|
|
|
witam, co sadzicie o tej stronce . . .dla mnie OK . . . WAsze oponie. . tematy . .czego brakuje . . . .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kolego jak ludzie napisza co o tym sadza to temat zostanie zamkniety :] posiedz tu ciut dluzej niz dzien ^^
|
|
|
|
|
Drogi Candy strona jest zajefajna i nie sluchaj wypoocin ifeela, ktory jest tutaj trolem zauwazylam fajna zaleznosc jak sie pojawia jkis temnat o stalowym to zaraz pojawia sie ifeelgood, ktory jedzie po nich, pozniej jakis kretyn z nieudolnej konkurencji, ktora usiłuje zrobic stalowemu jak najgrosza opinie i tyle normalni ludzie sie nie wypowiadaja bo maja gdzies trolla ifeela i jego kompana echelona
tyle w temacie pozdrawiam stalowe |
|
|
|
|
moze i jestem dzien ale to nie znaczy ze mam od ,,czegos" nie zaczac . . .a ze w nocy taki temat mi przyszedł do mojej łysej głowy . . .
|
|
|
|
|
Heheh strona jest spoko dla normalnych ludzi, a to co [isze ifeelgood to popierdol od razu
Tutaj kolego panuje taka zasada: jest grupa troli, ktorym wiecznie cos nie pasuje, głownie to, ze ich bełkot jest moderowany i zarząd ma ich gdzies. Nukt by po ich odejsciu ie płakał a oni jak rzep psiego ogona uczepili sie forum i nie moga sie oderwac od tej pempowiny. A mnie zastnawia jedno : zawsze wam cos nie pasuje kazdy jest zły i niedobry wiec po co tu siedzicie? PO CO? |
|
|
|
|
Jeszcze jedna rzecz jest ciekawa w stw to jedyne forum i strona gdzie komentarze pojawiaja sie od razu wiec rozne zmije to wykorzystuja zeby napisac sobie cos zleog na sm ciekawe ze za kazdym razem te glupoty piszą z nowowzalozonych kont
|
|
|
|
|
Zauważyliście ile osób z większym stazem na forum udzielało się wczesniej ? Teraz została garstka.
Stronka moze i fajna ale była prowadzona nieodpowiednio, nie liczono się z komentarzami forumowiczów, artykuły pisane są dość kiepsko, byli posądzani o kopiowanie. W porównaniu z tym co było spadli i to bardzo. Anulka jedynie rozmawiała normalnie z ludzi jako moderator . Mimo to zagladam tu bo mozna się dowiedziec czegoś od ludzi, mieszkanców tego miasta i okolic. |
|
|
|
|
Ja mam na mysli tych ktorzy zakladaja nowe konta i najezdzaja na sm wrecz zalosne sa te komentarze a co do tego czy uzytkownicy sa czy ich nie ma nie wnikam stronka fajna
|
|
|
|
|
mój pierwszy post i jednak jest oddzew . . . dziekuje . . .pozdrawiam, mam nadzieje ze bede ,,wiernym" piszacym tutaj
|
|
|
|
|
mysia jestem trolem i ch..j :] kazdy moj usuniety post czy zablokowane konto, sprawia mi przyjemnosc bo wiem ze trafia tam gdzie trzeba :] btw to nie sa wypociny pisze mi sie bardzo lekko to raz ;-) dwa sm nie krytykuje od zawsze, krytykuje od momentu kiedy sie zaczela dziac chujnia, bylo tak ze stalem za nimi murem :], a trzy to nigdy nie najechalem na sm czy kogokolwiek innego bez powodu :] chcialem dla sm jak najlepiej i nadal chce :] ja kazdemu chce jak najlepiej :]
wymoderowalem troche :] czuje ze musialbym robic zrzuty z ekranu za kazdym razem jak wejde na ta strone, a spokojny sen lubie ;] 13:08 polarny :] nigdy nie plakalem tylko podnosze gula ^^ to jest dla mnie zabawa jednemu zdaza sie ze pomoge drugiego wkurwie, zycie :] dlaczego tu siedze ? proste mimo calej chujni nie ma lepszej strony o stalowej, czekam az sie pojawi i se pojde :] patrz nie balem sie napisac ze sm najlepsze ^^ |
|
|
|
|
ostro . . .ale kazdy ma prawo do swojego zdania , w kazdym jest kawałek prawdy . .
|
|
|
|
|
No ifeel piszesz całkiem mądrze i musze przyznac, ze nawet sie z Toba zgadzam, a co powiesz na temat szczurów, ktore zakladaja nowe konta tylko zeby napisac jakie sm to zle(dobrze wiesz o kim mowa) jak dla nich sm takie zle to po co tu wchodzą?? niech siedzą u siebie i będą zdrwosi
|
|
|
|
|
Bo te szczury, którzy próbowali założyć swoją stronkę, ale coś na popularności nie zyskuje; nie wrzucaj wszystkich do jednego worka. Czasem się nawalą (jak to ponoć robili w siedzibie SM, nie widziałem, ale opowiadał mi naoczny świadek) i natchnienie mają, a czasami na trzeźwo jak ich już bolą gruchy od walenia i coś trzeba robić.
