NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
«« « ... 8 9 10 11 12 »
Wybory samorządowe 2010,
Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 21 Lis 2010r. 04:24  
a taka dygresja !!!
oddam glos na kazdego po tysiackroc jak ktos usunie ten :smietnik: w sobote z hali targowej
to jest miasto nie k..a jakis "jarmark"
markety mamy i wogole !!!

a tu syf w centrum miasta !

i nagonka ze skarbowki "podobno"

hahaha
1 płaci a 10ciu stoi umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Lis 2010r. 04:24  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Lis 2010r. 07:41  
CYTAT
a taka dygresja !!!
oddam glos na kazdego po tysiackroc jak ktos usunie ten :smietnik: w sobote z hali targowej
to jest miasto nie k..a jakis \"jarmark\"
markety mamy i wogole !!!

a tu syf w centrum miasta !

i nagonka ze skarbowki \"podobno\"

hahaha
1 płaci a 10ciu stoi umiech

To miasto słynie z tego jarmarku. Weź się zastanów co piszesz. Osobiście tam nie chodzę. I nikt nikogo nie zmusza do chodzenia tam.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Lis 2010r. 12:28  
JustPerfect
szkoda ze nie z mosiru , orlikow nie z kul i innych bzdetow "sprowadzajac sie do twego poziomu"

k...a mac !
teraz wymieklem !!
odechcialo mi sie zyc w stw !

stalowowolska wieś ???
nieeee
to stalowowolski jarmark jezyk

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Lis 2010r. 12:55  
@PITUCH Do tej pory myślałeś, że mieszkasz metropolii? Mieszkasz w betonowej wsi umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Lis 2010r. 13:04  
JustPerfect
super to wiem
tylko obiecuja 10 lat , co sie orientuje ze to ma sie zmienic !!!

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 60%
ff
Wysłany: 22 Lis 2010r. 16:39  
Przeliczono 100% protokołów dla Gminy Stalowa Wola.

Informuję że:
- w drugiej turze wyborów na prezydenta miasta Stalowa Wola zmierzą się Andrzej Szlęzak który uzyskał w I turze 45% głosów oraz Wiesław Siembida (PiS) który uzyskał w I turze 26% głosów.

Ja głosowałem na Roberta Fila, więc w II turze głosować nie będę.

W wyborach do Rady Gminy, uzyskano następujące wyniki:
1. PiS - 34% głosów
2. KW Wyborców Andrzeja Szlęzaka - 21%
3. PO - 17% głosów
4. KW Wyborców Forum Mieszkańców Miasta - 16%
5. SLD - 11%

Serdecznie gratulujemy.

Frekwencja w Stalowej Woli wyniosła 44,6%.
Ważnych było 96% oddanych głosów.

A oto TOP 4 Komitetów Wyborczych według uzyskanego poparcia do Sejmiku Wojewódzkiego Województwa Podkarpackiego:

1. PiS - 38%
2. PO - 22%
2. PSL - 22%
3. SLD - 12%

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 20%
ff
Wysłany: 22 Lis 2010r. 16:44  
Jak powstanie koalicja Pis i KW Forum mieszkańców miasta to będą mieli 50%. Ile to daje mandatów?

"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 60%
ff
Wysłany: 22 Lis 2010r. 16:48  
Cała Rada Stalowej Woli liczy 26 osób. Połowa to 13.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Lis 2010r. 16:58  
CYTAT
Cała Rada Stalowej Woli liczy 26 osób. Połowa to 13.

Gdzie naliczyłeś 26? Mi wychodzi 23.
http://wybory2010.pkw.gov.pl/geo/pl/180000/181801.html

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Lis 2010r. 17:54  
9 PiS
5 KWW Szlęzaka
4 PO
3 Forum Zaborowskiego
2 SLD
Tak wygląda podział na mandaty.

Florek-xxx nie bądź taki do przodu bo cię pająki za obraz wciągną:-)))
To PiS i Zaborowski maja 12 osób
Szlęzak, PO i SLD to 11 tak że już wiadomo jaka będzie koalicja. Kler rządzi. I dlatego uważam nas za PiSdogród i ciemnogród, bo to proboszcz nadaje kierunek. Dobrze że przynajmniej prezydenta będziemy mieli normalnego. O ile pójdziemy do wyborów w drugiej turze i wybierzemy normalność. Jak zostaniemy w domu to wygra Siembida bo ten elektorat ma żelazny i stały.

"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Lis 2010r. 18:05  
Mimo wszystko, większość mieszkańców Stalowej Woli, która poszła głosować, chce zmiany prezydenta. Gdy zsumujemy głosy Siembidy, Zaborowskiego i Fili (a oni trzej najbardziej krytykowali, każdy na swój sposób, sprawowanie władzy przez Shreka) oraz głosy oddane na Szlęzaka i Augustyna (bo to jeden pies), otrzymamy większość głosów przeciwko Szlęzakowi. Zobaczymy, co będzie za 2 tygodnie.

11187 za Szrekiem
12347 przeciwko Szrekowi

Pomijam odwieczną wojnę pomiędzy PO i PiSem, i trudno mi sobie wyobrazić poparcie dla Siembidy udzielone przez elektorat Fili, ale przynajmniej niech ten elektorat zostanie w domu i nie głosuje w ogóle, jeśli chce zmian.

PZPR przy obecnej PO to jak uniwersytet obok przedszkola. A miało być tak pięknie.....
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Lis 2010r. 18:26  
Ciężko, aby elektorat Fili zagłosował na Siembidę. Na pewno część wyborców Zaborowskiego pójdzie na Szlęzaka. Trzeba modlić się, aby zwyciężył Szrek, bo to jest gwarancją rozwoju miasta i rozgłosu w Polsce.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Lis 2010r. 18:30  
CYTAT

Pomijam odwieczną wojnę pomiędzy PO i PiSem, i trudno mi sobie wyobrazić poparcie dla Siembidy udzielone przez elektorat Fili, ale przynajmniej niech ten elektorat zostanie w domu i nie głosuje w ogóle, jeśli chce zmian.

wystarczy ,że PIS-uary postawią nam nowy kościół
nie trzeba jeszcze prezydenta

pominę już ,że niestety stały elektorat PIS
nie czyta netu ale słucha księdza w kościele
ksiundz każe pis-uar musi...

Homo sum, Humani nihil a me alienum puto. [Człowiekiem jestem i nic, co ludzkie, nie jest mi obce.]
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Lis 2010r. 18:35  
Dobrzy prezydenci zostali wybrani w pierwszych turach. Rzeszów, Warszawa, Sandomierz, Wrocław. A tam, gdzie dogrywka, to ludność chce zmian.

PZPR przy obecnej PO to jak uniwersytet obok przedszkola. A miało być tak pięknie.....
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Lis 2010r. 18:35  
Nie jest źle. Komunikat porównujący spór o krzyż na Młodyniu do walki z krzyżem w szkołach za granicą wygłoszono we wszystkich kościołach. Wyniki wyborów udowadniają, że społeczeństwo poznało, że to manipulacja i socjotechnika władz kościelnych albo przynajmniej popiera stronę prezydenta. W pierwszej wygrał Andrzej, w drugiej wygra Szlęzak!

Tylko pełna mobilizacja, bo szeregi wroga są silne!

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Lis 2010r. 18:58  
Wyborco PO, twoja analiza wyborcza jest wprost księżycowa.
Już widzę jak wyborcy fili chcąc zmian zgadzają się na Siembidę.
I nie idą do wyborów zgadzając się na to co będzie. Nie zauważyłeś największej grupy wyborców, która wyniosła w tych wyborach 55%. To są ludzie, którzy zgodzą się na wszystko. Tym ludziom nawet dyktatura by nie przeszkadzała.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Lis 2010r. 19:06  
8 lat temu też Rzegocki był pewny, że wygra i też w 1 turze tryumfował. Mam nadzieję, że podobnie będzie za 2 tygodnie, tylko w drugą stronę.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Lis 2010r. 19:07  
No i PO wyborach. PrOpOnuję Andrzejek siadaj na rowerek i wypedalaj pedałkami z ciemnogrodu do oświeconego ryżego. Baba z wozu- koniom lżej

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Lis 2010r. 19:17  
Właściwie to miałem nie iść na II turę, bo ani Siembida ani tym bardziej Szlęzak nie są moimi kandydatami, obaj są siebie warci. Ale PO wyPOwiedziach ich zwolenników na tym forum (m.innymi niejakiego pieniacza Andrzejka od pedałków)wybieram Siembidę bo ma grzeczniejszych, a co za tym idzie lepiej wychowanych wyborców. Idę na wybory i oddam głos na niego. Jak się będziecie tak pienić i wszystkich dookoła obrażać to namówię jeszcze żonę i też pójdzie na Siembidę. Widzę, że wyznawcom ryżego puściła zyłka w dupie i kał się wylewa...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Lis 2010r. 19:20  
Wiesz JurekII, akurat nie głosowałem na PO. Ty taki baran jesteś, że nic po za PO I PiS nie widzisz. Mam prośbę, weź co tam masz najlepszego, a wiele chyba tego nie ma (przynajmniej w głowie) i wyp!@#$%laj gdzie tylko chcesz.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Lis 2010r. 19:23  
CYTAT
Właściwie to miałem nie iść na II turę, bo ani Siembida ani tym bardziej Szlęzak nie są moimi kandydatami, obaj są siebie warci. Ale PO wyPOwiedziach ich zwolenników na tym forum (m.innymi niejakiego pieniacza Andrzejka od pedałków)wybieram Siembidę bo ma grzeczniejszych, a co za tym idzie lepiej wychowanych wyborców. Idę na wybory i oddam głos na niego. Jak się będziecie tak pienić i wszystkich dookoła obrażać to namówię jeszcze żonę i też pójdzie na Siembidę. Widzę, że wyznawcom ryżego puściła zyłka w dupie i kał się wylewa...

Zaproś jeszcze babcie i ciocię, niech też sobie spacerek zrobią. Piszesz o kulturze w bardzo kulturalny sposób. Typowy dla PiS:-)))) Pozdrawiam, niech cie kał nie zaleje:-)))

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 23 Lis 2010r. 08:49  
Andrzejek nie ściemniaj z tą nową fotką narciarza. Byłeś, jesteś i zostaniesz "cudownym dzieckiem dwóch pedałów". W organizowaniu wycieczek rowerowych jesteś mistrzem i tego się trzymaj. NIe ubliżaj tą focią narciarzom, bo oni muszą umieć jeździć na dwóch deskach- tobie POzostaje snowboard. Na jednej desce nauczysz się szybciej. Kurde, tylko, że ci górkę w ogródku jordanowskim rozebrali, ale jest jeszcze górka rozwadowska, tyle, że bardzo długa i stroma, ale nie załamuj się- dasz rady. Zresztą wszyscy wierzymy w ciebie- na forach zawsze jesteś najmądrzejszy bo piszesz najwięcej, najpiękniejszy jesteś na fociach,najkulturalniejsze masz komenty, w ogóle jesteś naj, naj,naj...przystojniejszy, młody, ambitny, grzeczny, dobrze ułożony i wykształcony, rewlacyjnie zaPOwiadający się, nowoczesny, nieszczepiący dzieci, niesłuchający księży, wyznawca jedynie słusznego ryżego. Lubię i POdziwiam cię. Uważam, że gdyby nie było tak cennych Twoich wskazówek na tym POrtalu, wszyscy jeszcze siedzielibyśmy na drzewach i wpieprzali banany. POdziwiam cię i jestem ci za wszystko dozgonnie wdzięczny. Muszę przyznać, że okąd POznałem ciebie moim idolem nie jest już tow.Lenin- on też był mądry i na wszystko miał radę...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 23 Lis 2010r. 09:04  
A wiecie, że rada miasta Rzeszowa będzie miała 25 radnych (poprzednia Rada odchudziła - było 38).
Stalowa Wola - 23 radnych (nie może być 15?)

Nie jestem jedną z biegających, walczących mrówek. Jestem mrówkojadem
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 23 Lis 2010r. 10:02  
Analfabetyzm (gr. αναλφαβετος nie znający liter) – brak umiejętności pisania i czytania oraz wykonywania czterech podstawowych działań matematycznych u osób dorosłych, tj. wg kryteriów UNESCO – powyżej 15. roku życia. Osoby nie posiadające takiej umiejętności nazywane są "analfabetami".
W naszym kochanym mieście Stalowej Woli przez ostatnie lata na fotelu starosty zasiadał analfabeta Wiesiu Siembida. Gość nie zna języka polskiego, nie zna gramatyki, nie potrafi poprawnie budować zdań po polsku. Nie rozumie tekstu pisanego, po prostu nie umie polskiego, odpowiada zawsze nie na temat. Posługuje się dialektem znanym tylko sobie i sam go zapewnie rozumie, ale ogół społeczeństwa nie. Teraz zamażył mu się fotel prezydenta. Gość kupił soie dyplom WSE, a w ostatnm wywiadzie w Stelli twierdził, że KUL w Stalowej Woli tak jak i WSE nie nadaje tytułu magistra. Gamoniu Siembido zawysokie progi na twoje nogi.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 23 Lis 2010r. 11:56  
Ach jurek nie musiałeś mnie tak zachwalać zawstydziłem się.

Prywatna wiadomość 

«« « ... 8 9 10 11 12 »

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »