|
|
|
Chcialabym sie dowiedziec pod jakim adresem w Rzeszowie sa przeprowadzane badania lekarskie,moj znajomy musi zrobic takie badania gdyz wyrabia ponownie prawo jazdy,a zabrano mu je pod wplywem alkoholu.To sa badania na obecnosc alkoholu w organizmie,moze mial ktos taki problem i robil takie badania?Prosze o dokladny adres takiej przychodni w Rzeszowie.
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
http://www.psychotesty.rzeszow.pl/
jesli to tu !!! ogolnie na wezwaniu powinno pisac gdzie sie ma stawic jakis nr telefonu , i sie robi ustawke na badania jesli nie to 3a zapytac w wydziale komunikacji podobno gdzies w STW da sie ale tego juz nie wiem w wydziale komunikacji lub napolicji 3a zapytac |
|
|
|
|
CYTAT To sa badania na obecnosc alkoholu w organizmie Niestety, ale nie. To są testy wątrobowe. kilka podwyższonych wartoźci niektórych enzymów i doktor zdjagnozuje chorobę alkoholową. Od obecności alkoholu jest alkomat. |
|
Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
a to ja nie zakumalem
sorrry |
|
|
|
|
Tak bzyk ma racje to są badania wątrobowe właśnie,a nie wiedziałam jak to się dokładnie nazywa...
W pracowni psychologicznej takich badań nie wykonują,tam są całkiem inne.Czy ktoś wie gdzie można wykonac badania wątrobowe w Rzeszowie? |
|
|
|
|
CYTAT Czy ktoś wie gdzie można wykonac badania wątrobowe w Rzeszowie? Znalazłem coś takiego http://www.unila(...)ium&co2= Ale nie wiem, czy wyniki są honorowane z dowolnego laboratorium Znajomy musi popytać. |
|
|
|
|
Te badania robi się w Wojewódzkim Ośrodku Medycyny Pracy w Rzeszowie na ulicy Hetmańskiej 120. Adres jest na skierowaniu na dole w stopce!!
Tel: 17 8546028 - taki jest na stronie, nie wiem czy aktualny, zawsze można zapytać w Wydziale Komunikacji w Starostwie, tam maja numery... |
|
|
|
|
CYTAT Te badania robi się w Wojewódzkim Ośrodku Medycyny Pracy w Rzeszowie na ulicy Hetmańskiej 120. Adres jest na skierowaniu na dole w stopce!! Tel: 17 8546028 - taki jest na stronie, nie wiem czy aktualny, zawsze można zapytać w Wydziale Komunikacji w Starostwie, tam maja numery... Wlasnie ze na skierowaniu na badania nie bylo zadnej wzmianki o tym gdzie takowe badania zrobic..Ale wszystko juz wiem gdzie co i jak.Dzieki za odp! |
|