|
![]() |
|
CYTAT Ta władza samej siebie nie jest w stanie obronić przed COVIDem. dobrze że wirusa niet |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Jakby byli w stanie siebie obronić przed Covidem - to byłby wrzask, że są chronieni lepiej niż zwykły obywatel.
Jakoś po wyborach latem, nie rozszalała się pandemia. Przypominam, że "opozycja" chciała wyborów jesienią... Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
CYTAT Plan jest prosty: 1. Prowokujemy zmasowane protesty 2. Po Wszystkich Świętych >20000 nowych zakażeń 3. W TVP zwalamy winę na protestujących 4. Wprowadzamy stan wyjątkowy 5. Legalnie tłumimy buntowników 6. Tym razem naprawdę końska dawka nowiczoku. 7. Wychodzimy z UE 8. Wstępujemy do Federacji Rosyjskiej 9. Na Szucha Macierewicz w skórzanym płaszczu |
|
|
![]() |
|
CYTAT @Edzio " Szybciej z tym wiaderkiem Szwabie bo się nie wyrabiasz..." Stąpające kopyto. Dobre. Takie TWOJE. Wracając do pytania: "Przypomnij mi Edzio, na kogo zasadniczo głosują kibole? To nie są przypadkiem twoi kumple?" Czy my przypadkiem nie mówimy o SKONFEDEROWANYCH PATRIOTACH? Ty, wielki zwolennik KONFEDERACJI nie chcesz się przyznać do związków z kibolami? "Regresie kiedy kibole zaczną robić porządki w tym kraju, to poza pisiorami załatwią także Antifę , Wyborczą , TVN i cały sztab POKO." Odnoszę wrażenie, że sam zdajesz sobie sprawę kogo popierają kibole. - Braci się nie traci - I co ty Edzio odpier...sz? Z kim ty będziesz drugą Szwajcarię budował? Z PISem? Sfrajerowałeś się? Szwabie nie mam czasu na odniesienie się do wszystkich trapiących cię kwestii. Wiem że jako emeryt masz go więcej ode mnie. W każdym razie zdążyłem się zorientować że podkarpackie dewianty będą organizować demonstrację przeciwko piekłu kobiet, które spowodował Kaczyński. Kiedy już będziecie protestować , zalecam żebyś nosił transparent "Moja macica , moja sprawa"... ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
@Edzio
Masz czas na wyszukiwanie rzeczy, które bawią tylko takie dzbany jak ty, wklejanie "śmiesznych" przemyśleń i pisanie bzdur o stąpających kopytach, a nie masz czasu napisać: Głosowałem na Konfederację, po drodze mi z kibolami i nadal popieram działania Konfederacji. Nie masz czasu tego napisać? Chłopie. Siedzisz na tym forum, prawdopodobnie dzień w dzień, od kilku lat. Masz czas na wklejanie srających hipopotamów i kolesi podpalających własne pierdy. A nie masz czasu potwierdzić czy nadal popierasz Konfederację? art2deco: "Miłe wspomnienia, łza się w oku kreci gdy wspomnę lato z dziennymi liczbami rzędu 300 pozytywnych i 15 zmarłych." |
|
|
![]() |
|
Tylko POKO Szwabie ze Szwabii! Tylko oni przyniosą nam spokój i praworządność.
|
|
|
![]() |
|
@Edzio
Drogi pajacu! Nie umiesz odpowiedzieć czy NADAL popierasz KONFEDERACJĘ? To jakiś wstyd? art2deco: "Miłe wspomnienia, łza się w oku kreci gdy wspomnę lato z dziennymi liczbami rzędu 300 pozytywnych i 15 zmarłych." |
|
Dołączył: 24 Cze 2020r. Skąd: gudmankowo Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
O!
