|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Odnośnie mojego postu powyżej jeszcze małe uzupełnienie.
Rzecz jasna trzeba dzieciom tłumaczyć że w żadnym wypadku nie wolno takich osób krzywdzić ani poddawać ostracyzmowi. To są ludzie wobec których wiara katolicka nakazuje miłość bliźniego . Są to ludzie którym trzeba współczuć a nawet pomagać , niemniej w żadnych razie ich droga życiowa nie jest warta gloryfikowania. |
|
|
|
|
No i mirek777 od poniedziałku z rana rozpoczął prace udzielając się wklejkami na temat Trzaskowskiego w 5 tematach.
|
|
|
|
|
Spóźniłeś się.
|
|
|
|
@miruś i cdn..
Nadal nie odpowiedzieliście na żadne z pytań więc pozwolę je sobie przypomnieć. Pytania skierowane są do mirusia, cdn..'a i wszystkich wierzących w to, że Trzaskowski chce im "pedalić" dzieci. Czy uważacie, że gdyby w dzieciństwie was "pedalono" to wyrosłyby z was "pedały"? Miruś? Ty pisałeś coś o "pedaleniu". Pisz śmiało. Kto z osób wierzących w "pedalenie" uważa, że miał szczęście, że nie został "spedalony", bo teraz byłby "pedałem"? cdn.. - czy gdybyś w dzieciństwie wychowywał się w towarzystwie samych "pedałów" i nie miał innych wzorców, to teraz byłbyś "pedałem"? Mirek777: "Myślę, że nie zabijałbym dzieci." |
|
|
|
|
CYTAT cdn.. - czy gdybyś w dzieciństwie wychowywał się w towarzystwie samych "pedałów" i nie miał innych wzorców, to teraz byłbyś "pedałem"? dobre pytanie czy chciałbym być "pedałem" czy byłbym używany przez "pedałów", masz wątpliwości ale czy jest różnica gdy nie znasz inaczej? już ci wytłumaczyłem o co chodzi... CYTAT Zbydlęcenie folksdojczów "Faktu" i Nitrasa może pomóc znaleźć zaspokajające cie odpowiedzi "dlaczego" których ja na pewno ci nie dostarczę PzP003. Musisz się pogodzić z myślą dlaczego tak inaczej przezywasz ten temat.
Jednakże, po solennej obietnicy (która namolnie łamiesz) że nie będziesz znowu wypełniał wakatu forumowego przygłupa odpowiem ci "po co" - genderowa seksualizacja dzieci nie musi służyć wymuszonej zmianie ich orientacji ale ułatwia dewiantom, stręczycielom i indoktrynacji ideowej robotę, wykorzystywanie dziecięcej ciekawości, ufności, psychicznej niestabilności i przede wszystkim przyjmowania wszystkiego na "słowo" poprzez niekontrolowany dostęp do ich niewinnej psychiki. Dzieci nie wszystko mówią... Decyzja PAD o usankcjonowaniu nadrzędnego prawa rodziców do kontroli zakresu zajęć prowadzonych przez organizacje trzecie (pod przykrywką zgody rad uczniowskich i dyrekcji typu tęczowe skarpetki) jest bardzo dobrze przyjęta przez rodziców a to powinno ci podpowiedzieć jeszcze coś |
|
|
|
|
@cdn..
"dobre pytanie czy chciałbym być "pedałem" czy byłbym używany przez "pedałów", masz wątpliwości " cdn.. Fakt. Dobre pytanie. Genialne wręcz. Czy gdybyś wychowywał się w towarzystwie samych "pedałów" to chciałbyś być "pedałem"? Mirek777: "Myślę, że nie zabijałbym dzieci." |
|
|
|
|
byłem uprzejmy wypełniasz wakat
|
|
|
|
|
Jest jakaś różnica klęczeć przed Niemcem , a przed Amerykaninem? https://mobile.twitter.com/KochanyPrezio/status/1280095566916128769 |
|
|
|
|
@cdn..
Napisałeś: "dobre pytanie czy chciałbym być "pedałem" czy byłbym używany przez "pedałów", masz wątpliwości Zadałem ci pytanie: Czy gdybyś wychowywał się w towarzystwie samych "pedałów" to chciałbyś być "pedałem"? Odpowiadasz: "byłem uprzejmy " Pytanie jest bardzo proste i w przeszłości miałeś sporo do powiedzenia na temat "pedalenia", gender i orientacji homoseksualnej. I nagle nie umiesz odpowiedzieć na takie proste pytanie? Nie wiesz? Zastanawiasz się jeszcze? Mirek777: "Myślę, że nie zabijałbym dzieci." |
|
|
|
|
CYTAT Prymitywizm manipulacji w propisowskich mediach, sianie poczucia zagrożenia zewnętrznego i wewnętrznego dla osiągnięcia korzyści politycznej, retoryka że unia europejska i Niemcy życzą nam jak najgorzej, rozbudzanie nastrojów homo i ksenofobicznych, budowanie napięć społecznych, wzmaganie poczucia lęku wśród ludzi którzy słabo orientują się w obecnej sytuacji politycznej i międzynarodowej, to wszystko sprawia że pewien poziom może nie wykształcenia a inteligencji bardzo przeszkadza w popieraniu takich sił politycznych. Bardzo łatwo jest grać na uczuciach najsłabiej wykształconej i najniżej zarabiającej warstwie społeczeństwa i nastawiać ich przeciwko innym, aby zdobyć i utrzymać władzę. Tego się jednak w obecnym świecie nie robi bo to prowadzi do konfliktów i rozbicia narodu i przynosi negatywne skutki, które obserwowaliśmy w XX wieku. Uważam że wszyscy którzy są w to wplątani powinni się bardzo wstydzić. Podbijam. Szkoda by było żeby ktoś przegapił bo trafnie było sformułowane przez użytkownika forum. Z tymi pedałami to zawsze jest po to by odwrócić uwagę od tego że rząd jest do wymiany socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
@Progres
"Z tymi pedałami to zawsze jest po to by odwrócić uwagę od tego że rząd jest do wymiany" Oczywiście. Ale czyż nie pięknie jest patrzeć jak cdn.. czy inny miruś nie potrafią odpowiedzieć na pytanie czy byliby "pedałami" czy nie? Mirek777: "Myślę, że nie zabijałbym dzieci." |
|
Dołączył: 20 Maja 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
CYTAT @miruś i cdn.. Pedałem może nie ale lesbijką TAK. Polecam książkę "Geny a charakter" gdzie pisze że pedał ma to w genach (nawet 2 pokolenia do tyłu) a lesbijką można zostać właśnie przez wpływ otoczenia. Chyba masz rację, My mamy kartę "dużej rodziny " a Wy "kartę LGBT" , tylko wara od naszych dzieci (niech będą normalne) w dokładnym tego słowa znaczeniu. (wiki - norma społeczna).
