Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
Duda chce koalicji z ZSLem? A to ciekawe jak można zmienić poglądy dla władzy.
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Mamy jeszcze wójta Pcimia za prezesa Orlenu i wielu innych niekompetentnych, za to wiernych PiSowi, zasiadających na najważniejszych stanowiskach. A to dopiero początek niszczenia Polski. Bo to są fachowcy z urodzenia i nadania Bożego. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Duda chce koalicji z ZSLem? A to ciekawe jak można zmienić poglądy dla władzy.
Prezydent nie ma poglądów. Prezydent ma słuchać. Szopka za szopką. Przynajmniej mamy uciechę. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
strach przed utrata wladzy pokazuje prawdziwe oblicze PISowskiego lajna !!!!A ulotki ktore od kilku dni sa w skrzynkach to potwierdzaja !!!! Po trupach do wladzy !!!
|
|
|
|
|
Mam na szczęście (jeszcze?)możliwość bycia niezależnym od psychola na kaczych łapach .I jego klakierów.
Spyerdolę-Belgia,Niderlanden(Holandia),ewentualnie Mjanma(Birma). Lub Wenezuela. Może być Białoruś.Tam przynajmniej jest oficjalnie "demokratyczna" dyktatura. Nie konusa,ale łysola.Przykre,ale prawdziwe. Zapierdalam-znaczy się pracuję. Nie jestem "spolityczniony',bo z PiSuarem nie mam nic wspólnego.Z PO-paprańcami,Wiosną(i jesienią) oraz innym czymś też. Prędzej byk mi się ocieli,niż zagłosuję na Anżeja. Dla pewności mam tylko psa i kota. Płacę podatki nie na moje dzieci.Nie liczę na dopłaty do wczasów, na które Qrva nigdy z tego tytułu nie pojadę.Ale i tak mi na to kasę zayebi@ skarbówka. Nie mam maseczek i respiratorów Szumowskiego na moją "zdradziecką mordę". Mam w dupie F-22 Raptor czy Centralny Port Smoleńskiej Wizji Lotniska im.Kaca Prezesa, gdzieś koło Łodzi. Płacę na zwidy Jarka-alkoholowe czy trzeźwe. Dlatego jestem drugim,gorszym, ruch@nym sortem. Przynajmniej zdaję sobie z tego sprawę.Wielu nie ma pojęcia jak są dymani. Są tacy którzy nie chcą o tym wiedzieć. Emeryci dostają 13-tkę. Cieszą się.A to są ich pieniądze! Pracowali i płacili podatki.Teraz od emerytury,od uzbieranej kasy netto,płacą podatek brutto.Reszta idzie na łapówki typu "pincet plus". https://demot(...)szczucia A tyle pozostało z debaty Sebastiana w Końsku/Konecku. To się kupy trzyma ,bo to gówniana,ale jednak siła. https://demot(...)/Konskie Prawdopodobnie za 20 lat,przy kolejnym kryzysie wszystko jebnie.Ale "Konus" tego pewnie nie dożyje. Pozostanie "wizjonerem"który Polskę zbawiał. A Sebastian Duda będzie na rządowej emeryturze. https://demot(...)dobra-po SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
panika na Farmie
Przeciez PSL nie ma poglądów żeby je zmieniać.. jusek w końcu z siebie wyrzucił frustracje ze niczego nie chce tylko świecki spokój , nic z tego soku
|
|
|
|
|
A wilki boją się kaczki? Hmmmm coś nie tak
|
|
|
|
|
CYTAT panika na Farmie Przeciez PSL nie ma poglądów żeby je zmieniać.. jusek w końcu z siebie wyrzucił frustracje ze niczego nie chce tylko świecki spokój , nic z tego soku
Jak zwykle manipulacja. Bez tego nie byłoby pisowskiej władzy. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
ciśnie się na usta klasyk... gdy wróci rycerz ryży na białej habecie wszystkie troski odejdą w zapomnienie i Słońce już nigdy nie zajdzie
jeszcze zatęsknicie |
|
|
|
|
"- Wydział Spraw Wewnętrznych Prokuratury Krajowej skierował w środę do sądu wniosek o zastosowanie tymczasowego aresztowania na okres trzech miesięcy wobec Marka Z.; sędziego Sądu Okręgowego w Przemyślu (woj. podkarpackie) – poinformował dział prasowy Prokuratury Krajowej.
