|
|
|
CYTAT Ta władza samej siebie nie jest w stanie obronić przed COVIDem. dobrze że wirusa niet |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jakby byli w stanie siebie obronić przed Covidem - to byłby wrzask, że są chronieni lepiej niż zwykły obywatel.
Jakoś po wyborach latem, nie rozszalała się pandemia. Przypominam, że "opozycja" chciała wyborów jesienią... Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT Plan jest prosty: 1. Prowokujemy zmasowane protesty 2. Po Wszystkich Świętych >20000 nowych zakażeń 3. W TVP zwalamy winę na protestujących 4. Wprowadzamy stan wyjątkowy 5. Legalnie tłumimy buntowników 6. Tym razem naprawdę końska dawka nowiczoku. 7. Wychodzimy z UE 8. Wstępujemy do Federacji Rosyjskiej 9. Na Szucha Macierewicz w skórzanym płaszczu |
|
|
|
|
CYTAT @Edzio " Szybciej z tym wiaderkiem Szwabie bo się nie wyrabiasz..." Stąpające kopyto. Dobre. Takie TWOJE. Wracając do pytania: "Przypomnij mi Edzio, na kogo zasadniczo głosują kibole? To nie są przypadkiem twoi kumple?" Czy my przypadkiem nie mówimy o SKONFEDEROWANYCH PATRIOTACH? Ty, wielki zwolennik KONFEDERACJI nie chcesz się przyznać do związków z kibolami? "Regresie kiedy kibole zaczną robić porządki w tym kraju, to poza pisiorami załatwią także Antifę , Wyborczą , TVN i cały sztab POKO." Odnoszę wrażenie, że sam zdajesz sobie sprawę kogo popierają kibole. - Braci się nie traci - I co ty Edzio odpier...sz? Z kim ty będziesz drugą Szwajcarię budował? Z PISem? Sfrajerowałeś się? Szwabie nie mam czasu na odniesienie się do wszystkich trapiących cię kwestii. Wiem że jako emeryt masz go więcej ode mnie. W każdym razie zdążyłem się zorientować że podkarpackie dewianty będą organizować demonstrację przeciwko piekłu kobiet, które spowodował Kaczyński. Kiedy już będziecie protestować , zalecam żebyś nosił transparent "Moja macica , moja sprawa"... |
|
|
|
|
@Edzio
Masz czas na wyszukiwanie rzeczy, które bawią tylko takie dzbany jak ty, wklejanie "śmiesznych" przemyśleń i pisanie bzdur o stąpających kopytach, a nie masz czasu napisać: Głosowałem na Konfederację, po drodze mi z kibolami i nadal popieram działania Konfederacji. Nie masz czasu tego napisać? Chłopie. Siedzisz na tym forum, prawdopodobnie dzień w dzień, od kilku lat. Masz czas na wklejanie srających hipopotamów i kolesi podpalających własne pierdy. A nie masz czasu potwierdzić czy nadal popierasz Konfederację? art2deco: "Miłe wspomnienia, łza się w oku kreci gdy wspomnę lato z dziennymi liczbami rzędu 300 pozytywnych i 15 zmarłych." |
|
|
|
|
Tylko POKO Szwabie ze Szwabii! Tylko oni przyniosą nam spokój i praworządność.
|
|
|
|
|
@Edzio
Drogi pajacu! Nie umiesz odpowiedzieć czy NADAL popierasz KONFEDERACJĘ? To jakiś wstyd? art2deco: "Miłe wspomnienia, łza się w oku kreci gdy wspomnę lato z dziennymi liczbami rzędu 300 pozytywnych i 15 zmarłych." |
|
|
|
|
O!
