Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
czy ktoś z was natknął się na takie coś przypadkiem?? za komuny byli nawet kolekcjonerzy
wiadomo w Stalowej pewnie takiego czegoś nie znajdziemy ale czy np w Sandomierzu, Krakowie lub gdziekolwiek indziej. jak ktoś coś wie lub widział gdzieś podobne cuda proszę o kontakt opis: CYTAT górna część długopisu wykonana była z przeźroczystej rurki zalanej jakimś płynem. Wewnątrz rurki działy się przedziwne rzeczy. A to nurkował kaczor Donald, padał srebrny śnieg lub przepływał jakiś statek. Czasami spotykało się egzemplarze dla źródło net
dorosłych. Errare humanum est. |
|
|
|
|
Errare humanum est. |
|
|
|
|
CYTAT czy ktoś z was natknął się na takie coś przypadkiem?? za komuny byli nawet kolekcjonerzy wiadomo w Stalowej pewnie takiego czegoś nie znajdziemy ale czy np w Sandomierzu, Krakowie lub gdziekolwiek indziej. jak ktoś coś wie lub widział gdzieś podobne cuda proszę o kontakt opis: CYTAT górna część długopisu wykonana była z przeźroczystej rurki zalanej jakimś płynem. Wewnątrz rurki działy się przedziwne rzeczy. A to nurkował kaczor Donald, padał srebrny śnieg lub przepływał jakiś statek. Czasami spotykało się egzemplarze dla źródło net dorosłych. Natknął się na taki długopis ? pamiętam te długopisy , chyba koncówka lat 80 tych, kojarze egzeplarz ze statkiem i z kobietą w egzotycznym stroju. |
|
|
|
|
Jagi pogieło Cię?
W stalowej Woli nie? Ja sam pamiętam takie długopisy. Pływała w nim Myszka Miki i Kaczor Donald (oczywiście w dwóch oddzielnych) fajny bajer na nudach w szkole NON SERVIAM |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
CYTAT Pływała w nim Myszka Miki i Kaczor Donald (oczywiście w dwóch oddzielnych) szkoda ,że w oddzielnych....... bo taki długopis mógłby być lepszy od tego z kobitką " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
CYTAT czy ktoś z was natknął się na takie coś przypadkiem?? za komuny byli nawet kolekcjonerzy Za komuny faktycznie bylo tego duzo. Pamietam, ze w pewnym momencie rowniez do kupienia w STW. Od bardzo dawna nie widzialem takiego cuda na zywo, ale najwyrazniej podobne zabawki sa ciagle produkowane i sprzedawane: http://dlugopis.com.pl/novorapid.html http://www.youtu(...)tpn4lPq8 http://www.pasaz(...)925.html |
|
|
|
|
ludzie !!
nie chodzi mi o opinie i czy ktoś pamięta, potrzebuję co najwyżej sztuk kilka ale i jedną się zadowolę. myślałem że może ktoś z was natknął się na takie cosik w jakimś mieście zabytkowym typu "sandomingo" gdzie w długopis jest wklejona panorama miasta i jak się potrząśnie jest np efekt padającego śniegu jak w tych półkulach "paryskich" cokolwiek może być nawet "maryjny" z Częstochowy pojadę i kupię muszę mieć tylko 100% namiar Errare humanum est. |
|
|
|
|
CYTAT ludzie !! nie chodzi mi o opinie i czy ktoś pamięta, potrzebuję co najwyżej sztuk kilka ale i jedną się zadowolę. myślałem że może ktoś z was natknął się na takie cosik No to ziomus, naucz sie jasno wyrazac mysli, jakbys napisal "Kto wie gdzie takie cus kupic" to nie bylo by wspominek starych zgredow pozatym dalem ci URLe do sprzedawcow |
|
|
|
|
CYTAT jak ktoś coś wie lub widział gdzieś podobne cuda proszę o kontakt może niezbyt jasno ale dla myślącego nic trudnego za url-e dzięki, ale ja potrzebuję coś oryginalnego ze sklepu z pamiątkami czy coś w tym stylu Errare humanum est. |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Jagi a jesteś w Stalowej?
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|