Zaznaczono, że "Marek Z. podejrzany jest o żądanie korzyści majątkowej w zamian za wykonanie czynności służbowej oraz przyjęcie korzyści majątkowej w związku z pełnieniem funkcji publicznej sędziego". Grozi mu kara 10 lat pozbawienia wolności." Kasta od czasu do czasu musi z czymś wyskoczyć. Dlatego tak bardzo nie chcą istnienia Izby Dyscyplinarnej... Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Mamy jeszcze wójta Pcimia za prezesa Orlenu i wielu innych niekompetentnych, za to wiernych PiSowi, zasiadających na najważniejszych stanowiskach. A to dopiero początek niszczenia Polski. Bo to są fachowcy z urodzenia i nadania Bożego. Właśnie dlatego Unia Europejska powołała Radę Mędrców. Taki think-thank najtęższych umysłów na naszym kontynencie. A wśród nich Lech Bolesławowicz Wałęsa.... Uzdolnionymi maturzystami byli "profesor" Bartoszewski i "magister" Kwaśniewski, ale oni często występowali w TVN ( hołubieni przez resortową Stokrotkę), więc się pewnie nie liczy? Zresztą Andrzejku spójrzmy prawdzie w oczy. Ilu ludzi ukończyło zaocznie ekonomię na Politechnice Radomskiej ? Ilu jest takich światłych obywateli? |
|
|
|
|
Budowa wałów przeciwpowodziowych 2010-2019:
https://mobil(...)96348935 No ale Warszawa gorsza bo kierowca wciągnął kreskę. ***** *** |
|
|
|
|
CYTAT jusek w końcu z siebie wyrzucił frustracje ze niczego nie chce tylko świecki spokój , nic z tego soku Kierowcy autobusów w Warszawie,nawet po narkotykach,mają na koncie mniej wypadków niż BOR czy insza Służba Ochrony(nie)Rządu. https://demot(...)oslownie To nie są moje frustracje. Taka jest rzeczywistość. Frustrację ma ten, kiedy ktoś inny, "łopatoligicznie" pokazuje kretyństwo.A tamten ma końskie klapki na oczach i pretensje, że nie "kuma"rzeczywistości. ----- A to qrva moja prośba! Za te "pincet plus"na dzieci, których nie mam. Za 13-tą i 14-tą emeryturę, której nigdy nie otrzymam. Za przekop Mierzei Wiślanej, którym nigdy nie przepłynę. Za F-16 i F-22 którymi nigdzie nie polecę. Za Jarka i Anżeja-Sebastiana... Odyebaycie się ode mnie,konusy i inne ch... A życie bez was, nabierze barw... https://demot(...)e-prosze Popatrzcie na datę tej wypowiedzi.Ktoś ma demencję?Uwiąd starczy? https://demot(...)osluchac SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT Budowa wałów przeciwpowodziowych 2010-2019: https://mobil(...)96348935 No ale Warszawa gorsza bo kierowca wciągnął kreskę. Od kiedy pisiory posła Brejzę próbowali wyeliminować podpalając mu przenośny sracz pod oknem , ja mu wierzę w każde słowo... |
|
|
|
|
Nie musisz mu wierzyć. Masz tam dokument GUSu.
***** *** |
|
|
|
|
Kiedy wrzucałem informacje GUS-u o wartości deficytu sektora finansów publicznych , to twoi koledzy ze sztabu POKO , twierdzili że GUS kłamie...
|
|
|
|
|
CYTAT Jakże trafne i prawdziwe... ***** *** |
|
|
|
|
Też tak myślę. Wszyscy absolwenci stalowowolskiego Oxfordu ( młodzi , wykształceni i z wielkich ośrodków) dokonają właściwego wyboru.
