|
|
|
ciągle brak jakichkolwiek konkretów, ciągle powtarzasz tylko że 8 lat prezydentury jest konkretem. Poza tym ja uważam że około roku ponieważ podczas pierwszej jak i drugiej kadencji dopiero zaczyna się coś dziać na pół roku przed wyborami.
Zapewne nie jesteś zwykłym wyborcą, bo jakoś osoba obecnego prezydenta za bardzo przypadła Ci du gustu, dlatego dalsza polemika nie ma sensu Też jestem za ciężką pracą jak najbardziej Jeśli Szlęzak zostanie wybrany na kolejna kadencję to chociaż mam nadzieje że ten dach stadionu piłkarskiego który ostatnio został przez niego odrzucony będzie wykonany z odpowiedniego materiału To tyle z mojej strony |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Zapewne nie jesteś zwykłym wyborcą, bo jakoś osoba obecnego prezydenta za bardzo przypadła Ci du gustu, dlatego dalsza polemika nie ma sensu To znaczy jakim wyborcą jestem? CYTAT ciągle brak jakichkolwiek konkretów, ciągle powtarzasz tylko że 8 lat prezydentury jest konkretem. Poza tym ja uważam że około roku ponieważ podczas pierwszej jak i drugiej kadencji dopiero zaczyna się coś dziać na pół roku przed wyborami. Napisz co Ci się nie podoba w mieście, co zostało w ciągu ostatnich 8 lat źle wykonane. Ja wyobraź sobie widzę sprawy, które mi się nie podobają. Wiem jednak że żaden z pozostałych kandydatów nie zrobił by tego lepiej. Nie mam pewności, że pozostali cokolwiek by zrobili. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Ifeel good: Dyrektor ds. majątku to nie jest księgowy, tylko osoba odpowiedzialna za majątek ARP. A majątkiem ARP są tereny inwestycyjne. Fila odpowiada też za odpowiednia realizację inwestycji budowlanych zgodnie ze wsyzstkimi przepisami budowlanymi etc (np. hal produkcyjnych czy Inkubatora w Stalowej Woli)
|
|
|
|
|
Do lasek: a ja nie uważam że jest za młody Tam gdzie pracuje odpowiada za inwestycje warte więcej niż cały budżet inwestycyjny Stalowej Woli
|
|
|
|
|
Do Andrzejek: No nie wiem, debaty chyba będą w lokalnych mediach, zawsze były... Przynajmniej na to czekam i zachęcam do zwrócenia uwagi na to co będzie mówił Fila. Bo warto
A zagłosujecie oczywiście według swojego uznania |
|
|
|
|
lasek :]
zdaje sie sporo sie zmienilo :], obwodnica, drogi (pamietasz jak wygladaly okolice hali kilka lat temu ? syf i grzyby rosly), ronda, zmiana kanalki pod nowymi drogami, swiatla, wzmocnione waly, rewitalizacja terenow pohucianych, niemcy ktorzy sie tam osiedlili ile osob zatrudniaja, city park, blaszakow kilka, tesco, kaufland nie sledze za bardzo co sie dzieje czyja przez kogo to zasluga ale nie mozesz mowic ze za kadencji szlezaka nic sie nie dzialo ?, nie pisze o tym co planowane :] odnosnie stadionu pilkarskiego to ani grosza nie powinien dawac, na stadion powinien wjechac ciezki sprzet i wyrownac :] mozna sie przejsc jedynie dla kibicow, ale o widowisku sportowym nie ma mowy :] poza tym stadion powinien byc rentowny, a tu trzeba bedzie doplacac, basen za kadencji szlezaka zostal naprawde fajnie zrobiony, nie ma sie czego wstydzic, caly czas zapchany :] jagodowa stolica polski to niewypal, ale nie znaczy ze to bylo zle przynajmniej widac jakas inicjatywe, nie bylo to drogie :] jak w glogowie most malowali na rozowo to ludzie sie smiali po kilku latach przechrzcili rozowy most na most tolerancji i wszyscy sa zadowoleni :] a glogow z tego slynny edit: CYTAT Ifeel good: Dyrektor ds. majątku to nie jest księgowy, tylko osoba odpowiedzialna za majątek ARP. A majątkiem ARP są tereny inwestycyjne. Fila odpowiada też za odpowiednia realizację inwestycji budowlanych zgodnie ze wsyzstkimi przepisami budowlanymi etc (np. hal produkcyjnych czy Inkubatora w Stalowej Woli) krater to teraz jescze pan fila budowlaniec ? ze przepisy zna ? bhapowiec i instruktor pierwszej pomocy ? czlowiek orkiestra ^^ btw mialem na mysli wlasnie srodki trwale :] ale ewidencja ma sie nijak do pozyskiwania :] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Tego jeszcze nie było... Uśmiechnięty Fila Roberto...
|
|
|
|
|
Kolejny as wywiadu...
Co mogło zaszkodzić? Dopalacze? Błękit Paryża? A może to tylko szminka? |
|
|
|
|
ifeelgood nie ma co tłumaczyć. Trzeba być ślepym żeby tego nie widzieć, albo nie chcieć widzieć bo się jest sztabowcem jakiegoś kandydata.
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Sondaż Homo Homini: PO - 37,1 proc. PiS - 23 proc.
