Dołączył: 16 Marz 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Witam,
orientuje się ktoś gdzie w Stalówce mogę dostać piwo Ciechan Miodowe? Albo jakikolwiek Ciechan?? Za odpowiedzi z góry dzięki, |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Może spróbuj w świecie alkoholi, czy jakoś tak, obok Irish Pubu.
|
|
|
|
|
Nie w stw ale możesz zamówić.
http://www.ciech(...)temid=30 |
|
Dołączył: 16 Marz 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
ale pir, sprawdziłeś? szukałeś już w STW?
|
|
|
|
|
W Stalowej nigdzie nie ma:( ja przywożę z Rzeszowa lub brat przywozi mi z Wawy.
Chyba jedynym wyjściem z tej niekorzystnej (dla nas smakoszy Ciechana))) jest zaprezentowanie przez sprezentowanie go szefom kilku knajpek w Stalowej i nadzieja, że któryś odkryje, że jego knajpce to się bedzie opłaciło, bo jak widzę szeregi smakoszy się powiększają ja przy najbliższej dostawie z Wawy wybiorę się do Karczmy Biesiady i De Gusto . Na pewno nie ma co wybierać się do lokali sieciowych, bo oni nie mogą zamówić nic innego niż zamawia sieć. |
|
|
|
|
ja jestem z Ciechanowa , niedługo wracam do STW na studia mogę Ci przywieźć rózne piwa Ciechan
|
|
|
|
|
Ama11: a gdzie w Rzeszowie kupujesz to piwo?
|
|
|
|
|
Ja tez pilem tego Ciechana spoko jest mojego brata szwagier przywiozl go tak jak pisaliscie wyżej z wawy chetnie bym sie go napil........... zostal mi po nim tylko kabzelek a szkoda bo dobry trunek
|
|
|
|
|
W Rzeszowie przy ulicy Rejtana przy wjeździe na drogę osiedlową jest taki mały sklepik z piwami regionalnymi- można tam dostać cuda- piwa niepasteryzowane, niefiltrowane, z wiśnią!!! Naprawdę wielki wybór choc sklepik niepozorny.
Uwielbiam dzieci!!! zwłaszcza te płci męskiej pomiędzy 20 a 40 rokiem życia |
|