NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
« 1 2
Przyszli radni są obok Ciebie,
Ostrzeżenia: 20%
ff
Wysłany: 29 Sie 2010r. 14:40  
Może to i racja fanatyków u nas nie brakuje:-))))

"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 29 Sie 2010r. 14:40  

"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 29 Sie 2010r. 14:44  
Andrzejek
nie obrażaj FANATYKOW

sa fani i fani umiech

A U NAS NAPRAWDE FANÓW NIE BRAKUJE !

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 29 Sie 2010r. 14:53  
Dla mnie to fanatycy, tacy sami jak talibowie:-))))

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 29 Sie 2010r. 15:01  
pare postow wczesniej

pisalem
ze nigdy nie sadzilem
ze chrześcijanin = terrorysta !

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 29 Sie 2010r. 15:11  
Ale tak niestety jest, historia się powtarza. Mam nadzieję, że nie wrócą wojny krzyżowe i nawracanie na siłę.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 29 Sie 2010r. 21:20  
Andrzejek
haha
jak nie wrócą ???
pamietasz ten napis na okulickiego ?
"religia do szkół WF do kościoła"
to nie wyprawa krzyżowa ?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Sie 2010r. 15:04  
Wiecie co? Śmiać mi się chce... Działacze PO, głównie radny Dariuszu P. robiący notorycznie błedy ortograficzne niegodne ucznia podstawówki (szybkie pisanie nie jest ich wytłumaczeniem, bo nie chodzi tu o brak kropki nad "ż" czy "ch" bez "c"...)... Po co ta propaganda? W Stalowej Woli jest dobrze. Miasto ciągle się rozwija, nie stoi w miejscu, inwestuje - dodam mądrze inwestuje... Co i po co tu zmieniać skoro jest OK?! Według mnie prezydent powinien zostać. Jedyną osobą godną tego stanowiska zamiast Szlęzaka może być jego zastępca Zaborowski, najmądrzejszy człowiek z jakim kiedykolwiek rozmawiałem, a zdarzyło mi się dwa razy. Takiej wiedzy jak on w wielu dziedzinach ma niewiele osób. A co do rady... Niech odejdą ci, którzy nic nie wnoszą. Pani Kosak, Popek i im podobni. Nie jest ich wielu, ale kilku takich jest. Reszta jak dla mnie może zostać. Każdy z nich coś robi, o coś walczy i to się liczy. Podoba mi się upór Rehorowskiej w walce o Sokoła, stoję za panią murem w tej sprawie, bo o pamięć i zabytki trzeba walczyć, podoba mi się racjonalne i ekologiczne podejście Grobel - Proszowskiej, lubię słuchać Kunysza oglądając relacje w TV, uwielbiam wypowiedzi Kotulskiego (padam ze śmiechu), podoba mi się również zapał NAdbereżnego. Przynajmniej próbuje coś robić. Przytuła czasem też, choć zdecydowanie mniej robi (największy udział ma w gnojeniu PiSu na forach ;))... To są wyraźne osobistości i takie są nam potrzebne. Jeszcze kilku takich trzeba dobrać i będzie OK umiech Zupełnie natomiast nie rozumiem roli takich osób jak pan Bielówka w radzie... Nie wiadomo po co on tam się w ogóle pchał i po co go ktoś wybrał. Facet tego do niczego nie potrzebuje, a i swoją drogą Stalowowolanie nie potrzebują jego.

Zatem... Proponuję zakończyć tę propagandę, bo w Stalowej Woli dzieje się dobrze. Nasze miasto jest dobrze zarządzane i nie potrzebuje zmian. A jeśli już to małe, kosmetyczne umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Sie 2010r. 15:25  
no a PO tu wogóle nie gnoją ? co za pouczający wykład. Członkowie PiS wogóle tu nie wypowiadają się, tylko ,że umieszczają tu komunikaty i usprawiedliwienia wpadek.

a pan radny Nadbereżny ostatnio chciał zrobić eksperyment, tak napisał w swoim usprawiedliwieniu do mieszkańców

