 3D, który ma być w balladzie.
|
|
|
|
|
CYTAT Takie dziwne to twoje pytanie, bo nie wiadomo o co Ci dokładnie chodzi, czy o to co grają, czy komfort oglądania czy nagłośnienie? Co do kina, to idę tam gdzie grają dobry film, np. ostatnio w balladzie Incepcja, tego nie wyświetlali we wrzosie. Odnośnie jakości obrazu, to ostatnio był temat na forum gdzie pisali o nowoczesnym projektorze do filmów 3D, który ma być w balladzie. Incepcje wyświetlali we Wrzosie zanim leciała w Balladzie. |
|
|
|
|
heh... trochę mnie nie było w Stalowej, a jak wróciłem to widziałem tylko plakaty ballady i mi akurat pasowało, ale może nie zawsze wrzos jest pierwszy
|
|
|
|
|
Idź tam, gdzie masz bliżej. Filmy trójwymiarowe 2D wolę oglądać we Wrzosie, ale za to Ballada ma sprzęt do wyświetlania filmów z efektami 3D.
|
|
|
|
|
CYTAT heh... trochę mnie nie było w Stalowej, a jak wróciłem to widziałem tylko plakaty ballady i mi akurat pasowało, ale może nie zawsze wrzos jest pierwszy To prawda nie zawsze. Sporą część filmów nają wspólną tylko emisja jest w różnym czasie. |
|
|
|
|
a jaki ostatnio film fajny leci w kinie?
|
|
|
|
|
oba są dobre, a jak ci się znudzi ten wieloraki wybór to masz jeszcze domowe!
|
|
|
|
|
do ballady można by się przejść i zobaczyć z ciekawości coś w 3D, jak to wygląda
|
|
|
|
|
Na początku sprawdź, czy w ogóle widzisz efekt 3D
|
|