mój brat poznał nowe słowo: "pajac" (a może znów przypomniał sobie jak go w dzieciństwie przezywali?) Piana z dzbana. |
|
|
|
|
CYTAT @Edzio Drogi pajacu! Nie umiesz odpowiedzieć czy NADAL popierasz KONFEDERACJĘ? To jakiś wstyd? Wstydem jest tylko to , że kiedy Kaczyński zgotował polskim kobietom piekło na ziemi, ja muszę się tłumaczyć przed starym prykiem. Ja nie wiem jak to jest możliwe że cię podkarpackie dewianty nie pogoniły , Szwabie ze Szwabii... To już jest jakaś forma uporczywego nękania. W temacie prawo i sprawiedliwość, pytać o konfę? Masz szczęście stary pierniku , że nie jestem Andrzejkiem i nie kabluję... |
|
|
|
|
@Edzio
"To już jest jakaś forma uporczywego nękania." Powiedz mi Edziu, co by na to nękanie powiedział "ryży ch.. na białej chabecie" za którego stąpającym kopytem, będę według twoich słów "szedł z wiaderkiem i zbierał końskie gó..a". Myślę, że powinieneś spróbować wytrzymać to nękanie. Bądź prawdziwym Konfederatą! A skoro już przy Konfederacji jesteśmy: Edzio, NADAL popierasz Konfederację czy drugą Szwajcarię chcesz budować z PISem? P.S. Jeśli się stresujesz, zawsze możesz pooglądać srające hipopotamy albo kolesi podpalających własne pierdy. Z tego co pamiętam kiedyś odreagowywałeś stres wklejając tego typu filmiki. art2deco: "Miłe wspomnienia, łza się w oku kreci gdy wspomnę lato z dziennymi liczbami rzędu 300 pozytywnych i 15 zmarłych." |
|
|
|
|
No ale kto te maseczki latem nosił?
plemnik jest żywy? kto te sztuki walki trenował? piana z dzbana. |
|
|
|
|
CYTAT @Edzio "To już jest jakaś forma uporczywego nękania." Powiedz mi Edziu, co by na to nękanie powiedział "ryży ch.. na białej chabecie" za którego stąpającym kopytem, będę według twoich słów "szedł z wiaderkiem i zbierał końskie gó..a". Myślę, że powinieneś spróbować wytrzymać to nękanie. Bądź prawdziwym Konfederatą! A skoro już przy Konfederacji jesteśmy: Edzio, NADAL popierasz Konfederację czy drugą Szwajcarię chcesz budować z PISem? P.S. Jeśli się stresujesz, zawsze możesz pooglądać srające hipopotamy albo kolesi podpalających własne pierdy. Z tego co pamiętam kiedyś odreagowywałeś stres wklejając tego typu filmiki. Pisałem ci już Szwabie ze Szwabii że popieram tylko POKO . I rudego Mesjasza , który przywróci utraconą praworządność. I zaprowadzi niekończące się lato... |
|
|
|
|
@Edzio
Edzio - wielokrotnie twierdziłeś, że będziesz głosował na Konfederację. Wielokrotnie zarzucano ci, że tak naprawdę udajesz tylko i prowadzisz pro-PISowską propagandę. A ta Konfederacja to taki kamuflaż, który być może ma przyciągnąć jakieś osoby z Konfederacji, na zasadzie jeden z naszych chłopaków dostrzega, że jednak PIS to dobry wybór. Mam wrażenie, że zwłaszcza Bob12 ci to wielokrotnie wytykał. I teraz nagle okazuje się, że nie potrafisz się przyznać do Konfederacji? Gdzieś tam w kontekście kiboli zaczynasz mówić o bojówkach Hitlera? To już nie patrioci? Pamiętasz dyskusję o Burym? Pamiętasz dlaczego art2deco zniknęła z forum? Bo za bardzo wychwalała Konfederację. A potem Konfederacja zaczęła samodzielnie funkcjonować na scenie politycznej i trzeba było się skupić na koncie cdn.., a art2deco zostawić na później. Może się jeszcze przyda. I teraz ty pajacu udajesz, że nie głosowałeś na Konfederację? Widzisz Edzio. Stąpające kopyto ma więcej honoru od ciebie. art2deco: "Miłe wspomnienia, łza się w oku kreci gdy wspomnę lato z dziennymi liczbami rzędu 300 pozytywnych i 15 zmarłych." |
|
|
|
|
Po raz kolejny powtarzam Szwabie ze Szwabii, że tylko powrót rudego Mesjasza na białej chabecie może ten kraj uratować...
