|
|
|
witam chciałbym sobie kupic samochod ale kopletnie nie wiem jaki model wybrac zwracam sie do wszystkich mechanikow moze ktos mi doradzi chciałabym fajny samochodzik w maire szybi o dobrych blachach nie starszy niz 13 lat w przystepnej cenie co radzicie jaki model?????
bzzzzzz |
|
|
|
|
bzzzzzz |
|
|
|
|
vw bora, passat, golf, jetta te samochody do rocznika 2004 cie nie zawiodą na pewno i czesci sa dostepne i tanie
:) |
|
|
|
|
CYTAT nie starszy niz 13 lat w przystepnej cenie W tym wieku każde jest w "przystępnej cenie" A ile to jest dla ciebie " przystępne cena " i czego po tym samochodzie oczekujesz? To może być pomocne. |
|
|
|
|
toyota starlet - niedoceniona a pancerna
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Najlepiej ROVER 25 lub Honde Civic 1999-2002 i jeszcze gaz
|
|
|
|
|
napisał ze nie starszy niz 13 wiec moze byc nawet 5 letni chodzi mi zeby mi sie nie psuł na każdej ulicy był wytrzymały dobry silnik i w miare dstepe cześć kasa ktora dysponuje to 10tys.
bzzzzzz |
|
|
|
|
CYTAT Honde Civic 1999-2002 i jeszcze gaz Najlepiej od pierwszego właściciela, kupioną w polskim salonie przez niewierzącego emeryta, który kupił ją ospojlerowaną za odprawę, a jeździł nią wyłącznie do kościoła. |
|
Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Majunia, a jaki to ma być samochód??
masz rodzinę? jesteś sama?? gdzie będziesz nim jeździć?? Errare humanum est. |
|
|
|
|
nio nie mam rodziny jestem sama....nie zdecydowałam się na kokretny model wiec prosze o porade....
bzzzzzz |
|
|
|
|
BMW E34 525 TDS przykładowo 1996 rok. WYGODNY EKONOMICZNY BEZPIECZNY , tylko ze 14 lat ma
|
|
|
|
|
CYTAT nio nie mam rodziny jestem sama....nie zdecydowałam się na kokretny model wiec prosze o porade.... Kup sobie Seicento. Nie żartuję. Nigdy nie miałem Fiata, więc to nie jest reklama. Ale przyznam, to gówienko chodzi mi po głowie. Tani w eksploatacji, raczej nia zajeżdżone, o pewnej historii bo kupione w Polsce. |
|
|
|
|
kup pandzioszke. za dyche bedzie ok a auto przyjemne. szwagier kupil za 9 tys bardzo przyjemne autko, seicento jest niestety mniej wygodne mam porównanie bo zona tym jeździ
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
polecam honde civic bedziesz zadowolona.
Nie sprzedawaj duszy diabłu - Bóg da Ci za nią więcej! Mała Fatima Rzeszowszczyzny. https://nowiny24.pl/mazury-mala-fatima-rzeszowszczyzny-cuda-dokonuja-sie-tu-do-dzis/ar/5827669 |
|
|
|
|
a nielepiej cos ciut starszego a malo awaryjnego??
polecam mazde 323f http://allegro.pl/mazda-323f-1-5-16v-zdjecia-zadbana-polecam-i1205235381.html |
|
Dołączył: 28 Lip 2009r. Skąd: stalowa wola, nisko Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
kolego kup sobie jakiegos 3/4 latka. Najlepiej znajdz kogos aby scioagnac z francji jest w stw i okolicy duzo kolesi ktorzy sie tym zajmuja. Kupisz rupiecia i bedziesz musial dokladac co chwile. Do 10 tys mozesz kupic golfa IV w b.dobrym stanie. Jesli sie zdecydujesz dam namiary na kolesia ktory drze auta z zachodu
Auto Ślub - Zawioze do ślubu pięknym nissanem altimą, oraz mitsubishi lancer kolory białe idealne na ślub. Konkurencyjne ceny! Zapraszam mazan85@poczta.onet.pl gg 8867405,priv |
|
|
|
|
nissan primera/almera, mitsubishi carisma/colt
|
|
|
|
|
a co myślicie o samochodziku Renault Megane??
bzzzzzz |
|
|
|
|
Zależy która generacja. Leć do tesco kup motor gazete - masz czas do jutra wieczór i masz na końcu odpowiedż na twoje pytanie co warto brać. tylk ow pon rano będzie już nowy numer gazeta kosztuje 2 zł poczytaj fachowe rady.
Megane nie kupuj "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Dla dziewczyny to opel corsa B nic lepszego za taka cene nie znajdziesz. No i auto ma swoj urok
|
|
|
|
|
Kiedys był ranking małych samochodów i wygrał go Nissan Micra.
O samochodach uzywanych nie mozna za wiele powiedzieć który jest lepszy a który gorszy, wszystko zalezy od jego przeszłości. Osobiście jestem zwolenikiem niemieckiej technologi. Z większych samochodów za tą kwote polecił bym vw passata b4, audi b4. Pewniwe ta gama samochodów ma już bogatą przeszłość i blisko im do pełnoletności , ale czasami zdarzają się perełki. Z mniejszych polo, golf i tak jak wspominałem na poczatku micre. |
|
|
|
|
a moze cos innego niz niemieckie?
bo jak dla mnie auto ma byc tanie i bezawaryjne a sporo ludu sprowadziło sporo vw uszkodzonych i jest spore ryzyko w zakupie. szukałbym czegoś kupionego w salonie astarszego a singiel nie potrzebuje passata "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Ryzyko zawsze istnieje i nie tyczy się tylko niemieckich samochodów. Kupując samochód w salonie nie masz 100 % pewności ze Twój przyszły samochód nie był już klepany.
Napisałem o pasacie bo niektórzy cenia sobie komfort przemieszczania się czymś wiekszym. Najlepiej jak by zainteresowana podała wiecej szczegołów. |
|
|
|
|
japonczykow nie polecam powyzej 10 lat robia dziury w podlogach. polecam niemieckie i nie ktore francuskie i fiat seciento;)
andrew |
|
|
|
|
a dlaczego nie megane? kup poprostu auto które ci się podoba tylko zadbane, nie ma aut niezniszczalnych jak kupisz zapuszczonego trupa to się będzie sypał każdy vw, audi, merc...itd, co do meganki jak dla laski to może coupe, jak kupisz zadbanego francuza i dalej będziesz dbać odwdzięczy ci się bezawaryjnością, ekonomią, komfortem i urokiem
|
|
Dołączył: 20 Marz 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
nie zaśmiecaj Polski niemieckim złomem. Kup coś godnego zafania (toyota, mazda, honda), albo nawet megane (fajny samochodzik), lub panda!, (ale seicento czinkłeczento nie polecam!), zapytaj mechaników o jakiej bryce wiedzą najmniej, a handlarzy do jakiej marki części sprzedają się najgorzej, bo najdroższe są te części, których nigdy nie kupisz!
|
|