|
|
|
Zapomniałeś bokser o ogrodach. Kończą 3 skrzydło.
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
„Ja pier... nie wiem..." – wypalił podczas debaty w lokalnej telewizji Dawid Chełmecki - kandydat na radnego Jaworzna (woj. śląskie). Niestety, kandydat PO nie wiedział, że program jest nadawany na żywo. "Przypuszczam, że nie jestem jedyną osobą, która lubi sobie zakląć, gdy coś nie idzie" - komentuje swoją wpadkę Chełmecki.
http://konta(...)442.html PZPR przy obecnej PO to jak uniwersytet obok przedszkola. A miało być tak pięknie..... |
|
|
|
|
żywy człowiek:-)))
|
|
|
|
CYTAT Gość był lekko zaskoczony a pani prowadząca starała się utrzymać powage - dobre. Nie wazne czy jest z PO , PiS czy innej partii ale mamy przykład kto się tam pcha, ten gość produkuje jakis sztuczny tekst aby tylko wygrać, a gdy wygra to już jakoś bedzie, nie musi sie odzywać, przemawiać itd. Będzie trybem dla kolegów. |
|
|
|
|
Nie wiem, co to może oznaczać, ale miałem dziwny sen.
Dziś dwukrotnie mi się śniło (wstawałem w nocy, więc 2 razy zasypiałem), że nasz Szlęzak został kierowcą w PKS Stalowa Wola i prowadził kurs z Krakowa do Stalowej Woli a ja wsiadałem do niego w Jeziórku na tym objeździe. PZPR przy obecnej PO to jak uniwersytet obok przedszkola. A miało być tak pięknie..... |
|
|
|
|
Dodam tylko że tu piszecie owyborach. inne tematy blokuje
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
wyborca_PO napisał:
CYTAT Nie wiem, co to może oznaczać, ale miałem dziwny sen. Dziś dwukrotnie mi się śniło (wstawałem w nocy, więc 2 razy zasypiałem), że nasz Szlęzak został kierowcą w PKS Stalowa Wola i prowadził kurs z Krakowa do Stalowej Woli a ja wsiadałem do niego w Jeziórku na tym objeździe. Faktycznie, bardzo dziwny sen. Oby nie proroczy. A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
Dołączył: 29 Paź 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 60% |
|
|
|
Witam wszystkich !
Mam na imię Tomasz, mam 23 lata, jestem politologiem. Publikuję listę kandydatów na urząd Prezydenta Miasta Stalowa Wola: 1. Jerzy Augustyn - Sojusz Lewicy Demokratycznej 2. Robert Fila - Platforma Obywatelska 3. Wisław Siembida - Prawo i Sprawiedliwość 4. Andrzej Szlęzak - Komitet Wyborczy Wyborców Andrzeja Szlęzaka 5. Francieszek Zaborowski - Komitet Wyborczy Wyborców Forum Mieszkańców Wybory odbędą się 21 listopada 2010 roku. Ja osobiście mam zamiar poprzeć Andrzeja Filę z PO, i o to samo apeluję do was. Do was, wszystkich którzy chcecie Stalowej Woli nowoczesnej i z jak najniższym bezrobociem. Niech Bóg was chroni i prowadzi. Nas wszystkich i Polskę. |
|
|
|
|
A znasz kandydatów do rady??
|
|
|
|
Kandydaci do Rady Gminy Stalowa Wola jeszcze nie zostali podani, ale gdy tylko się to stanie, to napiszę.
www.wybory2010.pl P.S. To nie przypadek że kandydaci są podawani w ostatniej chwili. Chodzi o to żeby obywatel nie zdążył się z nimi zapoznać, a jeszcze lepiej żeby przeoczył wybory. |
|
|
|
|
CYTAT Ja osobiście mam zamiar poprzeć Andrzeja Filę z PO, i o to samo apeluję do was. Do was, wszystkich którzy chcecie Stalowej Woli nowoczesnej i z jak najniższym bezrobociem. Niech Bóg was chroni i prowadzi. Nas wszystkich i Polskę. Mały szkopuł w tym ze Fila jest z PO , jakoś nie widze dobrobytu płynącego przez rząd tej partii. |
|
|
|
|
Ja uważam, że partii i kandydatów partyjnych mamy w Parlamencie już wystarczająco dużo. Samorząd powinien być wolny od partyjniactwa.
