|
|
|
moze podpowiecie cos w tym temacie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
to zależy co się dzieje z tymi kolanami ...
|
|
|
|
|
Odstaw na tydzień produkty zbożowe i obserwuj swoje kolanka. Po tygodniu zrób sobie ucztę zbożową i dalej obserwuj. Wnioski nasuną się same.
Więcej w ...O.C.Ż. OPTYMALNE CENTRUM ŻYWIENIOWE - STALOWA WOLA AL. J. PAWŁA II 19A/www.jedzoptymalnie.pl/ |
|
|
|
|
o.c.ż a masz cos na korzonki ?:]
|
|
|
|
|
Napisz czy chcesz tylko ogolić a może leczyć ?
|
|
|
|
|
CYTAT o.c.ż a masz cos na korzonki ?:] Jeśli wygrzewanie jakimś futrzakiem nie pomoże , znajdż w indeksie na http://www.stalo(...)d=599048 swoją dolegliwość , która pomoże , niejednokrotnie na zawsze. OPTYMALNE CENTRUM ŻYWIENIOWE - STALOWA WOLA AL. J. PAWŁA II 19A/www.jedzoptymalnie.pl/ |
|
|
|
|
Mądry lekarz pisze tak: cytuję pewien fragment odpowiedzi na list:
..."Występuje u pani ucisk na nerw kulszowy. Najczęściej przyczyną takiego bólu, pojawiającego się nagle po wysiłku jest wysunięcie się jądra miażdżystego, które uciska na korzonki nerwowe i daje bóle promieniujące do jednej z kończyn dolnych. Gdy ból się będzie utrzymywał dłużej i nie będzie się zmniejszał, to jedynym sposobem na jego usunięcie jest operacyjne usunięcie przyczyny ucisku. Gdy ból będzie się zmniejszał, może pani czekać. Organizm może zreperować wiele. Gdy boląca noga jest zimniejsza od nogi zdrowej, dobrze zrobi leczenie prądami selektywnymi PS na bolącą nogę, które poprawi ukrwienie tętnicze, a zatem i odżywienie tkanek w nodze i odżywienie nerwu kulszowego. Po samych prądach również ból się zmniejszy, gdyż ustąpi przewaga układu sympatycznego, przy której wrażliwość na ból jest dużo większa:... OPTYMALNE CENTRUM ŻYWIENIOWE - STALOWA WOLA AL. J. PAWŁA II 19A/www.jedzoptymalnie.pl/ |
|
|
|
|
futrzak srednio daje rade, wspomagam sie jeszcze plastrami ktore wrecz mnie parza ale juz 2 dni i nadal licho, jak do poniedzialku nic sie nie zmieni to sie przejde na prady moze co poratuja
thx za odpowiedz :] |
|
|
|
|
Od kolan w górę czy w dół?
|
|
|
|
|
Ciemnogrodzie tutaj jest potrzebny neurolog a nie jakiś futrzak. ucisk na nerw kulszowy powoduje ww skutki więc trzeba zająć się przyczyną nie skutkiem
|
|
|
|
|
Pewnie jestes uczonawy w pismie - od kiedy to medycyna akademicka leczy przyczyny chorób?!. Medycyna nie zna prawie żadnej ich przyczyny - najczęściej , a wprost nagminnie pada odpowiedż - przyczyna genetyczna.
Jak żyję 77 lat , o czyms takim nie słyszałem. Najpierw lecą piguły przeciwbólowe , potem inne i tak w koło macieju , aż do korzeni...kwiatków. Sam ledwo mogłem doczłapac do kościoła- dziś prawie biegam , o czym wspominam w innym wątku. Ogon , nerki , wątroba i cały tłuszcz z barana , to Najświętsza rzecz Mojżesza kapłana/Biblia/. |
|
|
|
|
CYTAT Ciemnogrodzie tutaj jest potrzebny neurolog a nie jakiś futrzak. ucisk na nerw kulszowy powoduje ww skutki więc trzeba zająć się przyczyną nie skutkiem chce sie tylko pozbyc tego co mnie teraz boli :] o reszte bede sie martwil pozniej :] futrzak nie jest zly nawet w wiki pisza ze po podgrzaniu zakonczen nerwowych do 65 padaja jak muchy i jest si :] |
|
Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
If33lG00d
lepiej zajmij sie tym teraz i na powaznie, mi lekaz powiedzial ze daje mi rok, potem moze ci wyskoczyc dysk, i zebym wyluzowal i zaczol sie leczyc to za 6 miesiecy bede jak nowy, a ja nie! prosze o tablietki , jakis zestaw cwiczen itd. Wytzymalem póltorej, dysk na szczescie nie wyskoczyl, a teraz , prawdopodobnie do konca zycia tabsy, i zabiegi ! Tyle ze na to tez 3ba miec czas ! tfuuu .... |
|
|
|
|
Widze że praktykuje się XVIII wieczne metody leczenia trzymajcie tak dalej
|
|
|
|
|
CYTAT If33lG00d lepiej zajmij sie tym teraz i na powaznie, mi lekaz powiedzial ze daje mi rok, potem moze ci wyskoczyc dysk, i zebym wyluzowal i zaczol sie leczyc to za 6 miesiecy bede jak nowy, a ja nie! prosze o tablietki , jakis zestaw cwiczen itd. Wytzymalem póltorej, dysk na szczescie nie wyskoczyl, a teraz , prawdopodobnie do konca zycia tabsy, i zabiegi ! Tyle ze na to tez 3ba miec czas ! tfuuu .... Najwyższa pora odbudować swoją matrycę. /matryca bez wad , produkt doskonały/ OPTYMALNE CENTRUM ŻYWIENIOWE - STALOWA WOLA AL. J. PAWŁA II 19A/www.jedzoptymalnie.pl/ |
|
|
|
|
a jak Ci chrupie w kolanach jedz żelki z Haribo
|
|