Nadal nie odpowiedzieliście na żadne z pytań więc pozwolę je sobie przypomnieć. Pytania skierowane są do mirusia, cdn..'a i wszystkich wierzących w to, że Trzaskowski chce im "pedalić" dzieci. Czy uważacie, że gdyby w dzieciństwie was "pedalono" to wyrosłyby z was "pedały"? Miruś? Ty pisałeś coś o "pedaleniu". Pisz śmiało. Kto z osób wierzących w "pedalenie" uważa, że miał szczęście, że nie został "spedalony", bo teraz byłby "pedałem"? cdn.. - czy gdybyś w dzieciństwie wychowywał się w towarzystwie samych "pedałów" i nie miał innych wzorców, to teraz byłbyś "pedałem"? |
|
Dołączył: 20 Maja 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
CYTAT CYTAT Prymitywizm manipulacji w propisowskich mediach, sianie poczucia zagrożenia zewnętrznego i wewnętrznego dla osiągnięcia korzyści politycznej, retoryka że unia europejska i Niemcy życzą nam jak najgorzej, rozbudzanie nastrojów homo i ksenofobicznych, budowanie napięć społecznych, wzmaganie poczucia lęku wśród ludzi którzy słabo orientują się w obecnej sytuacji politycznej i międzynarodowej, to wszystko sprawia że pewien poziom może nie wykształcenia a inteligencji bardzo przeszkadza w popieraniu takich sił politycznych. Bardzo łatwo jest grać na uczuciach najsłabiej wykształconej i najniżej zarabiającej warstwie społeczeństwa i nastawiać ich przeciwko innym, aby zdobyć i utrzymać władzę. Tego się jednak w obecnym świecie nie robi bo to prowadzi do konfliktów i rozbicia narodu i przynosi negatywne skutki, które obserwowaliśmy w XX wieku. Uważam że wszyscy którzy są w to wplątani powinni się bardzo wstydzić. Podbijam. Szkoda by było żeby ktoś przegapił bo trafnie było sformułowane przez użytkownika forum. Z tymi pedałami to zawsze jest po to by odwrócić uwagę od tego że rząd jest do wymiany Niech będzie , ale jak byśmy chcieli pedała na prezydenta to wybralibyśmy Biedronia legala a nie ukrywającego się Trzaskę. |
|
|
|
|
CYTAT @Progres "Z tymi pedałami to zawsze jest po to by odwrócić uwagę od tego że rząd jest do wymiany" Oczywiście. Ale czyż nie pięknie jest patrzeć jak @cdn.. czy @mirek nie potrafią odpowiedzieć na pytanie czy byliby "pedałami" czy nie? nawet nie aspirujemy do tego żeby podać zaspokajającą ciekawość odpowiedź... Na tym forum nie ma takiego, a ty przecież nie o to pytasz Podpowiadałem ci wielokrotnie, wielowątkowo ze wykorzystywanie dzieci przez pedofilów nie ma na celu zrobienia z nich "pedałów", ale w pewnych sytuacjach tak jak na przykład w twoim hipotetycznym pytaniu gdy normalność jest wszechobecną dewiacją, to może do tego prowadzić. Edukatorzy ułatwiają robotę dewiantom i zboczeńcom w świecie obciążonym współistnieniem dewiantów i normatywnych ... zacznijmy indoktrynacje od tego że nie ma płci M/F wiec jak mogą występować dewiacje? znowu rzucam koło ratunkowe: Wasze dzieci będą jak my. Potrafiłbyś to sobie znaczeniowo zmapować z twoim pytaniem a w przypływie szczerości z adopcją. |
|
|
|
|
Piękne"żenuła" w wykonaniu Sebastiana Dudy.
I Kurvizji. Przynajmniej tu widać"miętę"... https://demot(...)-prezesa SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
|
|
|
|
@cdn..
Zapytałem: "cdn.. - czy gdybyś w dzieciństwie wychowywał się w towarzystwie samych "pedałów" i nie miał innych wzorców, to teraz byłbyś "pedałem"?" Cdn.. odpowiedział: "nawet nie aspirujemy do tego żeby podać zaspokajającą ciekawość odpowiedź... " Ależ aspirujecie. Podajecie tyle informacji na ten temat, że zacząłem ciebie i inżyniera-ortografii uważać za chodzące autorytety w dziedzinie LGBT i "pedalenia". Stąd moje dociekliwe pytania. Chciałbym, żeby użytkownicy forum mogli wiedzieć czym dokładnie grozi LGBT i "pedalenie". "ale w pewnych sytuacjach tak jak na przykład w twoim hipotetycznym pytaniu gdy normalność jest wszechobecną dewiacją, to może do tego prowadzić. " Czy to oznacza, że w pewnych sytuacjach, zupełnie hipotetycznych, mogłoby dojść do sytuacji w której ty, cdn.. albo miruś bylibyście "pedałami"? "Podpowiadałem ci wielokrotnie, wielowątkowo ze wykorzystywanie dzieci przez pedofilów nie ma na celu zrobienia z nich "pedałów" " To chyba zmiana twojej narracji, a może niezbyt wnikliwie wczytywałem się w twoje dzieła. Co w takim razie oznacza "pedalenie" o którym pisał miruś? Bo podobno Trzaskowski "pedali" dzieci. Czyli co robi dokładnie? Mirek777: "Myślę, że nie zabijałbym dzieci." |
|
|
|
|
ja naprawdę zaadresowałem twoją obsesje przygłupich pytań, Jeżeli będziesz wypowiedzi rozumiał po jednym zdaniu, wtedy całości nie uchwycisz...
CYTAT nawet nie aspirujemy do tego żeby podać zaspokajającą ciekawość odpowiedź... Na tym forum nie ma takiego, a ty przecież nie o to pytasz
Podpowiadałem ci wielokrotnie, wielowątkowo ze wykorzystywanie dzieci przez pedofilów nie ma na celu zrobienia z nich "pedałów", ale w pewnych sytuacjach tak jak na przykład w twoim hipotetycznym pytaniu gdy normalność jest wszechobecną dewiacją, to może do tego prowadzić. Edukatorzy ułatwiają robotę dewiantom i zboczeńcom w świecie obciążonym współistnieniem dewiantów i normatywnych ... zacznijmy indoktrynacje od tego że nie ma płci M/F, wiec jak mogą występować dewiacje? znowu rzucam koło ratunkowe: Wasze dzieci będą jak my. Potrafiłbyś to sobie znaczeniowo zmapować ze swoim pytaniem a w przypływie szczerości nawet z adopcją dzieci. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Maseczki są z Chin.
Przepłacony sprzęt wojskowy z USA. Polski węgiel jest z Rosji! CYTAT Takie rzeczy za PISu. Postawiliśmy na socjale zamiast rozwój. Teraz trzeba płacić tym którzy postawili na pracę i rozwój bo są bardziej konkurencyjni. Precz PiSowskim populistom osłabiającym Polskę. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
Miejskie maseczki kosztowały 4,75 zl za sztukę. Kto je dostał wie że to badziewie.
Maseczki 4F są po 5 zł za sztukę. Do tego koperta i dystrybucja OSP. Ktoś zrobił świetny interes. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Patrzę i czytam na różnych portalach, stwierdzam jedno, wszyscy którzy piszą a są za PiS, są wulgarni, zieją bejtem, mało oczu by nie wydłubali, przeraża mnie osobiście jaki jest poziom tych ludzi (nie chce nikogo obrażać ale to fakt), nie ma żadnej dyskusji, napisz coś źle a zaraz Cię zjedzą!!!! Nie jestem za PiS bo nic od nich nie otrzymałam, zresztą od PO również, ale przynajmniej Trzaskowski ma poziom, nie wyzywa, nie krzyczy i nie obraża innych a i zna kilka języków więc wstydu na arenie międzynarodowej również nie będzie. Będzie jeszcze Polska płakać za kilkanaście lat, niech rozdają na lewo i prawo nasze pieniądze, czekajcie na wizytę do specjalisty po parę miesięcy a może będzie jeszcze dłużej kto wie, może i nie będzie na emerytury, zawłaszczają Polskę na wszystkie sposoby i większości to nie przszkadza - smutne to i przerażające co czyni 500+., żadnej wizji na przyszłość, aby tylko nie zabrali 500+ i dlatego Duda ma wygrać, nieważny jest problem z zatrudnieniem, nieważne, że młodzi ludzie nie mają w Polsce żadnej perspektywy na przyszłość i zupełnie nie rozumiem tego dlaczego i wyłącznie trzeba pomagać ludziom którzy mają rodziny i dzieci, a co z tymi którzy nie mają dzieci? są gorsi?, może nie mogą, może są chorzy i dlatego nie zdecydują się, co z takimi?! PiS jeszcze oprócz 500+ zafundował podział Polski rozsiewając między ludźmi nienawiść, złość i zazdrość. Tyle w temacie.
Stalowianka |
|
|
|
|
No to na tym forum jest odwrotnie.
|
|
|
|
Mamy jeszcze wójta Pcimia za prezesa Orlenu i wielu innych niekompetentnych, za to wiernych PiSowi, zasiadających na najważniejszych stanowiskach. A to dopiero początek niszczenia Polski. ***** *** |
|