|
|
|
CYTAT jak można mówić, że młody jest nie uczciwy ? to jest chamstwo, jak wiem, popierasz PiS bo twoje wpisy to sugerują i nie dziwię się, że masz takie podejście. Szkoda ze nic więcej nie masz do powiedzenia(napisania). |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
40 % na listach PiS najstarszy ma 78 lat większość to kościelnych i Ci co służą w kościele jak Nowakiewicz, Majgier. To samo w FORUM MIESZKAŃCÓW najstarszy ma 79 lat Na listach Platformy Obywatelskiej 90 % czyli 35 osób to ludzie którzy nie przekraczają 50 roku życia to ludzie młodzi Trzeba głosować na ludzi młodych, aby nasze miasto rozwijało się, a nie robić z niego skansen !! |
|
|
|
|
Oprócz suchej statystyki która nic nie wnosi, nie masz nic ciekawego do powiedzenia( napisania) zupełnie jak pewna osoba z Bojanowa czy Londynu
A na Twoje zdziwienie "jak mozna mówić ze młody jest nie uczciwy" sprawdz średnią wieku w ZK, zapewne "garują" za uczciwość |
|
|
|
|
CYTAT 40 % na listach PiS najstarszy ma 78 lat większość to kościelnych i Ci co służą w kościele jak Nowakiewicz, Majgier. To samo w FORUM MIESZKAŃCÓW najstarszy ma 79 lat Na listach Platformy Obywatelskiej 90 % czyli 35 osób to ludzie którzy nie przekraczają 50 roku życia to ludzie młodzi Trzeba głosować na ludzi młodych, aby nasze miasto rozwijało się, a nie robić z niego skansen !! po tym co wkleiles wyraznie widac ze wsrod mlodych i starych sa glupcy :] w polsce jest wiecej niz 2 partie tak przypominam jakby ktos juz sie zagubil iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
CYTAT w polsce jest wiecej niz 2 partie tak przypominam jakby ktos juz sie zagubil Ta, całe cztery, plus dwie po 3 posłów na krzyż W samorządowych powinniśmy raczej głosować na ludzi a nie na partie. *Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem |
|
|
|
|
+ te ktore nie przekroczyly progu a cos dzialaja :]
jestem w stanie jak najbardziej oddzielic kandydata od partii, oczekuje od takiego zeby nie opowiadal bajek nie p...il o cieplej wodzie i pieknej pogodzie :] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Zgadza się ze powinnismy głosowac na ludzi ale raczej cięzko jest oddzielić kandydata od jego partii
|
|
|
|
|
o tyle trudniej o ile tak samo belkocze :]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Kaczyński w Stalowej Woli. Prezydent będzie się domagał publicznych przeprosin
"Jak się nieoficjalnie dowiedzieliśmy Prezes Prawa i Sprawiedliwości Jarosław Kaczyński przyjedzie do Stalowej Woli. Wizyta polityka została zaplanowana na 8 listopada w Miejskim Domu Kultury i ma najprawdopodobniej związek ze zbliżającymi się wyborami samorządowymi. O Prezesie PiS-u Jarosławie Kaczyńskim zrobiło się głośno w Stalowej Woli po jednej z audycji w radiowej Trójce. - "Proszę pamiętać, że prezydent Stalowej Woli przeciwstawia się budowie krzyża." - takie wówczas słowa poszły w eter z ust Kaczyńskiego. W niedługim czasie prezydent Stalowej Woli, Andrzej Szlęzak zażądał od Prezesa przeprosin. Po dziś dzień ich nie otrzymał. Czy wizyta Jarosława Kaczyńskiego będzie ku temu okazją? - "Będę mu chciał zadać publicznie pytanie, kiedy odwoła swoje kłamstwo o Stalowej Woli. Mam nadzieję, że to będzie spotkanie otwarte. Wejdę tam jako prezydent miasta i zapytam się go, co ma w tej sprawie do powiedzenia. Rozumiem, że on jest wielki, ja jestem nieduży, ale kłamstwo jest kłamstwem." - powiedział dla Stalowka.NET Andrzej Szlęzak." teraz mam pytanko kto go tu zaprasza za czyja kasę ... no i brawo panie prezydencie kłamców trzeba tępić "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Kaczyński w Stalowej Woli. Prezydent będzie się domagał publicznych przeprosin teraz mam pytanko kto go tu zaprasza za czyja kasę ... no i brawo panie prezydencie kłamców trzeba tępić W pełni popieram A.Szlęzaka jeżeli chodzi o całe te zamieszanie. Myśle ze ktoś z tutejszych działaczy pisu doprowadził do takiej sytuacji, bo nie sądze ze Kaczynski wnikliwie obserwował sytuacje z próbami przejęcia terenu pod budowe kościoła. Kłamców i tych co obiecywali |
|
|
|
|
Ktosik aż mi ciarki przeszły po całym ciele. Musze się z tobą zgodzić:-)))
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Zygmunt Cholewiński, Elżbieta Łukacijewska, Antoni Rusinek popierają Roberta Filę? Kto jeszcze - zapraszamy na http://www.robertfila.pl