Jeden rodzynek po zaocznej ekonomii na Politechnice Radomskiej też będzie wiedział co zrobić... |
|
|
|
|
https://img14.dmty.pl//uploads/202007/1594293206_bctvqj_600.jpg
jusek, dobro wraca gdy ludzie oferują ci 2200 od 25 lat na Podkarpaciu Nigdy nie rozumiałem sensu postulatu zniesienia 500+ przez libertynów na wschodniej ścianie płaczu Zastanówmy się, gdy 2 mln ukraińców zaczęło w Polsce pracować od zaledwie paru lat Polska zaczęła się dynamicznie rozwijać. Dlaczego Podkarpacie nie mogło się jakkolwiek rozwinąć pod rządami PO od 20+ lat przy tak niskich płacach i było tylko źródłem ambitnej młodzieży do kupna mieszkań w wielkich miastach? Komu na takim drenażu zależało |
|
|
|
|
Za P.O. nie było koronanawirusa. Syf pojawił się za PISu. Szumowski go ściągnął z Chin. Pod osłoną Zerobro i za pozwoleniem prezesa. Żeby zrobić interes na maseczkach i respiratorach.
Brunatna stonka na Polskiej ziemi (Popoulzm i Sprzedajność) chwaliła się zwiększonym ściąganiem VATu. Szkoda że pozwolili na miliardowe luki w CITie! Powinna powstać w tej sprawie komisja i wziąć prezesa za ucho. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Smieszne jest porownywanie w wyborach wyksztalcenia do statystyk. Polskie studia sa tak nisko cenione na swiecie , ze tylko glupi narod wierzy w bajki jakie im sie mowi. Prostym przykladem sa kraje zachodnie , gdzie osoba przy kasie lub naprawde madra konczy studia dzieki stypendiom. Niestety w Polsce ucznie nie bija sie o uczelinie , a uczelnie o uczniow . poziom Polskich szkol spada dratycznie, a uczelnie do tego piora mozgi mlodym ludziom wizjami szczesliwego , dostatniego zycia . Pare lat temu rzady wpadly na pomysl jak weliminowac bezrobocie jakie trapia niektore kraje - wmowic spoleczenstwu , ze studia to cos co kazdy powinnien miec - dzieki temu na 4-5 zdjeto z rynku pracy przyszlych bezrobotnych , a w czasie hossy zasilaja kasy w sklepach itp. Jak to
|
|
|
|
|
CYTAT Smieszne jest porownywanie w wyborach wyksztalcenia do statystyk. Polskie studia sa tak nisko cenione na swiecie , ze tylko glupi narod wierzy w bajki jakie im sie mowi. Prostym przykladem sa kraje zachodnie , gdzie osoba przy kasie lub naprawde madra konczy studia dzieki stypendiom. Niestety w Polsce ucznie nie bija sie o uczelinie , a uczelnie o uczniow . poziom Polskich szkol spada dratycznie, a uczelnie do tego piora mozgi mlodym ludziom wizjami szczesliwego , dostatniego zycia . Pare lat temu rzady wpadly na pomysl jak weliminowac bezrobocie jakie trapia niektore kraje - wmowic spoleczenstwu , ze studia to cos co kazdy powinnien miec - dzieki temu na 4-5 zdjeto z rynku pracy przyszlych bezrobotnych , a w czasie hossy zasilaja kasy w sklepach itp. Jak to Co ty za głupoty gadasz. |
|
|
|
|
CYTAT Za P.O. nie było koronanawirusa. Syf pojawił się za PISu. Szumowski go ściągnął z Chin. Pod osłoną Zerobro i za pozwoleniem prezesa. Żeby zrobić interes na maseczkach i respiratorach. A wiecie jakie państwo najbardziej skorzystało na koronawirusie? To wcale nie są Chiny: https://vm.tiktok.com/JLuSyQL/ |
|
|
|
|
Tak w Polsce 30 % ekonomisow , 30% humanistow, 20% handlowcow i reszte . Zajebiscie madry kraj hahhaha
|
|