NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Porady techniczne »
Nokia 6500 slide - problem,
Ostrzeżenia: 40%
ff
Wysłany: 8 Lip 2010r. 14:54  
Witam
Chcialbym, aby mi ktos pomogl w sprawie telefonu, który jest w temacie. Otóz problem jest taki:

Ustawiam przykladowo jakis dzwiek na dzwiek dzwonka, smsy i przez jakis czas (1-2 h) jest ten, który ustawiłem. Chwilę pozniej jakby ręką odjął telefon jakby sie "zresetowal" i sa domyslne dzwieki nokii... podobnie mam z tapeta na tymze telefonie... po jakims czasie powracaja domyslne ustawienia telefonu samoistnie. Co moze byc przyczyna takich efektow ??

Pozdrawiam i dzieki za pomoc...

Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami.
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 8 Lip 2010r. 14:54  

Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Lip 2010r. 15:30  
1. telefon jest poprostu walniety
2. po wgraniu jakiegos THEME (temat) nie odpowiedni dla tego modelu telefonu, moze sie tak dziac, kiedys mialem podobny problem, tyle ze telefon mi wylaczal dzwonki, i dodatkowo mikrofon przechodzil do stanu MUTE.

sproboj przywrocic ustawienia fabryczne, potem poustawiac dzwonki na orginalnym temacie (THEME) o ile byl wgrany ustawiony jakis inny.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Lip 2010r. 18:16  
przerwa na płycie głównej powoduje reset softu. Miałem to samo w erze naprawili.

"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway.
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 40%
ff
Wysłany: 8 Lip 2010r. 19:07  
Watpie zeby był walniety. No nic poki co, przywrocilem fabryczne ustawienia. umiech Dzieki za podpowiedzi oby pomoglo...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Lip 2010r. 12:45  
CYTAT
Witam
Chcialbym, aby mi ktos pomogl w sprawie telefonu, który jest w temacie. Otóz problem jest taki:

Ustawiam przykladowo jakis dzwiek na dzwiek dzwonka, smsy i przez jakis czas (1-2 h) jest ten, który ustawiłem. Chwilę pozniej jakby ręką odjął telefon jakby sie \"zresetowal\" i sa domyslne dzwieki nokii... podobnie mam z tapeta na tymze telefonie... po jakims czasie powracaja domyslne ustawienia telefonu samoistnie. Co moze byc przyczyna takich efektow ??

Pozdrawiam i dzieki za pomoc...

Ja mialem to samo, poradzilem sobie w taki sposob iz te dzwonki co mialem na karcie pamieci przenioslem na pamiec telefonu i ustawilem dzwonek z pamieci telefonu i bylo po klopocie. wedlug mnie te telefony cos maja z odczytem kart pamieci, ale to oczywiscie bylo w moim przypadku tylko.

Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Porady techniczne »