Gdyby wybory samorządowe odbyły się na początku listopada, to PO mogłaby liczyć na 37,1 proc. głosów, PiS na 23 proc., SLD na 15,8 proc., a PSL na 7,5 proc. - wynika z najnowszego sondażu Instytutu Badania Opinii "Homo Homini" dla Polskiego Radia. ... http://fakty.interia.pl/raport/wybory-samorzadowe/news/sondaz-homo-homini-po-371-proc-pis-23-proc,1554443 nadal 23 % poparcia dla PiS :/ wiem że sondaże często się nie sprawdzają no ale nawet 20 % to o 20 za dużo :( "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Juz PiS aki mieszaja Jarek ma byc o 15,30 a nie o 16 a jutro powiedza ze zachorowal Jaro hehe boja sie ze ludzie przyjda i beda skandowac jak przyjedzie a tu nie ma co skandowac bo Jaro sie pojawil o 15,30 a nie o 16 a wyjdzie tylnym wyjsciem hehe
Czemu nie ma informacji ze dyrektor biura Bladka czyli Nadberezny zmienil godzine przybycie prezia??? |
|
|
|
|
Coś mi nie pasuje z tym kaczyńskim jutro w Stalowej Woli.... o 17 jest konwencja PISu w Rudzie Śląskiej, to trochę daleko będzie tak gnał na styk???
http://www.tvn24.pl/-1,1681306,0,1,kluzik_rostkowska-jedzie-pomagac-pis-na-slasku,wiadomosc.html |
|
|
|
|
krater25 wyświetla mi tego linka niestety :/ www.koszty.pl/koszty/ a z kolei u mnie nie da się go otworzyć... z jakiej to strony ??
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
ano toto zdaje sie
http://www.t v n 2 4. pl/0,1681306,0,1,kluzik_rostkowska-jedzie-pomagac-pis-na-slasku,wiadomosc.html edit: juz w baniach wam sie p.....i tvn wycinacie ? iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
CYTAT No własnie nie bardzo jak dla mnie... A ja chciałabym żeby mnie przekonała. co do strony, jeżeli chodzi Ci o podstronę \"Dlaczego kandyduje\" to dla mnie żadne arugmenty. Pytanie jest co chce zrobić, jakim sposobem w jakim czasie i co dla niej ma znaczenie priorytetowe a mi się nawet podoba ta strona ... nie ma niewiadomo ile informacji bo po co rzucać słowa na wiatr??? Mi osobiście bardzo się podoba pomysł "zwiększenie dostępności do żłobków, przedszkoli, świetlic, klubów młodzieżowych, budowanie bezpiecznych placów zabaw" jak dla mnie dzisiejsza młodzież nie ma co ze sobą zrobić w wolnym czasie, więc przesiaduje pod blokami z piwem w ręce lub demoluje jakiś plac zabaw... nasi radni powinni zadbać o to inwestując w bezpłatne lub minimalnie płatne kluby zainteresowań |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sprowadzili mównice z Warszawy
bo ta z MDK była dla Kaczyńskiego za duża !! |
|
|
|
|
CYTAT ano toto zdaje sie http://www.t v n 2 4. pl/0,1681306,0,1,kluzik_rostkowska-jedzie-pomagac-pis-na-slasku,wiadomosc.html edit: juz w baniach wam sie p.....i tvn wycinacie ? bo TVN to "niemce i żydy" i mogą szargać dobre imię prezesa |
|
|
|
|
a program wyborczy ?
|
|
|
|
|
..................
|
|
|
|
|
CYTAT Sondaż Homo Homini: PO - 37,1 proc. PiS - 23 proc. Gdyby wybory samorządowe odbyły się na początku listopada, to PO mogłaby liczyć na 37,1 proc. głosów, PiS na 23 proc., SLD na 15,8 proc., a PSL na 7,5 proc. - wynika z najnowszego sondażu Instytutu Badania Opinii \"Homo Homini\" dla Polskiego Radia. ... http://fakty.interia.pl/raport/wybory-samorzadowe/news/sondaz-homo-homini-po-371-proc-pis-23-proc,1554443 nadal 23 % poparcia dla PiS :/ wiem że sondaże często się nie sprawdzają no ale nawet 20 % to o 20 za dużo :( Ataki rasistowskie są częścią życia w wielkim mieście. |
|
|
|
|
Posłanka Renata Butryn zaprasza na happening, który odbędzie się w sobotę o godz. 11 przed MDK "POzytywna energia" - kobiety PO na listach wyborczych do Sejmiku, Powiatu i Miasta. Zapraszamy wszystkie kobiety Stalowej Woli
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Posłanka Renata Butryn zaprasza na happening, który odbędzie się w sobotę o godz. 11 przed MDK \"POzytywna energia\" - kobiety PO na listach wyborczych do Sejmiku, Powiatu i Miasta. Zapraszamy wszystkie kobiety Stalowej Woli sory ale na tym zdjęciu nie widzę żadnej energii tym bardziej pozytywnej |
|
|
|
|
no jak nie widzisz pozytywnej energii, popatrz jak się renata pieknie do Ciebie usmiecha na plakatach Szkoda, że do tego zdjęcia nikt nie kazal jej się usmiechnać
|
|