|
|
|
Witam, jakbyscie mogli to doradzcie mi jakies dobre cb radio + antena aby mnie jak najmniej wynioslo to pieniazkow.. bo widzialem firmy president ale bardzo sa drogie.. pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
radio : UNIDEN Pro 520 XL
antena: hustler 100 jest ok anioly sa cale zielone |
|
|
|
|
Też polecam Uniden 520XL - jest ciężko go kupić bo jest zakaz rozprowadzania ale ten kto chce to znajdzie.
Antene to już zależy czego oczekujesz. Jeśli coś do okolic 100cm to polecam Ci Sirio AS100 lub Wilson Little Will. Jeśli dłuższa to Sirio Turbo 1000 która ma około 125cm. Wyżej od tego to już ML145 która ma 145cm. Jeśli coś poniżej metra to już lepiej chyba helikalna tylko musisz się liczyć z tym że powyżej 100km/h te anteny słychać w środku samochodu. Zestaw lepiej kupić raz a dobry także jak coś to poczekaj chwilę odłóż parę groszy i kup dobry sprzęt. Jak potrzebujesz więcej pomocy to śmiało możesz pisać na PW. |
|
|
|
|
Poczytaj tu kolego http://gut.n(...)&CODE=00
lub tu http://www.cb-radio.pl/phpBB/ napewno znajdziesz coś dla siebie. |
|
|
|
|
Polecam presidenta harryego 2 a jak kasy szkoda unidena 520
mam obydwa te radyjka i uniden jednak ciut gorszy ale znacznie tańszy "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
nikogo nie wprowadzam w błąd w CB siędze ładnych parę lat , wystarczy popatrzeć na jakość wykonania tzn, zgrzewy zamiast lutów , przezroczysta cewka - fajny bajer ale pęka , wymienilem chyba juz ze 20 na plastikową czarną ,
jestem praktykiem i niestety proporcje ceny do jakości - słabiutko wypadła ta antenka . jest mase anten lepszych i tańszych . President = drogo i przeciętnie sirio AS 100,Wilson little will ,sirio turbo 800,pirat,sirio snake,sirio ml 145,midland ml 145 i wiele innych za połowę tej ceny . co do unidena ewentualnie presidenta to tak ale tylko made in phillipines! made in PRC lub china to chłam robiony masowo i niedokładnie. przy czym uniden nie ma homologacji na Polskę . |
|
Dołączył: 28 Lip 2009r. Skąd: stalowa wola, nisko Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
witam szukam kogos kto by mi dostroil radyjko unidena z antenka missouri najlepiej z niska lub stw
Auto Ślub - Zawioze do ślubu pięknym nissanem altimą, oraz mitsubishi lancer kolory białe idealne na ślub. Konkurencyjne ceny! Zapraszam mazan85@poczta.onet.pl gg 8867405,priv |
|
|
|
|
CYTAT witam szukam kogos kto by mi dostroil radyjko unidena z antenka missouri najlepiej z niska lub stw mogę ci to zrobić ale mieszkam w Pysznicy. jak coś to pisz na PW. |
|
|
|
|
semi napisalem ci wiad na privie.....
|
|
|
|
|
semi jaka cena za ta przyjemnosc no i czym stroisz???
|
|
|
|
|
CYTAT semi jaka cena za ta przyjemnosc no i czym stroisz??? skontaktuj się na priv to ci podam numer. ja nie żyję z tego i nie stroje masowo ale mam dość dobry miernik i znajomym często stroję. kupisz browara i będzie OK |
|
|
|
|
wyslalem pare propozycji na pw czekam na odp a napewno sie zjawie u Ciebie pozdrawiam
|
|