A tak poza tym, to popieram filka, polać mu . A tak poza tym to takie jałowe tematy już były, więc do zamknięcia . |
|
|
|
|
to samo sadze o ludziach ktorzy z n-tego nicka napierdalaja na sm, co o ludziach zwiazanych z sm ktorzy zakladaja n-te konto by odpisac na jakiegos posta :]
echelon sie pojawil i kolejny temat wypada zamknac ;D |
|
|
|
|
Kto i z jakiego k***a powodu usunął z mojego wcześniejszego postu dawne nicki szczurów, o których piszę? Teraz tamten post jest do dupy nie podobny.
|
|
|
|
|
Nawet mądrze gadacie fakt przyznaje racje, ze wszystkich do jednego worka wkladac nie mozna. Zreszta echelon i ifeel zawsze sie podpisuja pod wszystkim co piszą ale zawuaażcie ze jak pojawia sie temat struktury i organizacji sm ZAWSZE pojawia sie rycerz na białym koniu, który napierdala na każdego po kolei(chodzi o zarzed oczywiscie), zal mi dupe sciska jak czytam cos takiego
CYTAT Kto i z jakiego k***a powodu usunął z mojego wcześniejszego postu dawne nicki szczurów, o których piszę? Teraz tamten post jest do dupy nie podobny. obserwuje ten temat od początku iw lasnie te szczury o ktorych echelonie wspomniałes juz sie dzis wypowiadały(chyba nie musze mowic o czym pisali), z dwoch poczywiscie swiezo zalozonych kont, zarzad sm najwyraźniej zyga nimi |
|
|
|
|
CYTAT Kto i z jakiego k***a powodu usunął z mojego wcześniejszego postu dawne nicki szczurów, o których piszę? Teraz tamten post jest do dupy nie podobny. hehehe co sie zloscisz wyglada prawie tak samo jak juz sie zabrali to czekam az z mojego posta zostanie, " nie ma lepszej strony o stalowej woli" i "patrz nie balem sie napisac ze sm najlepsze" ale urwal :] |
|
|
|
|
Aż tacy skromni nie są - zostawią "nie ma lepszej strony" .
|
|
|
|
|
CYTAT Aż tacy skromni nie są - zostawią \"nie ma lepszej strony\" . oo to jest mistrzostwo |
|
Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
to sie zaczyna robic totalnie pojebane
ten sam temat co jakis czas to samo obsmarowywanie sie i rzucanie w siebie gownem CANDY79 jak chesz zadawac durne pytania idz do przedszkola twoj poziom nie prowokuj |
|
|
|
|
PITUCH wkurwiasz mnie idioto!! dlaczego w kwazdym watku musisz sie wtracic i glosic swoje madrosci?? puytał Cie ktos o zdanie tylko tyle potrafisz wszystkich zjechac zwyzywac i powysylac do przedszkola!!!!!!! co za idiota zrozum najpierw przeznaczenie forum (czyt. forum jest od zadawania pytan) kazdy Twoj post tyczy sie wytykania palcami innych nic nie wnosisz do zadnego watku!!!!!!
|
|
|
|
|
CYTAT to sie zaczyna robic totalnie pojebane ten sam temat co jakis czas to samo obsmarowywanie sie i rzucanie w siebie gownem niestety na kazdym forum jest wataek, ktory jest zakladnay prez kilku uzytkowników co jakis czas na stalowym ludzie a raczej kobitkii uwielbiaja temat ginekologa, tak samo co jakis czas przewija sie cos takiego jak to PS. pituch troche spokojniej bo troche za duzo krzyczysz mialam okazje sie o tmy przxekonac podczas dyskusji na temat flamingo |
|
|
|
|
Inna ciekawa rrzecza, jest to ze te komenty, ktore sa kasowane piszą te same dwa szczury o ktorych wspominiał juz echelon (dziwnym trafem wszystkie te bełkoty dotyczą tego samego i zawsze sprowadzają sie do jednego)
|
|
|
|
|
Panie i Panowie podsumowując wnoszę o zakniecie tego tematu gdyż jest on wyczerpany
|
|