NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Zdrowie i uroda »
Dysk twardy, Elektronika
Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 1 Wrz 2010r. 20:49  
Poszukuję elektroniki do dysku Western Digital 80GB WD Caviar LBA 156301488 lub cały taki dysk za rozsądną cenę. Być może podejdzie od dysku innej pojemności nie wiem do końca jak to jest, najważniejsze to to że muszę odzyskać b. ważne dane z tego dysku i mam nadzieję że nie zostały w jakiś sposób uszkodzone lub utracone po awarii elektroniki.
Na allegro nie znalazłem.

Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw? Trzeba tylko umieć je popełniać! A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień. Autor: George Bernard Shaw
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 1 Wrz 2010r. 20:49  

Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw? Trzeba tylko umieć je popełniać! A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień. Autor: George Bernard Shaw
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 1 Wrz 2010r. 21:01  
zapytaj w tym kompuerowym przy salonie play/era na okulickiego elektronike tam klient tez ogarnia moze cos wyrzezbi :]

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 1 Wrz 2010r. 21:29  
ja bym szukał pod kątem serwisów, w google , ktore sie tym zajmują, wymiana takiej elektroniki to nie wielki koszt sądze umiech
pozatym po wymianie elektroniki, nie znaczy ze bedzie działać prawiodłowo (puzniejsze kalibrowanie czy jakos tak),
miałem podobny problem , tez szukałem, ale po pewnym czasie stwierdziłem ze to syzyfowa praca, ale to bylo X lat temu dzisiaj z technologia jesteśmy do przodu
wiec powodzenia.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 1 Wrz 2010r. 22:53  
Witam. Posiadam takowy dysk, ale nie na sprzedzż. Mozemy się umówić i coś pokombinować. Zgrac inagrac dane na płyte czy coś takiego.

Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Zdrowie i uroda »