|
|
|
Witam!!
Gdzie w stalowej dostane róznego rodzaju ozdoby do tortów:figurki, maczki, kwiatki, i inne? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
w tesco jest dział z takimi rzeczami do wypieków i są ozdoby...choć nie mają dużego wyboru. Widziałam tam różyczki, literki, są też pisaki i barwniki.
|
|
|
|
|
tesco, kupowalem tam dla brata na 18 do tortu rozne akcesoria.
|
|
|
|
|
na halmarze na koncu po lewej jest stoisko w przedostanim rzędzie. mają tego od groma
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
W Nisku na jednokierunkowej(tej w stronę dworca pkp i pks)w sklepiku spożywczym Pani ma rózne dekoracje na torty(perełki,figurki na konkretne okazje,róze z masy cukrowej).
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
W cukierni "Alicja" na poniatowskiego widziałam do wyboru do koloru - od listków przez kwiatki ludziki łańcuszki kokardki i takie tam różności (chyba to wszystko z lukru)......nawet do tortów dla dzieci były...bardzo szeroki wybór był ,nie wiem jak teraz ale z pewnością coś znajdziesz
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
ok dzieki moze cos znajde;)
|
|
|
|
|
Jeszcze w środku hali targowej tam sprzedaje taka Pani blondynka i tez ma całkiem spory wybór.
|
|
|
|
|
A tak przy okazji bo wątek się zgadza to szukam kogo kto piecze w domu torty.gg 7337826
|
|