mój brat poznał nowe słowo: "pajac" (a może znów przypomniał sobie jak go w dzieciństwie przezywali?) Piana z dzbana. |
|
|
![]() |
|
CYTAT @Edzio Drogi pajacu! Nie umiesz odpowiedzieć czy NADAL popierasz KONFEDERACJĘ? To jakiś wstyd? Wstydem jest tylko to , że kiedy Kaczyński zgotował polskim kobietom piekło na ziemi, ja muszę się tłumaczyć przed starym prykiem. Ja nie wiem jak to jest możliwe że cię podkarpackie dewianty nie pogoniły , Szwabie ze Szwabii... ![]() To już jest jakaś forma uporczywego nękania. W temacie prawo i sprawiedliwość, pytać o konfę? Masz szczęście stary pierniku , że nie jestem Andrzejkiem i nie kabluję... |
|
|
![]() |
|
@Edzio
"To już jest jakaś forma uporczywego nękania." ![]() Powiedz mi Edziu, co by na to nękanie powiedział "ryży ch.. na białej chabecie" za którego stąpającym kopytem, będę według twoich słów "szedł z wiaderkiem i zbierał końskie gó..a". Myślę, że powinieneś spróbować wytrzymać to nękanie. Bądź prawdziwym Konfederatą! A skoro już przy Konfederacji jesteśmy: Edzio, NADAL popierasz Konfederację czy drugą Szwajcarię chcesz budować z PISem? P.S. Jeśli się stresujesz, zawsze możesz pooglądać srające hipopotamy albo kolesi podpalających własne pierdy. Z tego co pamiętam kiedyś odreagowywałeś stres wklejając tego typu filmiki. art2deco: "Miłe wspomnienia, łza się w oku kreci gdy wspomnę lato z dziennymi liczbami rzędu 300 pozytywnych i 15 zmarłych." |
|
|
![]() |
|
No ale kto te maseczki latem nosił?
plemnik jest żywy? kto te sztuki walki trenował? piana z dzbana. |
|
|
![]() |
|
CYTAT @Edzio "To już jest jakaś forma uporczywego nękania." ![]() Powiedz mi Edziu, co by na to nękanie powiedział "ryży ch.. na białej chabecie" za którego stąpającym kopytem, będę według twoich słów "szedł z wiaderkiem i zbierał końskie gó..a". Myślę, że powinieneś spróbować wytrzymać to nękanie. Bądź prawdziwym Konfederatą! A skoro już przy Konfederacji jesteśmy: Edzio, NADAL popierasz Konfederację czy drugą Szwajcarię chcesz budować z PISem? P.S. Jeśli się stresujesz, zawsze możesz pooglądać srające hipopotamy albo kolesi podpalających własne pierdy. Z tego co pamiętam kiedyś odreagowywałeś stres wklejając tego typu filmiki. Pisałem ci już Szwabie ze Szwabii że popieram tylko POKO . I rudego Mesjasza , który przywróci utraconą praworządność. I zaprowadzi niekończące się lato... ![]() |
|
|
![]() |
|
@Edzio
Edzio - wielokrotnie twierdziłeś, że będziesz głosował na Konfederację. Wielokrotnie zarzucano ci, że tak naprawdę udajesz tylko i prowadzisz pro-PISowską propagandę. A ta Konfederacja to taki kamuflaż, który być może ma przyciągnąć jakieś osoby z Konfederacji, na zasadzie jeden z naszych chłopaków dostrzega, że jednak PIS to dobry wybór. Mam wrażenie, że zwłaszcza Bob12 ci to wielokrotnie wytykał. I teraz nagle okazuje się, że nie potrafisz się przyznać do Konfederacji? Gdzieś tam w kontekście kiboli zaczynasz mówić o bojówkach Hitlera? To już nie patrioci? Pamiętasz dyskusję o Burym? Pamiętasz dlaczego art2deco zniknęła z forum? Bo za bardzo wychwalała Konfederację. A potem Konfederacja zaczęła samodzielnie funkcjonować na scenie politycznej i trzeba było się skupić na koncie cdn.., a art2deco zostawić na później. Może się jeszcze przyda. I teraz ty pajacu udajesz, że nie głosowałeś na Konfederację? Widzisz Edzio. Stąpające kopyto ma więcej honoru od ciebie. art2deco: "Miłe wspomnienia, łza się w oku kreci gdy wspomnę lato z dziennymi liczbami rzędu 300 pozytywnych i 15 zmarłych." |
|
|
![]() |
|
Po raz kolejny powtarzam Szwabie ze Szwabii, że tylko powrót rudego Mesjasza na białej chabecie może ten kraj uratować...
![]() |
|
|
![]() |
|
@Edzio
Pamiętaj. Stąpające kopyto ma więcej honoru od ciebie. art2deco: "Miłe wspomnienia, łza się w oku kreci gdy wspomnę lato z dziennymi liczbami rzędu 300 pozytywnych i 15 zmarłych." |
|
|
![]() |
|
Pamiętaj Szwabie że jak rudy to nie bury. Masz już transparent przygotowany : Moja macica, moja sprawa?
![]() |
|
|
![]() |
|
Podobno koleś przeczytał w życiu kilka tysięcy książek.
Taaaa. art2deco: "Miłe wspomnienia, łza się w oku kreci gdy wspomnę lato z dziennymi liczbami rzędu 300 pozytywnych i 15 zmarłych." |
|
|
![]() |
|
Tak naprawdę Szwabie to przeczytałem ze zrozumieniem ( jak sądzę) tylko jedną książkę. To było epokowe dzieło pana Tomasza Piątka
"Macierewicz i jego tajemnice"... ![]() |
|
|
![]() |
|
@Edzio
Wątpię. Powiedz mi Edzio czy twoim zdaniem Konfederacji uda się zorganizować Marsz Niepodległości? I kto w nim pójdzie? Patrioci? Bo Edzio o kibolach napisał coś takiego: "Nie wiem czy jesteś tego świadomy ale ja na miejscu Wyborczej i twoim unikałbym ich eksponowania ... Niemieccy przemysłowcy i żydowscy bankierzy w republice weimarskiej też się chcieli posłużyć bojówkami Hitlera do tępienia strajków komunistycznych i wszyscy wiemy jak się to skończyło... " Taki z niego Konfederat. art2deco: "Miłe wspomnienia, łza się w oku kreci gdy wspomnę lato z dziennymi liczbami rzędu 300 pozytywnych i 15 zmarłych." |
|
|
![]() |
|
bracie - a z ciebie jaki konfederat?
wietrzyłeś pokój? plemnik jest żywy? |
|
|
![]() |
|
CYTAT @Edzio Wątpię. Powiedz mi Edzio czy twoim zdaniem Konfederacji uda się zorganizować Marsz Niepodległości? I kto w nim pójdzie? Patrioci? Bo Edzio o kibolach napisał coś takiego: "Nie wiem czy jesteś tego świadomy ale ja na miejscu Wyborczej i twoim unikałbym ich eksponowania ... Niemieccy przemysłowcy i żydowscy bankierzy w republice weimarskiej też się chcieli posłużyć bojówkami Hitlera do tępienia strajków komunistycznych i wszyscy wiemy jak się to skończyło... " Taki z niego Konfederat. Szwabie po prostu ostrzegałem regresa czy bobka ( ci bezpartyjni wolnościowcy mi się mieszają - tym bardziej że ćwierkają z tego samego klucza ) żeby nie cieszył się z rzekomego udziału kiboli w protestach przeciwko skazaniu milionów Polek na piekło. Kibole nie lubią PiSu , ale jeszcze bardziej nie lubią POKO. Nie lubią też feministek ani LGBT , dlatego to kiepski i niepewny sojusznik. Wiem że podkarpackie dewianty ze względu na swoje ograniczenia wiekowe to marny pomocnik , ale kibole to już zupełnie inna historia... |
|
|
![]() |
|
Szwabie a czemu ja odpowiadam na twoje natrętne pytania , a ty zupełnie ignorujesz pytania od "brata"? Trochę nieładnie , może z nim coś popisz, a mnie zostaw w spokoju stary pierniku...
![]() Chyba zacznę cię tak traktować , jak ty własną rodzinę... ![]() |
|
|
![]() |
|
one są wstrętne czy natrętne
te pytania piana z dzbana |
|
|
![]() |
|
No i mamy decyzją Pinokia wojskowych na ulicach. Jak na neokomunę przystało.
socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
Co ty regresie twierdza Żoliborz zdobyta. Rewolucja ludzi dobrej woli wygrała z dyktaturą:
![]() |
|