NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
« 1 2 3 4 5 6 7 ... » »»
Wybory samorządowe 2010,
ff
Wysłany: 2 Lis 2010r. 10:03  
CYTAT
jak można mówić, że młody jest nie uczciwy ?

to jest chamstwo, jak wiem, popierasz PiS bo twoje wpisy to sugerują i nie dziwię się, że masz takie podejście.

Szkoda ze nic więcej nie masz do powiedzenia(napisania).

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 2 Lis 2010r. 10:03  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 2 Lis 2010r. 10:12  

40 % na listach PiS

to emeryci !!

najstarszy ma 78 lat

większość to kościelnych i Ci co służą w kościele jak Nowakiewicz, Majgier.

To samo w FORUM MIESZKAŃCÓW

tam to już 60 % to emeryci !!

najstarszy ma 79 lat

Na listach Platformy Obywatelskiej

90 % czyli 35 osób to ludzie którzy nie przekraczają 50 roku życia to ludzie młodzi

Trzeba głosować na ludzi młodych, aby nasze miasto rozwijało się, a nie robić z niego skansen !!

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 2 Lis 2010r. 10:23  
Oprócz suchej statystyki która nic nie wnosi, nie masz nic ciekawego do powiedzenia( napisania) zupełnie jak pewna osoba z Bojanowa czy Londynu umiech

A na Twoje zdziwienie "jak mozna mówić ze młody jest nie uczciwy" sprawdz średnią wieku w ZK, zapewne "garują" za uczciwość umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 2 Lis 2010r. 12:37  
CYTAT

40 % na listach PiS

to emeryci !!

najstarszy ma 78 lat

większość to kościelnych i Ci co służą w kościele jak Nowakiewicz, Majgier.

To samo w FORUM MIESZKAŃCÓW

tam to już 60 % to emeryci !!

najstarszy ma 79 lat

Na listach Platformy Obywatelskiej

90 % czyli 35 osób to ludzie którzy nie przekraczają 50 roku życia to ludzie młodzi

Trzeba głosować na ludzi młodych, aby nasze miasto rozwijało się, a nie robić z niego skansen !!

po tym co wkleiles wyraznie widac ze wsrod mlodych i starych sa glupcy :] w polsce jest wiecej niz 2 partie tak przypominam jakby ktos juz sie zagubil

Sprzedam
iPhone 6 64GB Gold
nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 2 Lis 2010r. 12:43  
CYTAT

w polsce jest wiecej niz 2 partie tak przypominam jakby ktos juz sie zagubil

Ta, całe cztery, plus dwie po 3 posłów na krzyż smiech2
W samorządowych powinniśmy raczej głosować na ludzi a nie na partie.

*Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 2 Lis 2010r. 12:52  
+ te ktore nie przekroczyly progu a cos dzialaja :]
jestem w stanie jak najbardziej oddzielic kandydata od partii, oczekuje od takiego zeby nie opowiadal bajek nie p...il o cieplej wodzie i pieknej pogodzie :]

Sprzedam
iPhone 6 64GB Gold
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 2 Lis 2010r. 12:54  
Zgadza się ze powinnismy głosowac na ludzi ale raczej cięzko jest oddzielić kandydata od jego partii umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 2 Lis 2010r. 14:15  
o tyle trudniej o ile tak samo belkocze :]

Sprzedam
iPhone 6 64GB Gold
Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 2 Lis 2010r. 18:03  
Kaczyński w Stalowej Woli. Prezydent będzie się domagał publicznych przeprosin

"Jak się nieoficjalnie dowiedzieliśmy Prezes Prawa i Sprawiedliwości Jarosław Kaczyński przyjedzie do Stalowej Woli. Wizyta polityka została zaplanowana na 8 listopada w Miejskim Domu Kultury i ma najprawdopodobniej związek ze zbliżającymi się wyborami samorządowymi.

O Prezesie PiS-u Jarosławie Kaczyńskim zrobiło się głośno w Stalowej Woli po jednej z audycji w radiowej Trójce. - "Proszę pamiętać, że prezydent Stalowej Woli przeciwstawia się budowie krzyża." - takie wówczas słowa poszły w eter z ust Kaczyńskiego.

W niedługim czasie prezydent Stalowej Woli, Andrzej Szlęzak zażądał od Prezesa przeprosin. Po dziś dzień ich nie otrzymał. Czy wizyta Jarosława Kaczyńskiego będzie ku temu okazją? - "Będę mu chciał zadać publicznie pytanie, kiedy odwoła swoje kłamstwo o Stalowej Woli. Mam nadzieję, że to będzie spotkanie otwarte. Wejdę tam jako prezydent miasta i zapytam się go, co ma w tej sprawie do powiedzenia. Rozumiem, że on jest wielki, ja jestem nieduży, ale kłamstwo jest kłamstwem." - powiedział dla Stalowka.NET Andrzej Szlęzak."

teraz mam pytanko kto go tu zaprasza za czyja kasę ... no i brawo panie prezydencie umiech kłamców trzeba tępić

"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany"
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 2 Lis 2010r. 18:22  

Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 2 Lis 2010r. 18:52  
CYTAT
Kaczyński w Stalowej Woli. Prezydent będzie się domagał publicznych przeprosin

teraz mam pytanko kto go tu zaprasza za czyja kasę ... no i brawo panie prezydencie umiech kłamców trzeba tępić

W pełni popieram A.Szlęzaka jeżeli chodzi o całe te zamieszanie. Myśle ze ktoś z tutejszych działaczy pisu doprowadził do takiej sytuacji, bo nie sądze ze Kaczynski wnikliwie obserwował sytuacje z próbami przejęcia terenu pod budowe kościoła.

Kłamców i tych co obiecywali umiech

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 20%
ff
Wysłany: 2 Lis 2010r. 19:58  
Ktosik aż mi ciarki przeszły po całym ciele. Musze się z tobą zgodzić:-)))

"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Lis 2010r. 15:04  
Zygmunt Cholewiński, Elżbieta Łukacijewska, Antoni Rusinek popierają Roberta Filę? Kto jeszcze - zapraszamy na http://www.robertfila.pl

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Lis 2010r. 15:06  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Lis 2010r. 20:45  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Lis 2010r. 08:36  
zeby przynajmniej na tych filmikach p fila pokazywal jakies swoje atuty jak np panowie tutaj ^^
http://www.youtu(...)CjLALwQk
na wszystkich wrzuconych przez was filmikach tu czy wczesniejszych p fili prawie nie ma jest tlem :] nic nie mowi, nic nie robi tutaj no bez obrazy przy tych swoich gosciach zachowuje sie jak szkolniak i zastanawia sie czy dobrze i wystarczajaco grzecznie wychodzi :] z panem piotrem styczniem to tak jakby uczen z nauczycielem byl z tomaszem siemoniakiem tak biega wzrokiem ze bajka nie wie czy sie usmiechac czy nie ^^ przezabawnie to wyglada :]
btw wiemy juz komu zabierze prezydent szlezak oraz prezydent siembida, dowiemy sie komu zabierze prezydent fila ? czy nadal starczy dla wszystkich

Sprzedam
iPhone 6 64GB Gold
Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 4 Lis 2010r. 11:08  
ifeelgood umiech nie wiesz że w tym kraju nie ważne co się mówi ... ważne kogo się zna ... a tak na poważnie jakoś nic złego poza brakiem doświadczenia nie przeczytałem tu/w innych tematach o panu Fili jezyk i tak Szlęzak rządzi smiech2

"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany"
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Lis 2010r. 11:59  
Prezes PiS Jarosław Kaczyński przedstawi w czwartek "dekalog samorządowca" - zbiór zasad, którymi kierować się będą samorządowcy partii - powiedział we wtorek rzecznik sztabu wyborczego PiS Jacek Sasin.
http://www.polskatimes.pl/fakty/327501,pis-przedstawi-wlasny-dekalog-samorzadowca,id,t.html

ciekawe czy będzie tam przykazanie:
- Nie będę zatrudniał wg klucza partyjnego tylko fachowców i specjalistów nie zależnie od przynależności partyjnej.

Pewnie nie bo co by ten biedny Wiesiek zrobił?

"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Lis 2010r. 12:03  
Ciekawostka:

Jak podaję w poście nazwisko kandydata PiS to mi wyskakuje komunikat:

Fatal error: Call to undefined function zapis_dodaj_posty() in /home/stalowem/domains/stalowemiasto.pl/htdocs/forum/forum.php on line 71

Jak napiszę Wiesiek to jest ok:-)))

Szlęzak rules

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Lis 2010r. 13:53  
CYTAT
ifeelgood umiech nie wiesz że w tym kraju nie ważne co się mówi ... ważne kogo się zna ... a tak na poważnie jakoś nic złego poza brakiem doświadczenia nie przeczytałem tu/w innych tematach o panu Fili jezyk i tak Szlęzak rządzi smiech2

mnie brak doswiadczenia czy wiek absoulutnie nie przeszkadza :] mnie w tych materialach przeszkadza brak charyzmy :] nie wiem jak to wyglada naprawde, ale te spoty (moje odczucie mozna sie nie zgadzac :]) przedstawiaja p file jako czlowieka ktory tylko slucha i przytakuje :]
szlezaka widzialem raz przed wizyta korwina i widac bylo shreka jak na poczatku bajki kiedy przeganial rycerzy i ryczal, a tu mamy sierotke marysie :] jezeli tak nie jest, to wypada pozdrowic tych co te spoty kleili :]

Sprzedam
iPhone 6 64GB Gold
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Lis 2010r. 13:57  
Wielbicielka, lub pani Bożenko, a dlaczego startuje pani z list PiS? jako osoba niezależna nic pani nie znaczy?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Lis 2010r. 14:03  
do pani: Bożena Kapuściak

Niech pani sobie daruje, panie kościelne nie dla samorządu, nie osoby związane z taką kłamliwą i ochydną gazetą jaka jest Gazeta Polska, gazeta która opluwa ludzi i sieje zamęt. Macierewiczą, Ziobrą, Kaczyńskiemu i innym koleszką PiS mówimy NIE ! Mamy w naszym samorządzie kościelnych.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Lis 2010r. 15:16  
CYTAT

mnie brak doswiadczenia czy wiek absoulutnie nie przeszkadza :] mnie w tych materialach przeszkadza brak charyzmy :] nie wiem jak to wyglada naprawde, ale te spoty (moje odczucie mozna sie nie zgadzac :]) przedstawiaja p file jako czlowieka ktory tylko slucha i przytakuje :]
szlezaka widzialem raz przed wizyta korwina i widac bylo shreka jak na poczatku bajki kiedy przeganial rycerzy i ryczal, a tu mamy sierotke marysie :] jezeli tak nie jest, to wypada pozdrowic tych co te spoty kleili :]

Widać p Fila kiepskich PRowców zatrudniłjezyk

Dla mnie jest najbardziej bezpłciowym kandydatem ze wszystkich. W roli prezydenta nie widzę go zupełnie. Chyba, że on tylko jest pionkiem, a rządzić chce ktoś inny. W tym wypadku chyba by się zgadzałoumiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Lis 2010r. 16:54  

Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Lis 2010r. 17:50  
CYTAT
do pani: Bożena Kapuściak

Niech pani sobie daruje, panie kościelne nie dla samorządu, nie osoby związane z taką kłamliwą i ochydną gazetą jaka jest Gazeta Polska, gazeta która opluwa ludzi i sieje zamęt.

Przyganiał kocioł garnkowi a sam smoli umiech

Prywatna wiadomość 

« 1 2 3 4 5 6 7 ... » »»

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »