~~worner | |
|
|
zacząłem ten wątek z tego względu iż mieszkam w mieście niby dużym chociaż wcześniej mieszkałem w ciut mniejszym mieście i mój temat dotyczy dobrej siłowni - chodziłem swego czasu do topgym ale znudził mi się klimat, sprzęt nie najwyższej jakości, ciasnota i brud. Leciała tam praktycznie metallica, ceny też w stosunku do standardu mieli zbyt wygurowane i moje pytanie gdzie można porządnie poćwiczyć???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~aeaeao | |
|
|
polecam BUSHIDO! na wojska polskiego, budynek znajduje sie w okolicy Video Max\'a, naprzeciwko bloku nr 3.
|
|
|
~~jaaaaaaaa | |
|
|
Piwnica,ponuro i pełno śmierdzących osobników,tez polecam
|
|
|
~~siłownia | |
|
|
witam.mam pytanie czy ma ktos do sprzedania sprzet typu ławeczka badz sztangi + obciążenia ? z chęcią odkupie!!!! podaje maila michal_sw_(at)_tlen.pl
|
|
|
~~mlody | |
|
|
CYTAT zacząłem ten wątek z tego względu iż mieszkam w mieście niby dużym chociaż wcześniej mieszkałem w ciut mniejszym mieście i mój temat dotyczy dobrej siłowni - chodziłem swego czasu do topgym ale znudził mi się klimat, sprzęt nie najwyższej jakości, ciasnota i brud. Leciała tam praktycznie metallica, ceny też w stosunku do standardu mieli zbyt wygurowane i moje pytanie gdzie można porządnie poćwiczyć??? http://fitnesscenter.pilicka.pl/ |
|
|
~~worner | |
|
|
top gyma zamykają czy co tam się dzieje ??? dziś zauważyłem ze reklamy pościągane i sprzętu brak.pozdrawiam
|
|
|
~~kasica | |
|
|
Nie zamykają, tylko przenoszą na drugą stronę ulicy, tam gdzie kiedyś była siłownia (potem Ultima).
Pozdrawiam |
|
|
~~nnnnnn | |
|
|
CYTAT Nie zamykają, tylko przenoszą na drugą stronę ulicy, tam gdzie kiedyś była siłownia (potem Ultima). Pozdrawiam To z powrotem przenoszą tam gdzie był do końca 2004 roku ??? |
|
|
~~kasica | |
|
|
Tak, wydaje mi się, że już przenieśli, ale pewna nie jestem. Wczoraj nawet ulotki widziałam.
|
|
|
~~rozczarowana | |
|
|
Idę sobie na areobik, co zastałam??
zero reklamy żadnej informacji, pusto w oknach...pytanie Moje Gdzie jest TOP GYM??? Czemu nie ma żadnej informacji o przeniesieniu? Czyżby szef zapomniał o klientach i ich zapomniał poinformować o nowej lokalizacji? Czy ktoś z Was wie gdzie znajduje się obecnie top gym? |
|
|
~~joakuf | |
|
|
Nowy top gym znajduje sie pod bankiem PKO SA w bialym domu. Wejscie jest kolo apteki i gabinetow lekarskich. Obok top gymu jest wielki szyld Twoje Finanse, ktory od razu rzuca sie w oczy ;)
|
|
|
~~bahuz | |
|
|
hej a jakie ceny w tym bushido?i sprzet tylko dla jakichs ciezarowcow czy cos na schudniecie tez jest??
|
|
|
~~nowysilacz | |
|
|
jest jeszcze silownia w budynku MOSIRu tylko nie wiem czy jest to silownia do uzytku oublicznego czy tylko dla sportowcow zrzeszonych w Mosir.jak ktos wie to prosze pisac
|
|
|