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zeby przynajmniej na tych filmikach p fila pokazywal jakies swoje atuty jak np panowie tutaj ^^
http://www.youtu(...)CjLALwQk na wszystkich wrzuconych przez was filmikach tu czy wczesniejszych p fili prawie nie ma jest tlem :] nic nie mowi, nic nie robi tutaj no bez obrazy przy tych swoich gosciach zachowuje sie jak szkolniak i zastanawia sie czy dobrze i wystarczajaco grzecznie wychodzi :] z panem piotrem styczniem to tak jakby uczen z nauczycielem byl z tomaszem siemoniakiem tak biega wzrokiem ze bajka nie wie czy sie usmiechac czy nie ^^ przezabawnie to wyglada :] btw wiemy juz komu zabierze prezydent szlezak oraz prezydent siembida, dowiemy sie komu zabierze prezydent fila ? czy nadal starczy dla wszystkich iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
ifeelgood nie wiesz że w tym kraju nie ważne co się mówi ... ważne kogo się zna ... a tak na poważnie jakoś nic złego poza brakiem doświadczenia nie przeczytałem tu/w innych tematach o panu Fili i tak Szlęzak rządzi
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Prezes PiS Jarosław Kaczyński przedstawi w czwartek "dekalog samorządowca" - zbiór zasad, którymi kierować się będą samorządowcy partii - powiedział we wtorek rzecznik sztabu wyborczego PiS Jacek Sasin.
http://www.polskatimes.pl/fakty/327501,pis-przedstawi-wlasny-dekalog-samorzadowca,id,t.html ciekawe czy będzie tam przykazanie: - Nie będę zatrudniał wg klucza partyjnego tylko fachowców i specjalistów nie zależnie od przynależności partyjnej. Pewnie nie bo co by ten biedny Wiesiek zrobił? "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Ciekawostka:
Jak podaję w poście nazwisko kandydata PiS to mi wyskakuje komunikat: Fatal error: Call to undefined function zapis_dodaj_posty() in /home/stalowem/domains/stalowemiasto.pl/htdocs/forum/forum.php on line 71 Jak napiszę Wiesiek to jest ok:-))) Szlęzak rules "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT ifeelgood nie wiesz że w tym kraju nie ważne co się mówi ... ważne kogo się zna ... a tak na poważnie jakoś nic złego poza brakiem doświadczenia nie przeczytałem tu/w innych tematach o panu Fili i tak Szlęzak rządzi mnie brak doswiadczenia czy wiek absoulutnie nie przeszkadza :] mnie w tych materialach przeszkadza brak charyzmy :] nie wiem jak to wyglada naprawde, ale te spoty (moje odczucie mozna sie nie zgadzac :]) przedstawiaja p file jako czlowieka ktory tylko slucha i przytakuje :] szlezaka widzialem raz przed wizyta korwina i widac bylo shreka jak na poczatku bajki kiedy przeganial rycerzy i ryczal, a tu mamy sierotke marysie :] jezeli tak nie jest, to wypada pozdrowic tych co te spoty kleili :] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Wielbicielka, lub pani Bożenko, a dlaczego startuje pani z list PiS? jako osoba niezależna nic pani nie znaczy?
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
do pani: Bożena Kapuściak
Niech pani sobie daruje, panie kościelne nie dla samorządu, nie osoby związane z taką kłamliwą i ochydną gazetą jaka jest Gazeta Polska, gazeta która opluwa ludzi i sieje zamęt. Macierewiczą, Ziobrą, Kaczyńskiemu i innym koleszką PiS mówimy NIE ! Mamy w naszym samorządzie kościelnych. |
|
|
|
|
CYTAT mnie brak doswiadczenia czy wiek absoulutnie nie przeszkadza :] mnie w tych materialach przeszkadza brak charyzmy :] nie wiem jak to wyglada naprawde, ale te spoty (moje odczucie mozna sie nie zgadzac :]) przedstawiaja p file jako czlowieka ktory tylko slucha i przytakuje :] szlezaka widzialem raz przed wizyta korwina i widac bylo shreka jak na poczatku bajki kiedy przeganial rycerzy i ryczal, a tu mamy sierotke marysie :] jezeli tak nie jest, to wypada pozdrowic tych co te spoty kleili :] Widać p Fila kiepskich PRowców zatrudnił Dla mnie jest najbardziej bezpłciowym kandydatem ze wszystkich. W roli prezydenta nie widzę go zupełnie. Chyba, że on tylko jest pionkiem, a rządzić chce ktoś inny. W tym wypadku chyba by się zgadzało |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT do pani: Bożena Kapuściak Niech pani sobie daruje, panie kościelne nie dla samorządu, nie osoby związane z taką kłamliwą i ochydną gazetą jaka jest Gazeta Polska, gazeta która opluwa ludzi i sieje zamęt. Przyganiał kocioł garnkowi a sam smoli |
|