|
|
|
Witam,
szukam faceta na spacery. warunki jakie zapewniam: Przed spacerem karmie, po spacerze tz. Nie wymagam kagańca. Smycz nawet do 7 metrów. W lesie puszczam ze smyczy. Czekam na chętnych. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Szczepienia wymagane ???
|
|
|
|
|
CYTAT Czekam na chętnych. Oczywiście jesteś kobietą ? ;-) Mam nadzieję. A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
|
|
CYTAT Szczepienia wymagane ??? szczepienia tak, to podstawa. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Czekam na chętnych. Oczywiście jesteś kobietą ? ;-) Mam nadzieję. Tak jestem kobietš. Zapomniała dodać jedna ważnš rzecz. - Moj facet musi umiec łapać koć w locie i merdać ogonem. |
|
|
|
|
to kiedy idziemy na spacer;p hehe
|
|
|
|
|
CYTAT - Moj facet musi umiec łapać kość w locie i merdać ogonem. Od razu chciałabyś mieć takiego wyszkolonego? Tacy już na uwięzi. Wydaje mi się, że musisz zacząć od leszcza i urobić go na swój sposób. Do tego potrzeba trochę praktyki - a na początek proponuję zakup pieska, który będzie dobrym materiałem dla początkującej treserki. Może na trawniku przy okazji załapiesz pokrewną sobie duszę - także tresera - z pieskiem. A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
|
|
NO MOŻEMY JUTRO, TYLKO TAK MUSZE WIEDZIEC JAKĽ MAZ DŁUGOĆ OGONA.
|
|
|
|
|
CYTAT - Moj facet musi umiec łapać koć w locie i merdać ogonem. Aby mu ta kość w gardle nie staneła ... |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT - Moj facet musi umiec łapać kość w locie i merdać ogonem. Od razu chciałabyś mieć takiego wyszkolonego? Tacy już na uwięzi. Wydaje mi się, że musisz zacząć od leszcza i urobić go na swój sposób. Do tego potrzeba trochę praktyki - a na początek proponuję zakup pieska, który będzie dobrym materiałem dla początkującej treserki. Może na trawniku przy okazji załapiesz pokrewną sobie duszę - także tresera - z pieskiem. Widzisz, masz troche racji, najlepiej stworzyć własnego podopiecznego, wyszkolić, nauczyc podawać , łapę. Tylko ze ja juz tak zrobilam i wiesz co? Uciekł mi, zerwal sie z łańcucha. Ale teraz nie zrobie tego błędu...będę łagodna. |
|
|
|
|
oj dlugi
|
|
|
|
|
odpisz na pw;p
|
|
|
|
|
szukam facetów tak od 25 roku.
|
|
|
|
|
pewnie psie chrupki byly z biedronki dlatego sie zerwal :]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
CYTAT pewnie psie chrupki byly z biedronki dlatego sie zerwal :] Karmiony był dobrze, bez takich proszę. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT pewnie psie chrupki byly z biedronki dlatego sie zerwal :] Karmiony był dobrze, bez takich proszę. tzn zgadzam sie z faktem ze jak sie faceta urobi to po jakims czasie ucieka tak jak napisala koleznka wyzej. faceci to bydleta |
|
|
|
|
no dokładnie, ja się urobi mezczyzne, wyprowadzi na prosto, to pozniej trzeba bardzo rozsadnie popuszczac łańcuch, bo sie zerwie i ucieknie do innych suczek
|
|
|
|
|
CYTAT pewnie psie chrupki byly z biedronki dlatego sie zerwal :] CYTAT Karmiony był dobrze, bez takich proszę. tzn zgadzam sie z faktem ze jak sie faceta urobi to po jakims czasie ucieka tak jak napisala koleznka wyzej. faceci to bydleta ifeelgood tak jej dosypałeś, że nicki panience się pomerdały :-) Bądźże trochę delikatniejszy. A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
|
|
piekna to jutro sie spotkamy co ty na to;d
|
|
|
|
|
ale to wiesz musisz mi wyslać zdjęcia na maila.
Jedno mnie zastanawia. Większosc czytajšcych to faceci. Heloł kobitki, niewypowiecie sie na temat mezczyzn? ja to lubie takie rozmowy. |
|
|
|
|
bokser dobrze ze sie ugryzlem bo mialem o pysku pisac :]
btw takie bydle ?:] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
O boże, co za brzydka mordka, takiego to bym nie chciala wyprowadzac.
|
|
|
|
|
jeszcze 2-3 lata i pewnie nie bedziesz miala nic przeciwko :]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
po czym wnosisz?
|
|
|
|
|
nie ma to jak dotyk satyn(r)y
Nie jestem jedną z biegających, walczących mrówek. Jestem mrówkojadem |