Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Witam
Chcialbym, aby mi ktos pomogl w sprawie telefonu, który jest w temacie. Otóz problem jest taki: Ustawiam przykladowo jakis dzwiek na dzwiek dzwonka, smsy i przez jakis czas (1-2 h) jest ten, który ustawiłem. Chwilę pozniej jakby ręką odjął telefon jakby sie "zresetowal" i sa domyslne dzwieki nokii... podobnie mam z tapeta na tymze telefonie... po jakims czasie powracaja domyslne ustawienia telefonu samoistnie. Co moze byc przyczyna takich efektow ?? Pozdrawiam i dzieki za pomoc... Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
1. telefon jest poprostu walniety
2. po wgraniu jakiegos THEME (temat) nie odpowiedni dla tego modelu telefonu, moze sie tak dziac, kiedys mialem podobny problem, tyle ze telefon mi wylaczal dzwonki, i dodatkowo mikrofon przechodzil do stanu MUTE. sproboj przywrocic ustawienia fabryczne, potem poustawiac dzwonki na orginalnym temacie (THEME) o ile byl wgrany ustawiony jakis inny. |
|
|
|
|
przerwa na płycie głównej powoduje reset softu. Miałem to samo w erze naprawili.
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Watpie zeby był walniety. No nic poki co, przywrocilem fabryczne ustawienia. Dzieki za podpowiedzi oby pomoglo...
Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
CYTAT Witam Chcialbym, aby mi ktos pomogl w sprawie telefonu, który jest w temacie. Otóz problem jest taki: Ustawiam przykladowo jakis dzwiek na dzwiek dzwonka, smsy i przez jakis czas (1-2 h) jest ten, który ustawiłem. Chwilę pozniej jakby ręką odjął telefon jakby sie \"zresetowal\" i sa domyslne dzwieki nokii... podobnie mam z tapeta na tymze telefonie... po jakims czasie powracaja domyslne ustawienia telefonu samoistnie. Co moze byc przyczyna takich efektow ?? Pozdrawiam i dzieki za pomoc... Ja mialem to samo, poradzilem sobie w taki sposob iz te dzwonki co mialem na karcie pamieci przenioslem na pamiec telefonu i ustawilem dzwonek z pamieci telefonu i bylo po klopocie. wedlug mnie te telefony cos maja z odczytem kart pamieci, ale to oczywiscie bylo w moim przypadku tylko. |
|