Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Tak jak w temacie... poszukuje kupić masę marcepanową taką do rozwałkowania... jezeli ktos wie prosze o wskazowki...
Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
CYTAT Jezeli bym chcial z allegro to pewnie bym znalazl i zakupil Napisalem tego posta na portalu stalowowolskim, aby dowiedziec sie w jakim sklepie w Stalowej Woli badz okolicach moge dostac takie cos... Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
Witam! Po masę marcepanową zapraszam do Niska do firmy KOBO. Mamy w ofercie 3 rodzaje. Szczegóły pod numerem telefonu 695 85 10 90
|
|
|
|
|
D.D. - można prosić o jakąś stronę WWW firmy ?
|
|
|
|
|
http://www.kobo.com.pl/glowna/index.php
5 sekund szukania za pomoca wyszukiwarki ..... Firma ma siedzibe niedaleko strazy pozarnej w Nisku |
|
|
|
|
Virus i co kupiłeś już tą masę?JAk możesz to odezwij się na priv lub podaj swoje.Mam ważną sprawę jesli chodzi o masę marcepanową.Moje gg 7337826
|
|
|
|
|
http://www.kobo.com.pl/glowna/index.php
myslałame ze to jakas satra nie aktualna, bo nie ma tam nic ... połowa linków nie działa, nie ma żadnej ich oferty ... cen, po prostu nie ma NIC |
|
|
|
|
Co do mas cukrowych to mają Gum Paste(jeśli się ktoś orientuje po nazwach)do dekoracji,a do obkładania tortów Pettinice White-biała masa cukrowa.Z tego co wiem to po 5-6kg we wiaderku,16zł za kg.A czy można sobie pójsc i kupic nie wiem bo nie byłam.
|
|