Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
No tak. Kolejna teoria spiskowa. Uważaj bo uznają cię za foliarza i płaskoziemcę.
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Kto mnie uzna Andrzejku? Sztab bezpartyjnych wolnościowców? Litości...
![]() A nie wiesz jak jest z tym profesorem kosmitą ? Za darmo czy jednak nie? ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Kto mnie uzna Andrzejku? Sztab bezpartyjnych wolnościowców? Litości... ![]() Najpewniej Mirek i Maciej, tropiciele spiskowców. CYTAT A nie wiesz jak jest z tym profesorem kosmitą ? Za darmo czy jednak nie? ![]() Nie wiem o kim piszesz. Kolejna fantazja, którą żyjesz? PS, to jak, ile Ziobro przelewa za takie gówno burze? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Polski Nawalny wraca do sił...
![]() Martwi się o kolegów , jakie to miłe... https://mobile.twitter.com/JanSpiewak/status/1317724574394519553 |
|
|
![]() |
|
Jesteś jak siepacze z TVP. Oni już odkryli posiadłość włoską Giertychów. Zero szczegółów ale tępy czytelnik może wyczytać, że to za pieniądze ukradzione polnordowi.
Ciężko mi ogarnąć, że można tak pajacować zupełnie za darmo. ![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Do pajaca mecenasa dużo mi jeszcze brakuje. Wczoraj był w poważnym stanie ( polon w owsie albo neurotoksyna) , dziś już czuje się dobrze , a jutro będzie u Olejnik w TVN...
![]() Albo cudownie ozdrowiał , albo od początku rżnął głupa. Nie ma innej możliwości... ![]() |
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Ściema jakich mało.
Kto jak nie prawnik umie doskonale bawić się w kotka i myszkę z prokuratorem. Siedzi - bawi się telefonem. Nudzi się jak mops. A jak zaczyna się przesłuchanie - traci przytomność. Jasne. ![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Powinien zapłacić za nieuzasadnione wezwanie karetki pogotowia ![]() Cała sprawa to kapiszon. Dobry moment żeby odwrócić uwagę od tematu o nieudolności i szkodliwości Foliarzy oraz ich winy odnośnie sytuacji w jakiej kraj znalazł się obecnie. Można się spodziewać że szopka będzie narastać. Choć już dawno wydawać by się mogło że krzywa głupoty PIS musi w końcu zacząć się wypłaszać... kiedy samodzielnie myślisz ze już to szczyt, zawsze możesz być zaskoczony... https://www.youtube.com/watch?v=0OI1UDy4Z10 |
|
|
![]() |
|
CYTAT Do pajaca mecenasa dużo mi jeszcze brakuje. Wczoraj był w poważnym stanie ( polon w owsie albo neurotoksyna) , dziś już czuje się dobrze , a jutro będzie u Olejnik w TVN... ![]() Albo cudownie ozdrowiał , albo od początku rżnął głupa. Nie ma innej możliwości... ![]() To prawda, że w temacie jesteś fachowcem. Od zawsze rżniesz głupa. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
A tak w ogóle Andrzejku to czy napisałem choć jedno słowo o willi polskiego Nawalnego? Pisałem o poważnym stanie i cudownym ozdrowieniu. Na koniec wyraził troskę o kolegów ( na zdjęciach wspominają ile śniegu napadało poprzedniej zimy). Na tym się skupiłem , no i może jeszcze troszeczkę na dociekaniach ludzi zatroskanych o wolne sądy i praworządność. Ich pytania o neurotoksynę przejdą do historii polskiego internetu. A sam polski Nawalny trafi do panteonu męczenników walk o praworządność. Obok Diduszki będzie wisiała uzda i wszyscy będą płakać na ten widok. Niektórzy ze śmiechu , ale mimo wszystko...
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT A tak w ogóle Andrzejku to czy napisałem choć jedno słowo o willi polskiego Nawalnego? Pisałem o poważnym stanie i cudownym ozdrowieniu. Na koniec wyraził troskę o kolegów ( na zdjęciach wspominają ile śniegu napadało poprzedniej zimy). Na tym się skupiłem , no i może jeszcze troszeczkę na dociekaniach ludzi zatroskanych o wolne sądy i praworządność. Ich pytania o neurotoksynę przejdą do historii polskiego internetu. A sam polski Nawalny trafi do panteonu męczenników walk o praworządność. Obok Diduszki będzie wisiała uzda i wszyscy będą płakać na ten widok. Niektórzy ze śmiechu , ale mimo wszystko... ![]() A czy ja napisałem, że ty napisałeś? Czytanie ze zrozumieniem to mega wyczyn. Pajacuj dalej tylko czasem nie myśl bo rozkmina ci nie idzie. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Dobrze , dobrze Andrzejku. Jak będziesz miał kłopoty zdrowotne to pomódl się do tego samego Boga , co polski Nawalny. On naprawdę potrafi cuda czynić...
![]() A ciekawe jak ci chłopcy od zeszłorocznego śniegu? Czy ich też do TVN zaproszą? Po aferze Waffel SS , to może być kolejny przykład jak w Polsce panoszą się szowiniści... ![]() I znowu TVN będzie pierwszy na miejscu akcji... ![]() |
|
|
![]() |
|
Jędrek zdecydowałeś się bronić Mecenasa Konia? To ta nowa solidarność Czaskowskiego obojga Sztabów?