|
|
|
|
Fila to kandydat zupełnie inny nie wplątany w politykę w tym stopniu co pozostali kandydaci. Jak nie wygra wyborów to spokojnie sobie poradzi w biznesie, bo jest kompetentnym gościem. A inni bez polityki sobie nie poradzą są na nią skazani. Walczą, bo muszą, nie mają innej alternatywy. Taka między nimi jest różnica.
|
|
|
|
|
W jakim prywatnym biznesie pracował (radził) sobie dotychczas pan Robert Fila?
|
|
|
|
Serdecznie zapraszam !
http://www.robertfila.pl/ Mgr ekonomii, absolwent KUL. Obecnie ma 32 lata. Pragniecie Stalowej Woli przyjaznej mieszkańcom ? Pozbawionej bezduszności urzędników ? Wesprzyjcie Roberta Fila. |
|
|
|
|
CYTAT Serdecznie zapraszam ! http://www.robertfila.pl/ Mgr ekonomii, absolwent KUL. Obecnie ma 32 lata. Pragniecie Stalowej Woli przyjaznej mieszkańcom ? Pozbawionej bezduszności urzędników ? Wesprzyjcie Roberta Fila. Czym tu chwalić? Jestem rok młodszy od Fili i osiągnąłem więcej w życiu od tego pana. |
|
|
|
|
CYTAT Serdecznie zapraszam ! http://www.robertfila.pl/ Mgr ekonomii, absolwent KUL. Obecnie ma 32 lata. Pragniecie Stalowej Woli przyjaznej mieszkańcom ? Pozbawionej bezduszności urzędników ? Wesprzyjcie Roberta Fila. No, czyli nigdzie w prywatnej firmie nie pracował. To po co takie głupoty o nim piszesz?? Gość nie jest zły ale łatwo przesadzić z tym wychwalaniem. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT No, czyli nigdzie w prywatnej firmie nie pracował. To po co takie głupoty o nim piszesz?? Gość nie jest zły ale łatwo przesadzić z tym wychwalaniem. Wygląda na to, że na stanowisku urzędniczym nie przepracowuje się. Można wręcz powiedzieć, że to inni pracują za niego. Zobaczcie, ile wpisów na jego stronach wyborczych jest robionych w godzinach pracy urzędów. Mnie to bardzo drażni. Dla mnie to okradanie wyborców. Pan Fila jest utrzymywany z podatków płaconych przez osoby, które nawet nie mogą odchodzić od stanowiska pracy za potrzebą. Wybierając 21.11 pamiętajcie jak niektórzy "szanują" Waszą ciężką pracę. Wiele osób po skończeniu ekonomii na KUL jest bezrobotnych lub pracuje na stanowiskach poniżej kwalifikacji. Jedyne co odróżnia te osoby od pana Fili, to fakt, że nie wszyscy mieli szczęście poznać za młodu Pana Szlęzaka, który umożliwiłby im karierę urzędniczą. Założę się o duże pieniądze, że koledzy z roku pana Fili byliby takimi samymi urzędnikami jak on. Naprawdę dobrzy ekonomiści pracują w prywatnych firmach, albo działają na własny rachunek. Naprawdę nie gloryfikujcie go, że jest taki młody i zaradny, bo nie ma za co. |
|
|
|
|
a wiecie może kiedy będą dostępne składy komisji wyborczych?
|
|
|
|
|
Do Łowca Owiec: To gratuluje jeśli osiągnąłeś więcej niż Fila... A do kwestii kariery Filii - życzę wszystkim absolwentom takiej kariery jak Fila, który w wieku 25 lat został Szefem Kancelarii Prezydenta Miasta - jednym z najważniejszych osób w Urzędzie Miasta. Rzeczywistość jest taka że ludzie po studiach idą na staż za 700 zł, pracują za grosze lub nie pracują w ogóle. Jeśli nie wierzysz mi zapytaj innych absolwentów lub ich znajomych.