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Sie 2010r. 16:47  
Z pewnością ani tu ani gdzie indziej nie ma nagonki ani większej ani równej na PO, co na PiS... Oceniam to zupełnie obiektywnie jako człowiek, który jest zarówno przeciwnikiem PiS jak i PO. Niesmaczne jest to wyciąganie na wierzch sensacji... To nie profesjonalne. Dziennikarzowi jeszcze można ta pogoń za sensacją wybaczyć - choć nie powinno się, ale takie mamy czasy... Natomiast politykowi wybaczyć tego nie można.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Wrz 2010r. 21:18  
POzdrawiamy

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Wrz 2010r. 21:23  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Wrz 2010r. 19:59  
Andrzejek, popieram i inne POkemony. Nie będę was namawiał do tego, żebyście sobie przejrzeli wasze wypociny- same obelgi do wszystkich, którzy nie identyfikują się z Wami i waszymi idolami. Nikomu nie wolno według Was pisać na forum tylko Wam i wam podobnych. Bo chrześcijanin ma się Wam dawać obrażać, a Wy będziecie go walić ile popadnie. Macie może lustra w domu? Spójrzcie czasem, a zabijecie się sami własnym wzrokiem jak bazyliszek, a ci, którzy mają jeszcze choć trochę tego co my nazywamy sumieniem po prostu naplują na siebie. Tak nienawidzicie Kaczyńskiego, że w swoim amoku pójdziecie nawet za małpą (a może już poszliście), nie widząc nawet, że są jeszcze jacyś inni ludzie. Tak, Wy jesteście wykształceni, ambitni, dobrze się zapowiadający i stać Was na podwyżki cen, podatków, wyższe ubezpieczenia, opłaty rejestracyjne samochodów, droższe dowody rejestracyjne. I dlatego płaćcie, bo to Wy wybraliście najlepszy w zadłużaniu rząd powojennej Polski (już przebiliście Gierka) i "chcecie nadal być zieloną wyspą". Chyba Wam się kolory pomyliły. Już niedługo, a przyznawanie się do tego, że popierało się PO będzie takim samym wstydem jak to, że kiedyś czytało się gazetę wyborczą. Jak macie goście mnie ochotę poobrażać to zróbcie to, tylko nie anonimowo. Chętnie się z Wami spotkam i wtedy popróbujcie. Będziecie mogli sprawdzić na sobie jak została zreformowana służba zdrowia przez Waszą najlepszą minister. Tak się składa, że mogę wybaczyć człowiekowi ale nie matołom, którzy toczą gówno i jeszcze zachęcają innych mówiąc, że to złoto. Odpowiedzialność musi być i za to, że "żyje się lepiej" odpowiecie.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Wrz 2010r. 20:18  

Obrazek

Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Wrz 2010r. 11:57  
Platforma Obywatelska może teraz dużo zrobić dla Stalowej Woli, zwłaszcza dlatego, że jest rząd PO i prezydent z tego ugrupowania. I czy będzie dobrze to zależy od mieszkańców jaki wybór dokonają.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Wrz 2010r. 15:17  
CYTAT
Platforma Obywatelska może teraz dużo zrobić dla Stalowej Woli, zwłaszcza dlatego, że jest rząd PO i prezydent z tego ugrupowania. I czy będzie dobrze to zależy od mieszkańców jaki wybór dokonają.

Dla Stalowej Woli ?
- Wyższe podatki ?
- Większe bezrobocie ?
- większe zasiłki ?

Grabież legalna może przejawiać się na tysiąc sposobów, stąd nieskończona liczba jej przejawów: cła, ochrona rynku, dotacje, subwencje, preferencje, progresywny podatek dochodowy, bezpłatna oświata, prawo do pracy, prawo do zysków, prawo do płacy, prawo do opieki społecznej, prawo do środków produkcji, bezpłatny kredyt itd., itd. Wszystkie te przejawy – połączone tym, co dla nich wspólne, czyli usankcjonowaną grabieżą – noszą nazwę socjalizmu.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Wrz 2010r. 15:49  

Stanieją chleb, nabiał i wędliny

Ministerstwo Finansów opublikowało projekt nowelizacji ustawy podnoszącej na trzy lata stawki VAT. Rosną one na wszystko z wyjątkiem części produktów spożywczych, dla których podatek zmaleje z 7 do 5 procent - informuje "Dziennik Gazeta Prawna".

