|
|
|
Witam
Komu w Stalowej Woli warto powierzyc odzyskanie danych z dysku twardego. Chodzi mi o firme sprawdzona w odzyskiwaniu danych. Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 16 Kwie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Ja załatwialam taki temat w kserofax-ie - na ul. poniatowskiego. Wszystko poszło prawidłowo.
qui penis aquam turbat? |
|
|
|
|
Ja zawsze korzystam z usług Łukasza z firmy NetSerwis - jego strona to netserwis . org (od razu mówie to nie reklama firmy) - po prostu chłopak zna się na rzeczy.
Polecam |
|
|
|
|
katarzynap nie pseudo reklama rotfl takie rzeczy to średnio kumaty zrobi sam ;]
|
|
|
|
|
jeśli tylko usunięte zostały pliki to nie ma problemu. Ale jeśli dysk uległ uszkodzeniu - tym bardziej mechaniczneu to już nikt tego w stw nie zrobi. Najbliżej kraków i warszawa.
|
|
Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
http://konieczny.be/misc/exploits/crash.html
odp na ten temat bo innej nie moge to mi sie pokazuje |
|
|
|
|
i dalej to samo
moze na pol posta sprobuje |
|
|
|
|
ekuznar
to zalezy jak pisala pikant....na, czy uszkodzenie fizyczne czy mechaniczne wyjasniam mechaniczne to jak dysk z lapa bo walnoles w niego ze zlosci , zdarza sie fizyczne dysk padl smiercia naturalna lub dzieki wirusowi podpunkt wirus ciezko bedzie, naturalnie da sie zrobic mechanicznie spadla igla, zmienila tor (pisze tak aby zrozumiec) da sie zrobic podmieniaja "tależe" ale to kupa kasy 500-800 zalezy od pojemnosci dysku cos wiecej wiele firm w necie jest i beda pytac o to samo zebys sie nie naciol, ze dasz zaplacisz odesli bo si enie da nic zrobic.... daj wiecej danych na PW jesli to zwykly dysk od kompa ATA , SATA sproboje ci pomoc, przynajmniej zdiagnozowac dalej: jesli to dysk z pod vista , win 7, dane sa szyfrowane, dodatkowy problem ale moge ci sprawdzic fizycznie dysk czy cokolwiek da sie z nim zrobic !! co do dysku z z lapa nie mam takich mozliwosci |
|
|
|
|
Tomek andcomputers
alfz |
|