|
|
|
|
|
@Edzio
Pamiętaj. Stąpające kopyto ma więcej honoru od ciebie. art2deco: "Miłe wspomnienia, łza się w oku kreci gdy wspomnę lato z dziennymi liczbami rzędu 300 pozytywnych i 15 zmarłych." |
|
|
|
|
Pamiętaj Szwabie że jak rudy to nie bury. Masz już transparent przygotowany : Moja macica, moja sprawa?
|
|
|
|
|
Podobno koleś przeczytał w życiu kilka tysięcy książek.
Taaaa. art2deco: "Miłe wspomnienia, łza się w oku kreci gdy wspomnę lato z dziennymi liczbami rzędu 300 pozytywnych i 15 zmarłych." |
|
|
|
|
Tak naprawdę Szwabie to przeczytałem ze zrozumieniem ( jak sądzę) tylko jedną książkę. To było epokowe dzieło pana Tomasza Piątka
"Macierewicz i jego tajemnice"... |
|
|
|
|
@Edzio
Wątpię. Powiedz mi Edzio czy twoim zdaniem Konfederacji uda się zorganizować Marsz Niepodległości? I kto w nim pójdzie? Patrioci? Bo Edzio o kibolach napisał coś takiego: "Nie wiem czy jesteś tego świadomy ale ja na miejscu Wyborczej i twoim unikałbym ich eksponowania ... Niemieccy przemysłowcy i żydowscy bankierzy w republice weimarskiej też się chcieli posłużyć bojówkami Hitlera do tępienia strajków komunistycznych i wszyscy wiemy jak się to skończyło... " Taki z niego Konfederat. art2deco: "Miłe wspomnienia, łza się w oku kreci gdy wspomnę lato z dziennymi liczbami rzędu 300 pozytywnych i 15 zmarłych." |
|
|
|
|
bracie - a z ciebie jaki konfederat?
wietrzyłeś pokój? plemnik jest żywy? |
|
|
|
|
CYTAT @Edzio Wątpię. Powiedz mi Edzio czy twoim zdaniem Konfederacji uda się zorganizować Marsz Niepodległości? I kto w nim pójdzie? Patrioci? Bo Edzio o kibolach napisał coś takiego: "Nie wiem czy jesteś tego świadomy ale ja na miejscu Wyborczej i twoim unikałbym ich eksponowania ... Niemieccy przemysłowcy i żydowscy bankierzy w republice weimarskiej też się chcieli posłużyć bojówkami Hitlera do tępienia strajków komunistycznych i wszyscy wiemy jak się to skończyło... " Taki z niego Konfederat. Szwabie po prostu ostrzegałem regresa czy bobka ( ci bezpartyjni wolnościowcy mi się mieszają - tym bardziej że ćwierkają z tego samego klucza ) żeby nie cieszył się z rzekomego udziału kiboli w protestach przeciwko skazaniu milionów Polek na piekło. Kibole nie lubią PiSu , ale jeszcze bardziej nie lubią POKO. Nie lubią też feministek ani LGBT , dlatego to kiepski i niepewny sojusznik. Wiem że podkarpackie dewianty ze względu na swoje ograniczenia wiekowe to marny pomocnik , ale kibole to już zupełnie inna historia... |
|
|
|
|
Szwabie a czemu ja odpowiadam na twoje natrętne pytania , a ty zupełnie ignorujesz pytania od "brata"? Trochę nieładnie , może z nim coś popisz, a mnie zostaw w spokoju stary pierniku...
Chyba zacznę cię tak traktować , jak ty własną rodzinę... |
|
|
|
|
one są wstrętne czy natrętne
te pytania piana z dzbana |
|
|
|
|
No i mamy decyzją Pinokia wojskowych na ulicach. Jak na neokomunę przystało.
socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Co ty regresie twierdza Żoliborz zdobyta. Rewolucja ludzi dobrej woli wygrała z dyktaturą:
|
|