Projekt jedynie potwierdza plany przyjęte przez rząd. Stawki VAT zwiększą się od początku przyszłego roku o jeden punkt procentowy - z 22 do 23 procent oraz z 7 do 8 procent. Podwyżka ma obowiązywać przez trzy lata, do końca grudnia 2013 roku.

Nowelizacja zawiera również spis towarów, które obejmie preferencyjną stawką w wysokości 5 procent. Dotyczy ona m.in. podstawowych produktów żywnościowych takich jak chleb, nabiał, przetwory mięsne, produkty zbożowe oraz soki, obecnie opodatkowane według stawki 7-procentowej.

Więcej z "Dzienniku Gazecie Prawnej".

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Wrz 2010r. 17:33  

Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Wrz 2010r. 19:19  
CYTAT
Podwyżka ma obowiązywać przez trzy lata, do końca grudnia 2013 roku.

acer co za głupoty ludziom tutaj wciskasz, podwyżka przez 3 lata, a po tych trzech latach obniżka? uśmiech

NIE STANIEJĄ !!!

A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!!
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 25 Wrz 2010r. 00:14  

Obrazek

Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 25 Wrz 2010r. 11:08  
Jarosław Kaczyński udowadnia jak szanuje demokracje - czyli nie uznaje prezydenta Komorowskiego

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 25 Wrz 2010r. 11:19  

Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 29 Paź 2010r. 23:46  

Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Paź 2010r. 09:07  
Spieprzać dziady!!!

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Paź 2010r. 15:42  
CYTAT
Andrzejek, popieram i inne POkemony. Nie będę was namawiał do tego, żebyście sobie przejrzeli wasze wypociny- same obelgi do wszystkich, którzy nie identyfikują się z Wami i waszymi idolami. Nikomu nie wolno według Was pisać na forum tylko Wam i wam podobnych. Bo chrześcijanin ma się Wam dawać obrażać, a Wy będziecie go walić ile popadnie. Macie może lustra w domu? Spójrzcie czasem, a zabijecie się sami własnym wzrokiem jak bazyliszek, a ci, którzy mają jeszcze choć trochę tego co my nazywamy sumieniem po prostu naplują na siebie. Tak nienawidzicie Kaczyńskiego, że w swoim amoku pójdziecie nawet za małpą (a może już poszliście), nie widząc nawet, że są jeszcze jacyś inni ludzie. Tak, Wy jesteście wykształceni, ambitni, dobrze się zapowiadający i stać Was na podwyżki cen, podatków, wyższe ubezpieczenia, opłaty rejestracyjne samochodów, droższe dowody rejestracyjne. I dlatego płaćcie, bo to Wy wybraliście najlepszy w zadłużaniu rząd powojennej Polski (już przebiliście Gierka) i \"chcecie nadal być zieloną wyspą\". Chyba Wam się kolory pomyliły. Już niedługo, a przyznawanie się do tego, że popierało się PO będzie takim samym wstydem jak to, że kiedyś czytało się gazetę wyborczą. Jak macie goście mnie ochotę poobrażać to zróbcie to, tylko nie anonimowo. Chętnie się z Wami spotkam i wtedy popróbujcie. Będziecie mogli sprawdzić na sobie jak została zreformowana służba zdrowia przez Waszą najlepszą minister. Tak się składa, że mogę wybaczyć człowiekowi ale nie matołom, którzy toczą gówno i jeszcze zachęcają innych mówiąc, że to złoto. Odpowiedzialność musi być i za to, że \"żyje się lepiej\" odpowiecie.

Jakoś przegapiłem wcześniej twój wpis.
Zabraniasz mi wyrażać własne zdanie? Będziesz mi mówił co wypada a czego powinienem się wstydzić. A jeśli się z tobą nie zgodzę to mnie pobijesz? Koleżko chyba Ci się czasy lekko pomyliły. Jak Ci nie odpowiada czytanie moich postów to nie czytaj. Ja Cie nie będę zmuszał.

Powiedz mi jeszcze tylko po co w tym wątku http://stalowemiasto.pl/forum/forum.php?mode=pokaz_posty&id=616669 napisałeś o tych pedałach??

Prywatna wiadomość 

« 1 2

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »