|
![]() |
|
Jako ze dla zarządu temat się wyczerpał to ponawiam pytanie, jak to jest ze niektórzy forumowicze reklamowali się na forum i osoby zarządzające pouczali ze forum nie jest od reklamy - Na forum pojawił się wątek "gdzie robić prawo jazdy" wchodząc tam od razu wyskakuje reklama, bez mozliwości dodania swojego zdania. Więc jak to jest ?
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Moze byc sie domyslil ze za ta reklame rotransu firma placi?? i sobie najwyrazniej zyczy aby to wisiało.... a jezeli wchodzi taki jeden albo drugi i pisze "ooo hej jaka to fajna nowa kwiaciarnia" a liczba postów=0 a konto ma swiezo zalozon to to jest troche irytujące.... juz dajcie spokoj temu rottransowi nie pasuje Ci to nie klikaj w tego linka....
|
|
Dołączył: 8 Sie 2006r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
reklama Rotransu jest reklamą komercyjną.
Jeśli ktoś chce się reklamować na forum nie ma problemu. Zapraszam do biura celem podpisania umowy. |
|
Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
jak nie klikaj
forum to forum nie reklama nawet sie nie mozna wypowiedziec !!!! |
|
|
![]() |
|
CYTAT reklama Rotransu jest reklamą komercyjną. Jeśli ktoś chce się reklamować na forum nie ma problemu. Zapraszam do biura celem podpisania umowy. Domysliłem się ze chodzi o kase, ale co z innymi którzy wczesniej to robili a ich tematy byly usuwane. chyba zły dział, bo forum powinno być dyskusyjne a tam nie ma tej możliwości .Co o tym mysli zarząd ? |
|
|
![]() |
|
CYTAT ale co z innymi którzy wczesniej to robili a ich tematy byly usuwane inni nie wykupili reklamy. Jeśli by wykupili, nikt by tego nie usuwał. Podobnie jest w ogłoszeniach. Jeśli ktoś reklamuję działalność gospodarczą powinien za to zapłacić - jeśli nie jego ogłoszenie może zostać usunięte. |
|
|
![]() |
|
ale w czym wy macie problem?? inni wchodzili i robili sobie pseufo reklame za free to oczywiste ze ich usuwali bo skoro reklaodawcy placa za reklame to dlaczego ktos ma robic to za free? a jak wam zalezy na wypowiedzeniu sie o firmie rotrans ktora sie reklamuje to zalozcie sobie watek: co ymslicie o rotransie i sobie tam dyskutujcie do woli....
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT inni nie wykupili reklamy. rozumiem, tylko pamietam ze osoba która zamykała temat bądz pouczała taką osobe pisała ze forum nie jest od reklamy. |
|
|
![]() |
|
A moze firma sobie wymyslila taka reklame?? I jak widac skutecznie bo wywolala niemale prouszenie wiec czemu mieli nie zamieszczac? az tak was to w oczy kuje?? nie moge.. wchodze poczytac cos pogryzmolic na forum i srednio mnie obchodzi jakis link do rotyransu bo prawko juz mam owszem klinelam w ten watek patrze rotrans wyszlam i tyle z mojej strony a wy dziamiecie i dziamiecie jakby sie wam krzywda dziala....
|
|
|
![]() |
|
Obecnie uściślając nie jest od darmowej reklamy. Taka mała zmiana. Tak, że jeśli ktoś jest chętny na reklamę na forum zapraszam do działu reklama - tam są namiary na osoby się tym zajmujące.
PS choć tak naprawdę to reklama jest na stronie głównej a nie na forum ![]() |
|
|
![]() |
|
pikantna
bo nie mozna napisac rotrans suck !!!! teraz czaisz ??? |
|
|
![]() |
|
CYTAT A moze firma sobie wymyslila taka reklame?? I jak widac skutecznie bo wywolala niemale prouszenie wiec czemu mieli nie zamieszczac? az tak was to w oczy kuje?? nie moge.. wchodze poczytac cos pogryzmolic na forum i srednio mnie obchodzi jakis link do rotyransu bo prawko juz mam owszem klinelam w ten watek patrze rotrans wyszlam i tyle z mojej strony a wy dziamiecie i dziamiecie jakby sie wam krzywda dziala.... Coś mi się zdaje ze Ty dziamiesz, kłuje mnie w oczy nieścisłość bo widać że zasady zmieniają się w zalerzności od $$$ . Sam rotrans mnie nie obchodzi , bo nie miałem z nim styczności ale przeznaczenie forum, wyobraz sobie ze 10-20 klijentów wpadnie na taki sam pomysł, wchodzisz na forum i nie mozesz się wypowiedzieć bo wszędzie reklama. Moje zdanie jest takie ze strasznie mi się to nie podoba !!! Ciekawe czy pomysł Rotransu czy kogoś z SM. |
|
|
![]() |
|
Siegnij po slownik ortograficzny to po 1....
a po 2.. jak na rzie na forum jest TYLKO rotrans jak bedzie wiecej jak 5 linkow wtedy zacznij jakie to zle i straszne.....myslisz ze ktos jest glupi zeby zaladowac 10 pierwszych watkow reklama?? a moze ejstes jednym z niedoszlych psudo reklamodawcow, ktremu jakis moder wywalil watek o psudo reklamie? CYTAT pikantna bo nie mozna napisac rotrans suck !!!! teraz czaisz ??? a kto Ci nie pozwala napisac rotrans suck?? jakos telepizza miala reklame na sm dluuugo dluuugo i wiele niepochelbynych opinii o niej pisano..... |
|
|
![]() |
|
CYTAT Siegnij po slownik ortograficzny to po 1.... a po 2.. jak na rzie na forum jest TYLKO rotrans jak bedzie wiecej jak 5 linkow wtedy zacznij jakie to zle i straszne.....myslisz ze ktos jest glupi zeby zaladowac 10 pierwszych watkow reklama?? a moze ejstes jednym z niedoszlych psudo reklamodawcow, ktremu jakis moder wywalil watek o psudo reklamie? Papryka nie przesadzaj bo masz braki aby kogoś pouczać! |
|
|
![]() |
|
CYTAT Coś mi się zdaje ze Ty dziamiesz, kłuje mnie w oczy nieścisłość bo widać że zasady zmieniają się w zalerzności od $$$ . Każda forma reklamowa ma swoją cenę. Jeśli znajdzie się chętny by za nią zapłacić to będzie. Reklama zazwyczaj szpeci. Dożyliśmy takich czasów, że jest wszechobecna i chyba nic tego już nie zmieni. Ja też bym wolał, aby było bez reklam. Może wprowadzimy wśród użytkowników abonament ![]() CYTAT jak na rzie na forum jest TYLKO rotrans i tego się trzymajmy CYTAT jak bedzie wiecej jak 5 linkow wtedy zacznij jakie to zle i straszne a jak spadnie meteoryt ? |
|
|
![]() |
|
pikantna
to sobie moge tam nie !!! ot głupota !!! jak zaczniecie sie sprzedawac w ten sposob , to wszyscy was oleja !!!! jakis pozadek musi byc 2 punkt karny co do rekLamy u was i przestan pyszczyc bo sie poskarze !!!! |
|
|
![]() |
|
sm
to jest durne i durne i durne !!!! ja wiem ze hajs z tego macie ale to nie tak działa !!! |
|
|
![]() |
|
CYTAT Każda forma reklamowa ma swoją cenę. Jeśli znajdzie się chętny by za nią zapłacić to będzie. Tylko taka forma zniechęca osoby odwiedzające np: forum. Ja przestałem kupować ulubioną prase bo reklamy powiększyły się o 30 %. Dalej jestem za tym ze tematy na forum powinny miec mozliwość dyskusji. |
|
|
![]() |
|
Ale to Ty sie puszczysz
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Tylko taka forma zniechęca osoby odwiedzające np: forum. Ja przestałem kupować ulubioną prase bo reklamy powiększyły się o 30 %. Dalej jestem za tym ze tematy na forum powinny miec mozliwość dyskusji. niestety. Trzeba wszystko jakoś wypośrodkować. Nie wszystkim wszystko musi i nie wszystko wszystkim będzie się podobać. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Ale to Ty sie puszczysz ![]() ![]() ![]() To wejdz na temat "gdzie robić prawo jazdy" i wypowiedz się ! |
|
|
![]() |
|
Ale temat gdzie robic prawo jazdy nie ejst tematem.. ja nie mam potrzeby wypowiadania sie na temat rotransu
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT jezeli masz taka nieodparta potrzebe zaloz watekk o identycznym temacie i sie wypowiadaj.....ktos Ci borni?? Po co zaśmiecać forum jak mozna by było wypowiedzieć się w jednym. SM odpowiedział na moje pytanie i zrozumiałem. |
|
|
![]() |
|
demokracja !!!
cyt . nie wszystko wszystkim musi sie podobac ![]() i wszystko jasne !! |
|
|
![]() |
|
http://stalowemiasto.pl/forum/forum.php?mode=pokaz_posty&id=604464
jakos ja swoje zdanie na temat rotransu wypowiedziec moge tylo Wy macie z tym rpbolem i placzecie ze nie da sie "wejsc" w watek "gdzie robic prawo jazdy.." |
|