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Dobrze , dobrze Andrzejku. Jak będziesz miał kłopoty zdrowotne to pomódl się do tego samego Boga , co polski Nawalny. On naprawdę potrafi cuda czynić... ![]() A ciekawe jak ci chłopcy od zeszłorocznego śniegu? Czy ich też do TVN zaproszą? Po aferze Waffel SS , to może być kolejny przykład jak w Polsce panoszą się szowiniści... ![]() I znowu TVN będzie pierwszy na miejscu akcji... ![]() ![]() ![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
CYTAT Jędrek zdecydowałeś się bronić Mecenasa Konia? To ta nowa solidarność Czaskowskiego obojga Sztabów? ![]() Zdecydowałem? To bardzo kreatywne pisanie. Jakiś cytacik? Taki maleńki ![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Długi jak za Gierka. Z tą różnicą że nic nie wybudowano. Rekordowa inflacja. Służba zdrowia leży i kwiczy.
Pisorzyty w tym czasie stołki sobie dzielili, ustawy o bezkarności pisali i podwyżki ustalali. ![]() Propagandziści odwracają uwagę jak mogą :-) @C.D.N. nieślubny syn Gobbelsa partyjny interes na pierwszym miejscu ![]() socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
Dołączył: 24 Cze 2020r. Skąd: gudmankowo Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Będzie dobrze.
|
|
|
![]() |
|
Kiedy rudy Mesjasz przywróci utraconą praworządność wtedy wszystkie wskaźniki gospodarcze powrócą do swoich normalnych poziomów...
![]() W TVN i Onecie redaktorzy będą wniebowzięci. Polska będzie się rozwijać a bezpartyjnym wolnościowcom będzie żyło się dostatniej... ![]() Polski Nawalny zostanie szefem komisji ds zbadania zbrodni kaczyzmu i osądzi sprawiedliwie sługusów prezesa... ![]() |
|
|
![]() |
|
a tu dalej z cyklu "Jedrek z Regresem czyta samodzielnie czy ze zrozumieniem" ?
To co się wyprawia w rodzinie po zgarnięciu Mecenasa Konia ze świtą i Sławka Zegarka na Dorobku to się w onucach nie mieści ![]() ![]() https://ocdn.eu/pulscms-transforms/1/PJZk9kpTURBXy9lMDA2NjU4ZmFkZDMxNDJhMTM0NDg3MDQ0NTIxMjY4OS5wbmeSlQMAAs0DwM0CHJMFzQSwzQJ2gqEwAaExAA |
|
|
![]() |
|
CYTAT Teraz Gazda na Youtube opublikował materiał, który nawiązuje do ostatnich wypowiedzi Jacka Sasina. Gazda uważa, że Sasin “pluje w twarz” pracownikom służby zdrowia, którzy walczą z pandemią koronawirusa. Rzeszowski pielęgniarz mówi, że w szpitalach obecnie panuje “jeden wielki burdel”, a szpitale obecnie działają w “trybie klęski żywiołowej”. Pisorzyty szukają winnych swojej głupoty. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
CYTAT Teraz Gazda na Youtube opublikował materiał, który nawiązuje do ostatnich wypowiedzi Jacka Sasina. Gazda uważa, że Sasin “pluje w twarz” pracownikom służby zdrowia, którzy walczą z pandemią koronawirusa. Rzeszowski pielęgniarz mówi, że w szpitalach obecnie panuje “jeden wielki burdel”, a szpitale obecnie działają w “trybie klęski żywiołowej”. Pisorzyty szukają winnych swojej głupoty.Bezkarność+ nie pomoże. Nawet Rudy lepiej sobie radził. Mniej też kradł. Dlaczego myślicie prawdę tematami zastępczymi? Ten temat jest o PISorzytach! socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
no tak, PO kradła w wielkim formacie...
|
|
|
![]() |
|
Widzę, że edek bardzo chce dorównać do cdn....a. poziom głupoty sięga zenitu.
Coraz częściej myślę, że ta cała akcja z Giertychem to takie odwrócenie uwagi od zamieszania i niekompetencji rządu w sprawie służby zdrowia. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
Dołączył: 24 Cze 2020r. Skąd: gudmankowo Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Nikt nie dorówna mojemu bratu!
|
|
|
![]() |
|
Regresie , Andrzejku , bobku , ruchu ośmiu g , i wszystkie inne konta sztabowi bezpartyjnych wolnościowców podporządkowane , nikt nie ma wątpliwości że ten temat dotyczy PiS. Niemniej kiedy kaczystowscy siepacze od ponad pięciu lat gwałcą praworządność , a ostatnio dokonali zamachu na polskiego Nawalnego ( nowiczok ) wchodzi to jak najbardziej w temat tego wątku. Wszak czy pisanie o zbrodniach kaczyzmu nie powinno się odbywać właśnie tutaj? Pan Giertych przeżył bo ma koński organizm ( i mu dali za małą dawkę), ale ilu obrońców praworządności umrze zanim powstrzymamy to szaleństwo?
![]() Żona pana mecenasa Konia teraz informuje że jej córka była molestowana przez funkcjonariuszy CBA , którzy przeszukiwali jej dom. Czy można sobie wyobrazić większą podłość niż takie praktyki? Osobiście wierzę żonie i córce pana mecenasa , ponieważ one pierwsze informowały o poważnym stanie polskiego Nawalnego , a później o jego cudownym ozdrowieniu. Zapewne sama Matka Boska Śnieżna to sprawiła bo wśród przyjaciół mecenasa było wielu czcicieli jej kultu. Ci młodzi ludzie wyciągają rękę chcąc powiedzieć: Dzięki ci Boziu , że aż tyle śniegu napadało... ![]() |
|