Nie będę ukrywał, że obiema rękami podpisuje się pod kandydaturą Fili. Gdyby był takim siurkiem PO nie wystawiłaby go jako kandydata na Prezydenta. Wielu było takich którzy mieli chrapkę na to stanowisko. Fila może budzić wiele emocji ale nikt kto go zna nie zaprzeczy że jest cholernie ambitny i konsekwentny... Można powiedzieć, że siedzi na cieplutkich stanowiskach - ale on sobie an to zapracował!!! Zapracował ciężką pracą, za którą wynagrodził go jako pierwszy Szlęzak. Szlęzak, będący w świetnej formie kilka lat temu nie mógł pozwolić sobie na miernoty i kolesiostwo w swoim otoczeniu. Teraz wszystkich tych ludzi którzy ciężko pracowali na jego sukces już nie ma (m.in Fili). Szlęzak się zmienił, władza go pochłonęła, zaczął być indywidualistą i słuchał złych rad swoich późniejszych doradców. Bez względu na wszystkie sondaże, każdy zaangażowany w życie lokalne wyborca przyzna mi racje - Dzisiejszy Szlęzak to już nie ten Szlęzak sprzed kilku lat. Jest cieniem samego siebie. A Fila to totalna alternatywa. To jeszcze młody menager, który robi karierę, a jak posądzacie go o układy i kolesiostwo posłuchajcie jak mówi o tematach gospodarczych i społecznych. Posłuchajcie jego argumentów, bo one są jego wielką siłą. Może nie jest jeszcze zbyt przebojowy, ale to kwestia czasu. Nic więcej nie powiem Kończę |
|
|
|
|
no wlasnie mialy byc odkryte karty przed wyborami :] wczesniej asow ponoc nie mozna bylo na stol wylozyc :] daj mi linka do konkretow o ktore kiedys prosilem ;p
komu zabierze pan fila a komu da ? napiszecie mi wreszcie ? z pustego i salomon nie naleje :] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Krater chwalisz File od samego początku, gdy było wiadomo że wytaruje. Pewnie jesteś kimś z jego sztabu wyborczego, albo rodziną (a bardzo możliwe że jedno i drugie). Więc nie jesteś rzetelny, bezstronny, nasz interes w pisaniu promocji dla Fili. Zrozum, że on nie ma szans, zdobędzie góra 20% głosów. Nic więcej.
|
|
|
|
|
Krater 25 Czy Ty wiesz co to znaczy cięzka praca ? Nie znam Fili na tyle aby móc sie onim dokładnie wypowiadać ale popatrz na ręce Fili i na ręce robotnika bedziesz miał odpowiedz kto ciężko pracował.
Podpisuje sie pod tym co napisał Łowca Owiec. |
|
|
|
|
Ktosik, ciężko pracuje tylko robotnik z Huty?
Pracowałeś kiedyś głową, ciężko pracowałeś umysłowo?? Wiesz, masz pojecie co to w ogóle znaczy?? "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT Ktosik, ciężko pracuje tylko robotnik z Huty? Pracowałeś kiedyś głową, ciężko pracowałeś umysłowo?? Wiesz, masz pojecie co to w ogóle znaczy?? Miałem na mysli bardziej Górnika lub kogoś podobnego, kto cięzko zapierd..a. Mam "przyjemność" codziennego oglądania odpowiedzialnej, biurowej pracy i nie będe obrażał Górników czy Hutników z dawnych lat, stawiając cięzar prac na jednym miejscu. Także wiesz i masz pojecie. Krater 25 napisał ze Fila zasłuzył sobie na to ciężką pracą. Szkoła średnia, potem studia, to jak długa była ta "cięzka" praca aby w wieku 25 lat zaowocowała taką nagrodą ? Ja nie chce Fili obrazić ani jakkolwiek działać na jego szkode tylko co niektórzy przesadzają z tym "maszczeniem" jego osoby. |
|